Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

... ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ... ... ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑ...

...
ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...
...
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ;

ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;

Επίθεση με βόμβα μολότωφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονος επιχείρησε χθές αργά το βράδυ νεαρός Ισλαμιστής ο οποίος αυτοτραυματίσθηκε και συνελήφθη, δίνοντας συνέχεια στην ένταση που επικρατεί στο Κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες, σύνέπεια της κατάληψης του από τις ορδές της 5ης Ισλαμικής Στρατιάς, που συνεπικουρούνται από ντόπιους υπονομευτές και υπηρέτες ξένων αφεντικών.

Μετά τα χθεσινά εκτεταμένα γεγονότα και τις καταστροφές Ελληνικών περιουσιών από 700 αλλαλάζοντες πολεμικούς ισλαμικούς θούριους διαδηλωτές, με περίτεχνα κατασκευασμένη δικαιολογία, η ένταση είναι ιδιαίτερα πιθανό να κλιμακωθεί σήμερα στο Κέντρο της Αθήνας όπου φανατικοί Ισλαμιστές έχουν προγραμματίσει ανάλογες με τις χθεσινές εκδηλώσεις αλλά με μεγαλύτερη μαζικότητα και με καλύτερο... εξοπλισμό.

Η επίθεση του νεαρού φανατικού μουσουλμάνου που μεσολαβεί, έρχεται απλά να δηλώσει το κλίμα και τις διαθέσεις μιας μερίδας ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, φανατικών ισλαμιστών που είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σήμερα. Το Ελληνικό Κράτος δεν δείχνει να φουγκράζεται τα γεγονότα, ούτε και να αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε πραγματικό και άμεσο κίνδυνο, τόσο το ίδιο όσο και οι Πολίτες του. Και πως δυνάμεις ορμόμενες από διάφορες κατευθύνσεις και σκοπούς έχουν συνταυτιστεί και συνοδοιπορούν εναντίον του και εναντίον της Εθνικής Κυριαρχίας.
...

19 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι οι αθεοι καθηγητες πανεπιστημιων επιβαλλουν φασιστικα τις αποψεις τους στους φοιτητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. VEVILONOYN KAI KAINE EKLISIES TA KALOPAIDA TIS NEAS TAJIS KAIDENMILAEI KANEIS APO TOYS SIRIZAIOYS KAI OLOYS TOYS ALLOYS APLYTOYS KAIKE TO KORANI KATA TA LEGOMENA TOYS KAI PREPEI NA AFISOYME TOYS AVGANOYS NAMAS KAVALISOYN XESTIKAME AN TOYS ESKISE TO KORANI O ASTYNOMIKOS KAI AN TO EKANE KALA TOY EKANE KAI BRAVO TOY 5MERES TIMITIKH NATOY DOSOYN ALLA TI PERIMENEIS APO TON PROKOPI- TSAKISTE TOYS ANTHELLINES OPOY TOYS VRISKETAI -KAI ENA MYNHMA GIATO KALOKAIRI OXI ANARXIKOI KAI APLYTOI SE AKTES KAI PARALIES EXOYME KAI MIKRA PAIDIA ZHTO H NIKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου ψηφίζουν οι Έλληνες ψηφοφόροι μαζικά ΠΣΟΚ - ΝΔ - ΚΚΕ - ΣΥΝ, γιατί απορείτε;

    Και λίγα μας κάνουν οι μετανάστες...

    Δεν έχουν -ευτυχώς- συνειδητοποιήσει το μέγεθος της αδιαφορίας και της ανικανότητας του Πάκη, αλλά που θα πάει; υα το καταλάβουν και τότε θα αρχίσει το πραγματικό πανηγύρι. Θα δείτε γκέτο όπου για να μπει Έλληνας μόνο οπλισμένος θα μπορεί.

    Ψηφίστε ξανά 95% ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - Αριστερά...
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στοχε με προλαβες!!!!

    Ακριβως τα ιδια ελεγα εγω χθες!

    1) Η συγκεντρωση τους ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Δεν ειναι Ελληνες πολιτες και εχουν το δικαιωμα αυτο

    2)Αυτο το "ξεψαρωμα" των ηλιθιων τριτοκοσμικων Ασιατων δεν ειναι ξαφνικο και αυθορμητο. Υποκινειται απο τους γνωστους σε ολους μας χωρους. Αν γινουν συλληψεις των υποκινειτων- συντονιστων θα βρεθουμε παλι μπροστα στους ιδιους ελληνοφωνους πρακτορες που συντονισαν και τα "Δεκεμβριανα"


    Ειναι τοσο χιδαιοι οι ακροαριστεροι που δεν δισταζουν να συνεργασουν και με τους Ισλαμιστες.

    Εγω θελω να ρωτησω : Αν σκασει καμια βομβα σε καποιο τρενο οπως εγινε στη Μαδριτη και σκοτωθουν ανθρωποι, αυτοι οι "πολυπολιτισμενοι" αναρχοαριστεροι τι θα λενε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσοι συλληφθουν στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ διαδηλωση πρεπει να απελαυνονται αμεσα. Ειτε εχουν χαρτια ειτε οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ !!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
    -Ο-
    ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε οι πολιτικοί είναι πουλημένοι! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ)ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Α ΡΕ ΠΑΚΗ! ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕ......ΖΟΥΝΕ;;; ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΈΧΕΙ ΠΑΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΚΟΒΕΙ" ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ), ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ "ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ" ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΠΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΜΗΤΟΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ. ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ. ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΕΝΕΞΕΔΙ ΞΕΓΑΝΩΤΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΙΔΡΩΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ. Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eimai sto eksoteriko allios 8a katebaina Omonoia tora me ta neyra pou exo.Giati den organonetai o Kosmos stin Ellada?na katebei o Laos stin Omonoia na deiksei stous Kopsopsolides kai tous Erotikous tous syntrofous ayton: Syrizaioi-Aplytoi-Anarxikoi-Narkomanhs pioi einai ta Afentika stin Ellada?
    Pali stimeno fainetai to Paixnidi opos ton Dekembrh...Oute Korani htan telika to Biblio...Kyrie Soros,den epiase to Proto Sxedio,Dokimazoume Deytero?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ελλάδα πρέπει να καθαρίσει και ο στρατός να αναλάβει την εξουσία. Να θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, αφέντες στον τόπο μας, ότι υπάρχουμε και είμαστε άρχοντες και εξουσιαστές στην πατρίδα μας. Ο κάθε βρωμοπόδαρος, ο κάθε ξυπόλητος, βρωμο-Ασιάτης ή κοπρο-Βαλκάνιος έχει βρει άσυλο στη χώρα μας, μας καταπατάει, δεν μας υπολογίζει και κάνει αυτό που λέμε στην καθομιουμένη: Ό,τι του γουστάρει. Τέρμα πια! ¨Εξω οι βρωμοξένοι από την Ελλάδα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να μαθετε να σεβεστε λιγο τον καθε ανθρωπο και αυτο που ειναι. ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζεται και να πιστευει οπου θελει. απο την στιγμη που ο ρατσισμος και η κακια που εχετε μεσα σας δεν υποχωρει και συμπεριφερεστε με αυτο το τροπο στουσ ξενους καλα να μας κανουν... οι ανθρωποι ερχονται για ενα καλυτερο αυριο και μαλλον ειναι χειροτερο εδω που ηρθαν... οι περισσοτεροι παρακαλουν να βρουν την στιγμη να φυγουν απ αυτη τη χωρα αλλα δυστηχως το κρατος που εχουμε δεν τουσ βοηθα και δεν τουσ αφηνει να βγουν απο δω, τι ζηατε να καθαρισει ο τοπος? αυτοι το θελουν το κρατος μας δεν το θελει παρτε το χαπαρι... παντως λυπαμαι και γω και πολλοι αλλοι μαζι μου που συμπεριφερονται καιποιοι σαν και σας με αυτο τον αθλιο τροπο απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους που προσπαθουν να βγαλουν το ψωμι τους και εμεις τους το περνουμε μεσα απο τα χερια. κριμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στον πρωτο φιλο ανωνυμο.
    Δεν μπλεξαμε στα καλα του καθουμενου ! Φιλε μου ΕΜΕΙΣ δεν βαζουμε ανικανους και προδοτες και κομπλεξικους και μπασταρδους να μας κυβερνησουν απο το '74 ;
    Αλλα ποτε δεν ειναι αργα.
    Ηλθε η ωρα να βγουμε στους δρομους με τα οπλα μας.Γινεται πολεμος.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα εςσεις τι προβλημα εχετε με το φονταμενταλισμο...αφου και εσεις χριστιανοταλιμπαν ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πως γινετε παντος παντα οι μπατσοι να ειναι αμυνομενοι αλλα μονο διαδηλωτες να πηγαινουν στο νοσκομιο.....ενα περιεργο πραγμα ρε παιδακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 6`15
    Ρε αποβρασμα ποιος σου ειπε αμυνομενος σημαινει κατσε να σε γ....ω ;
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ιερέας στην περιοχή του Δήμου Μιδέας στην Αργολίδα κατήγγειλε χθες ότι δύο αλλοδαποί προξένησαν φθορές σε τρία εικονοστάσια που βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο του Δήμου.

    Έτσι μετά την καταγγελία του κληρικού οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς και ενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Ναυπλίου.

    Πηγή: ΡΟΜΦΑΙΑ (03.06.09)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ανώνυμο 22/5/09 5:43 μμ:

    Mε εράνους, δωρεές αλλά και δάνεια οι μουσουλμάνοι της Αθήνας προχωρούν σε νέες αγορές ακινήτων για ίδρυση τζαμιών.

    H συνέχεια εδώ:
    http://greece-salonika.blogspot.com/2009/06/m.html

    Η Αθήνα και όλη η Ελλάδα αρχίζει να μουσουλμανοκρατείται με ταχύτατους ρυθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το Κοράνι και η σκληρή αλήθεια που ξεγυμνώνει τους προβοκάτορες

    Μιά φοβερή αποκάλυψη έκανε στις 3 μ.μ. Δευτέρα 1-6-09 στην εκπομπή "ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ" του Άδωνι Γεωργιάδη στο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" ο πιστός Μουσουλμάνος, Κούρδος Ιστορικός κ. ALI KARDOYHO. Κατήγγειλε ΕΥΘΕΩΣ όσους μιλούν για "σκίσιμο" του Κορανίου απο τον Αστυνομικό και κατηγόρησε τα κόμματα που παρότρυναν τους Μουσουλμάνους να κατέβουν στην Αθήνα και να κάνουν ζημιές...
    ...το επίμαχο έγγραφο που "κακοποιήθηκε" ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός από το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ!

    Το πλήρες κείμενο και το σχετικό βίντεο στην πηγή:

    http://kostasxan.blogspot.com/2009/06/blog-post_5011.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.