Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ!

Την ώρα που ο "νεκροθάφτης" Χριστόφιας συνομιλεί με τον Ταλάτ και οι "επαναπροσεγγιστές" ετοιμάζονται για την επαναφορά...

Την ώρα που ο "νεκροθάφτης" Χριστόφιας συνομιλεί με τον Ταλάτ και οι "επαναπροσεγγιστές" ετοιμάζονται για την επαναφορά του... βελτιωμένου Σχεδίου Ανάν, ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού, Κενάν Ακίν, όχι κυκλοφορεί πανελεύθερος τόσα χρόνια- ως γνωστόν- αλλά και ετοιμάζεται να είναι υποψήφιος στις "εκλογές" που θα διενεργηθούν στο ψευδοκράτος! Ο μογγόλος δολοφόνος- που τιμήθηκε απο την Τουρκία για την... προσφορά του- θα είναι υποψήφιος με το κόμμα «Ελευθερία και Μεταρρύθμιση» του «υπουργού Εξωτερικών» Τουργκάι Αβτζί!
Και ας καταζητείται από την Κυπριακή Δημοκρατία για να συλληφθεί και να δικαστεί για τη δολοφονία του Σολωμού! Και ας έχει εκδώσει η Interpol έχει ένταλμα για τη σύλληψή του!!!
Αλλά ας ξέρουν καλά και ο Χριστόφιας και τα τσιράκια του... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

10 σχόλια

  1. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΝΚΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ;

    ΣΤΟΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    Άναψαν τα αίματα στη Βουλή για το λάθος στον Εθνικό ύμνο
    Θυελλώδης ήταν σήμερα η συζήτηση στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής, με αφορμή τη λανθασμένη ανάκρουση του Εθνικού ύμνου κατά τη διάρκεια της γιορτής της Αγίας Βαρβάρας, στις 4 του περασμένου Δεκέμβρη.
    Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου ανέφερε πως σε μια τελετή της Εθνικής Φρουράς, στην οποία προσκλήθηκε και παρέστη η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας, η Φιλαρμονική της ΕΦ ανέκρουσε τον εθνικό ύμνο κατά τρόπο που προκάλεσε τη δυσφορία των παρισταμένων, επειδή δεν αποδόθηκε μουσικώς ορθά ο εθνικός ύμνος και όπως τον μελοποίησε ο Νικόλαος Μάντζαρος.
    Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κουλίας ανέφερε ότι οι εξηγήσεις που έδωσε ο διοικητής της ΣΜΕΦ, ότι δηλαδή έγινε λάθος εξαιτίας της απειρίας των φαντάρων που υπηρετούσαν την ημέρα εκείνη και υπάρχουν όπως είπε, σοβαρές αμφιβολίες ιδιαίτερα λόγω της περιρρέουσα ατμόσφαιρας στο Κυπριακό και των χαλεπών καιρών που διανύουμε, ενδεχομένως να κρύβονται και άλλες σκοπιμότητες. Σημείωσε μάλιστα ότι είχε πληροφορίες ότι φαντάροι έκαναν πρόβα για να παίξουν λάθος τον Εθνικό ύμνο.

    Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Αριστοτέλους, δήλωσε ότι δεν έπρεπε να ασχοληθεί η Βουλή με το θέμα αυτό και να αφήνεται να νοηθεί ότι υπήρξε παρέμβαση του ΑΚΕΛ για αφελληνισμό της Κύπρου.

    Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Σωτήρης Σαμψών είπε, ότι τα μηνύματα που στέλνονται όταν δεν μπορούν να εκτελέσουν σωστά να τον Εθνικό ύμνο είναι λανθασμένα. Χωρίς να επιρρίπτονται σκοπιμότητες τόνισε, αν δεν μπορούν οι φαντάροι τότε θα πρέπει η ΣΜΕΦ να στελεχωθεί με μόνιμα στελέχη.

    Ο κ. Ομήρου, ανέφερε ότι "δεν διανοείται να υπήρξε μουσική διαστροφή με πολιτικές σκοπιμότητες στην ανάκρουση του Εθνικού ύμνου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ....
    H ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....
    http://ukincyprus.fco.gov.uk/en/our-office-in-cyprus/useful-information/list-lawyers-north

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 12/2/09 7:05 μμ

    Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι και λίγο πριν, η νέα κυπριακή κυβέρνηση καταργεί σταδιακά τον "Ύμνο εις την Ελευθερία" από εθνικό ύμνο της Κυπριακής Δημοκρατίας (δεν μπορούν δύο κράτη να έχουν τον ίδιο εθνικό ύμνο, λένε) και τον αντικαθιστούν με αυτόν της ΕΕ ("Ύμνος στην Χαρά", από την 9η συμφωνία του Μπετόβεν).
    Το ίδιο γίνεται και με την ελληνική σημαία. Αποσύρεται σιγά-σιγά και αντικαθίσταται από την κυπριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια μικρή, αλλά εύλογη-κατά τη γνώ-
    μη μου- απορία: Τον καταζητεί η ιν-τερπολ και δεν μπορεί να τον συλλά-βει;Ποιος τον προστατεύει; Αν η Τουρκία, τότε πώς θεωρείται χώρα, που τηρεί τις διεθνείς συμφωνίες;
    Μήπως η ηγεσία της ιντερπόλ θα έ-
    πρεπε να την είχε καταγγείλει; Ε-
    κτός και τα έχει κάνει πλακάκια μα-
    ζί της! Αυτό πώς μπορεί να διευκρινισθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΡΟ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΝΟΗΤΙΚΟ, ΨΥΧΙΚΟ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ)ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ; ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ:"ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΕΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ;" ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ;;;;;.ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΥΡΕΩΣ ΤΟΥ Δ.ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.΄΄ΤΩ ΞΙΦΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟΝ ΛΕΛΥΣΘΑΙ΄΄.ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1970 ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ Σ.Σ.Ε.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ Ε;;;;;;;


    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 12/2/09 9:11 μμ

    " Αν η Τουρκία, τότε πώς θεωρείται χώρα, που τηρεί τις διεθνείς συμφωνίες;"

    Και ποιος σου είπε ότι θεωρείται;

    @ ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    Αφελής είσαι, ρε φίλε, ή θέλεις και τα λες; Μπορεί να κάνει κάτι ο Γράψας και ο κάθε Γράψας αν δεν πάρει εντολή από την πολιτική του ηγεσία; Τι θέλεις να κάνει δηλαδή; Να μπήξει φωνή "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ" και να ξεκινήσει πόλεμο μοναχός του και μάλιστα ξαρμάτωτος; Διότι ξαρμάτωτοι είμαστε, αν δεν το έχεις πάρει πρέφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμα ηταν οι ισραηλινοι στην θεση μας, θα ειχαν κανει μια επιχειρηση, θα τον ειχαν αρπαξει και θα τον ειχαν παει σε δικη!Δεν ειναι δυνατον αυτο το καθαρμα, να τριγυρναει ελευθερο 13 χρονια.Αλλα απο την εδω πολιτικη ηγεσια, ποιος αχυρανθρωπος να δωσει τετοια διαταγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ.
    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΡΑΨΑ ΤΗΣ REAL POLITIK.
    ΕΣΕΙΣ ΚΙΟΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ.ΑΝ Ο Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΙ ΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΩΦΕΛΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΡΩΙΚΗ ΦΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΧΝΩΤΑΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.