Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008

ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΑΙΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ...

ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΑΙΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ...

4 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 7/8/2008 ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.

    ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε οχι και να λετε πως κανενας φαυλος δεν εβγαλε δελτιο

    ολοκληρο κειμενο εβγαλε το επσε με κειμενα βηχου και καιν - αυτα δεν ταδατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι περιπτεράδες που ψάχνοντας ανακαλύπτουν ότι δεν έχουν το "Στόχο" ή τον "Ελεύθερο Κόσμο", λένε: "Δεν κυκλοφόρησε αυτή τη φορά" (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι αυτό μάθαμε από τον συγχωρεμένο τον Καψάλη, να έχουμε το τηλ του Στόχου πάντα μαζί μας και να παίρνουμε τηλ επιτόπου από το περίπτερο στην εφημερίδα. Και τότε δεν είχαμε και κινητά!
    Πώς νομίζετε ότι πήραν μπρος οι περιπτεράδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.