Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΕΡΙ ''ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ''

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ Πρωτόγνωρες αντιδράσεις από αξιωματικούς και των τριών Κλάδων και όλων των βαθμίδων καταγράφονται μετά ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

Πρωτόγνωρες αντιδράσεις από αξιωματικούς και των τριών Κλάδων και όλων των βαθμίδων καταγράφονται μετά την χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για «μειωμένη εθνική κυριαρχία, λόγω κακού χειρισμού των οικονομικών μας». Η συγκεκριμένη δήλωση - «έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι τις κυριαρχίας μας» - δημιούργησε κύμα διαμαρτυριών μεταξύ των ένστολων το οποίο δεν έχει καταγραφεί άλλη φορά στο παρελθόν με εξαίρεση την περίπτωση των ... Ιμίων, όταν επιχειρήθηκε να φορτωθεί στους αξιωματικούς το φιάσκο της επιχείρησης.

«Η εθνική κυριαρχία χάνεται μόνο μετά από ήττα σε πόλεμο και εμείς δεν έχουμε χάσει κανένα πόλεμο. Αν νομίζει ότι έχει ηττηθεί αυτός είναι δικός του λογαριασμός, όχι όμως της Ελλάδας»
ήταν η πιο αιχμηρή δήλωση που καταγράψαμε από ανώτερο αξιωματικό του Στρατού Ξηράς που υπηρετεί σε μονάδα των συνόρων.

Εξίσου αιχμηρή ήταν και η άποψη έτερου, ιπτάμενου αξιωματικού της Π.Α.:
«Υπεύθυνοι για την διατήρηση της εθνικής κυριαρχία είμαστε εμείς που πολεμάμε καθημερινά στον ουρανό με τους απέναντι εισβολείς. Εμείς κερδίζουμε σχεδόν όλες τις μάχες. Αν κάποιοι άλλοι χάνουν μάχες στο χρηματιστήριο ή στα ομόλογα ή έχουν κλέψει τόσα λεφτά και τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής αυτό είναι δικό τους θέμα όχι της Ελλάδας και σίγουρα δεν έχει σχέση με την εθνική μας κυριαρχία».

Για πρώτη φορά το κλίμα που καταγράφεται μεταξύ των αξιωματικών είναι τόσο «βαρύ» για μιά κυβέρνηση τεσσάρων μηνών. Και βέβαια δεν έχει να κάνει μόνο με τις δηλώσεις Παπανδρέου. Η κυβερνητική μεθόδευση για αύξηση των ορίων ηλικίας και περικοπή επιδομάτων, οδοιπορικών κλπ. από έναν κλάδο ο οποίος όχι απλώς αμοίβεται πενιχρά σε σχέση με αυτό που προσφέρει, αλλά δεν συγκρίνονται οι όροι και οι συνθήκες εργασίας με κανένα άλλο επάγγελμα, έχει δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Πολεμικό Ναυτικό πριν από πέντε ημέρες τέθηκε θέμα παραίτησης του Α/ΓΕΝ Γιώργου Καραμαλίκη καθώς το Ναυτικό Νοσοκομείο για πρώτη φορά εντάχθηκε στο σύστημα εφημεριών του ΕΣΥ (!) ενώ οριακά ανταποκρίνεται στις νυν υποχρεώσεις του έναντι των δικαιούχων! Η παραίτηση απετράπη κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο ίδιος δεν θέλησε λίγες ημέρες πριν από την βέβαιη αποστρατεία του να δημιουργήσει πολιτικό ζήτημα.

Η χθεσινή απουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου από την τελετή ένταξης των επιθετικών ελικοπτέρων AH-64DHA στα Μέγαρα, δεν ήταν μία απλή «παράλειψη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», ήταν μία εσκεμμένη ενέργεια από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας η οποία πλέον βρίσκεται σε ανοικτή αντιπαράθεση με το προσωπικό των Ε.Δ.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλος έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο που περικλείει αυτή η δυσαρέσκεια και επιχειρεί να καθυστερήσει ή να βελτιώσει τις τελικές ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό στο μέτρο του δυνατού. Διότι δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι μπορεί λόγω της φύσεως του επαγγέλματος η δυσαρέσκεια των αξιωματικών να «βράζει» υπογείως, αλλά ο υπόγειος «βρασμός» είναι πιο επικίνδυνος από αυτόν που εκτονώνεται...

πηγή:defencenet.gr
αετός για το stoxos.gr

65 σχόλια

  1. Ήρθε η ώρα. Πρέπει να καθαρθεί το Έθνος από το άγος του 1974. Έλληνες αξιωματικοί είστε η τελευταία ελπίδα της πατρίδος μας. Θέλουμε Ελλάδα ελεύθερη από τα δεσμά της , περήφανη και δυνατή , μόνο για Έλληνες. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός κάποιοι Α/ΓΕΕΘΑ-ΓΕΑ-ΑΤΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ,να πετάξουν τις ελεεινές κομματικές τους ταμπέλες και να στρωθούν στην δουλεία, διότι η κατάσταση είναι δύσκολη για το έθνος,
    και ο κοσμάκης θέλει κάπου να ακουμπήσει και να νιώσει ασφάλεια,διότι με τους εκάστοτε κυβερνήτες το μόνο που αισθάνεται είναι ανασφάλεια και απογοήτευσή.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    Λύσιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πυροβολήστε τον ... μαζί μέ τόν Χριστόφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο ηταν εφτασε το μαχαιρι στο κοκκαλο. Εμεις οι Εφεδροι Καταδρομεις ειμαστε πανετοιμοι για παν ενδεχομενο. Αν καποιοι αισθανονται το βαρος να τους πλακωνει να τρεμουν τα ποδια τους και να θολωνει η οραση τους τοτε ας εγκαταλειψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AS ELPISOUME OTI YPARXOUN AKOMH AKSIOMATIKOI ME FILOTIMO KAI PISTOI STON ORKO POU EXOUN DOSEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ????????

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ

    ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ (!!!!!!!!!)

    @@ΕΠΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πότε θα αντιδράσουμε; Πότε θα τους πλακώσουμε στις κλωτσιές; Τι περιμένουμε; Μας τα παρουσιάζουν όλα φυσιολογικά, και θέλουν να πιστέψουμε ότι για το χάλι της χώρας φταίμε αποκλειστικά εμείς. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. !!!! Φρένο στην αλητεία τώρα. Όχι άλλη ανοχή στους κοπρίτες. ΓΚ. Τρίπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να λοιπόν και οι αξιωματικοί αγωνίζο-
    νται για την τσεπούλα τους και τα ΠΡΟ-
    ΝΟΜΙΑ τους!Αυτό είναι το ιδανικό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειτε σας αρεσει είτε όχι κουμάντο κάνουν οι πολιτικοί που εμείς οι πολλοί στέλνουμε εκεί για να διοικούν. Οι στρατιωτικοί είναι υπάλληλοι που εμείς οι πολλοί πληρώνουμε για να δέχονται διαταγές από τους πολιτικούς μας. Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση μεταξύ των ολίγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.ΝΑ ΜΗ ΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΜΗΔΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠ'ΑΥΤΩΝ!ΔΕ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ!!!ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΕΡΙΑ,ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!ΚΑΙ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ Κ ΦΛΟΓΕΣ Κ ΝΑ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ...
    ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ston anonymo @10/2/10 @ 8:36 MM

    Eisai a3ios ton arxaion progonon mas!!Symfono apolyta mazi sou!!

    Monon h enoples dymameis 8a sosoun tin Ellada apo tin katastrofi pou exoun sxediasei oi fayles dynameis, me ta skoteina tous sxedia.

    Paidia eimaste mazi sas,min dystazete.
    Prepei na pra3ete to ka8ikon sas stin patrida, emeis 8a sas akolou8isoume, eimaste oloi Ellenes, kai h Ellada, h fyli mas, ta idanika mas einai se mega kindyno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κυριοι ας αφησουν τα παχια τα λογια και τις μαλ......ιες οι αξιωματικοι και επιτελους να αναλαβουν οι ενοπλες δυναμεις να βαλουν τελος στην εισβολη και τη λεηλασια των αλλοδαπων και των πολιτικων ..ποτε περιμενουν να αντιδρασουν??????οταν γινουν ελληνες 1000000 μουσουλμανοι?οταν ο τζεφρυ πουλησει το μισο αιγαιο ,τη θρακη και τη μακεδονια ?? ελεος πια τι περιμενουν δηλαδη ??ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι μας κυβερναει ο κουμουνισμος παρεα με τον κοπρονυμο για θρησκευτικο ηγετη??? τερμα οι δικαιολογιες για τον στρατο...ή θα σωσουν την χωρα ή και αυτοι θα ειναι το ιδιο υπευθυνοι και υπολογοι..
    και για μια ακομη φορα θα το πω και βαλτε το καλα στο μυαλο σας ..
    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967..ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ...ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ

    ΠΕΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα Αδελφοι μου,
    πολυ συζυτηση γινεται τωρα τελευταια για μενα, πως και ετσι?

    Τι γινεται αδελφια?
    Ποιος με καλει?
    Να ετοιμασω την στολή μου?
    Μετα ποιος θα πληρωσει το ενοικιο, το δανειο την ασφαλεια του αυτοκινητου?

    Οταν θα με στηνουν στο τοιχο θα βαλει κανεις ___ πλατη για μενα?

    Μου θυμιζεται την ιστορια που ολοι οι ποντικοι ψαχνανε την λυση για το προβλημα της γατας, οταν βρεθηκε οτι η λυση ειναι να βαλουν μια κουδουνα στην ουρα της γατας, ολοι χαρηκαν, αλλα ο γερο ποντικος τους εκοψε τα γελια λεγοντας, ωραια λυση , αλλα ποιος θα βαλει την καμπανα στην ουρα του γατου? τοτε ολοι λακισαν ___ .


    @@Επωνυμος και ενστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα χρέη να τα πληρώσουν αυτοί που τα δημιούργησαν. Ο λαός δεν φταίει σε τίποτε για να στερείται και να τρώνε όλοι αυτοί. Κατέστρεψαν την αγροτική παραγωγή . Εισάγουν κακής ποιότητος αγροτικά προϊόντα και τα δικά μας έχουν εξευτελιστικές τιμές ασύμφορες. Άφησαν τα εργοστάσια νακλείσουν και να μεταφερθούν αλλού και δημιούργησαν ανεργία στους Έλληνες. Επί πλέον φάρνουν όλους τους λαθραίους για να τους ταίζουμε . Έτσι διαλύθηκε το σύστημα υγείας , τα ασφαλιστικά ταμεία αφού έφαγαν τα αποθεματικά τους. Τώρα ζητούν μειώσεις μισθών και αυξήσεις ετών εργασίας. Σε όλα αυτά απαντούμε ΟΧΙ. Η Ελλάδα στούς Έλληνες , έξω όλοι οι ξένοι. Όχι στην χρηματοδότηση των κομμάτων από το κράτος δηλ άγρια φορολογία για να τρώνε τα κομματόσκυλα. 100 βουλευτές είναι αρκετοί όπως και 10 υπουργοί . Ο μισθός τους να είναι συνδεδεμένος με το μεροκάματο του ανειδίκευτου εργάτη π.χ. 10 πλάσιος. Να παίρνουν σύνταξη στα 65 τους αφού βεβαίως έχουν συμπληρώσει 35 χρόνια εργασίας. Αυτά για λόγους δικαιωσύνης και ισότητος σύμφωνα με την δημοκρατία . Διαφορετικά δεν τους χρειαζόμαστε . Να τιμωρηθούν για όσα δεινά έφεραν στον τόπο κι άς αναλάβει έστωαι ανθυποδεκανέας . ΕΛΛΑΣ ΞΥΠΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Συγχωρεμενος Μπαρμπαντρεας ειπε το περιφημο Η Ελλαδα Ανηκει Στους Ελληνες, και στους Τουρκους "αν ηστε μαγκες βγαιστε με το Σεισμικ σας", "Μολων Λαβε" ! αυτος αραδιαζει τη μια μαλακια μετα την αλλη. Η η νοημοσυνη του ειναι αρκετα χαμηλη,σε βαθμο να μη μπορη να ξεχωρηση σωστο απο λαθος, η μας εχει ολους τους Ελληνες για σουρομενους βλακες, και δεν φοβαται καμια αντιδρασι, η ειναι ξενοτηλεκατευθυνομενη μαριονεττα και νομιζει οτι αρεται πασας ευθυνης! Οπως και ναχητο πραμμα ΕΙΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗ. Βαλτε τον σε κανα Γκουντιζ να καθαριζη τουαλεττες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σε ποια χωρα αυτου του πλανητη, η οποιουδηποτε πλανητη, βγηκε ο κυβρνητης και ειπε αυτα που δηλωσε ο Τζεφφρυ παραπανω, και δεν τον αναγκασαν να παραιτηθη! τουλαχιστον! Ε αυτο το πραμμα παιδια ειναι πρωτογνωρο στα πανσυμπαντια χρονικα! ΛΟΧΙΑ ΑΝΑΛΑΒΟΝ ΤΑΣ ΕΥΘΥΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είμαι έφεδρος αξιωματικός και όποτε χρειαστεί ανάγκη θα είμαι στην πρώτη γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς τζεφφρυν
    τεκνον μου δεκαπεντε εκατομμυρια ανα τω κοσμω Ελληνες, απονεμομεν το μονον προς σε πρεπον, το της ανοικτης παλαμης παρασημον! προσθετομεν ετι οτι ου μονον ησαι ντενεκες ξεγανωτος, αλλα τελης προσωποποιημενος αρχετυπος του ξεγανωτου ντενεκε, δι αυτο λαμβανης πρωτην θεσιν εις τον πατον του καδου (ντενεκε) της μυριετους Ελληνικης Ιστοριας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kai ean re koumpare Oi Politikoi Pou emeis Stelnoume stin Voulh Ean lew "parakrousoun"(Trela8oun) Kai moirazoun komatia tis Patridas Deksia kai aristera,kai ean kanoun Ellhnes olous tous la8raious edw,kai ean emeis geinoume INDIANOI MESA STIN PATRIDA MAS tote ti kanoume pioi tous elenxoun? o Astynomikos pernaei apo Psyxologo gia na doun ean eine ygeihs na ferei pistoli,OI POLITIKOI POU KRATOUN TIS TYXES TOU E8NOUS STA XERIA TOUS PERNOUN APO PSYXOLOGO?
    OXI RE KAREKLOKENTAVRE OI STRATIWTIKOI DEN EINE APLOI YPALHLOI,ANTI8ETA YPALHLOI TOU ELLHNIKOU ENOPLOU KAI AOPLOU LAOU EINE OI POLITIKANTHDES,DIOTI TO SYNTAGMA LEEI OTI OI POLITIKANTHDES YPHRETOUN TON ELLHNIKO LAO,EPANALAMVANW YPHRETOUN,ELLHNIKOS LAOS SAN TETIOS NOEITE FYSHKA KAI O ENSTOLOS.
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από την "ισχυρή Ελλάδα" του Σημίτη πότε φτάσαμε στην "απώλεια εθνικής κυριαρχίας" ούτε που το καταλάβαμε.
    Μας δουλεύουν κανονικότατα και προωθούν τα σχέδια της νέας τάξης για εθνικό ξεπούλημα.Η χώρα δεν κυβερνάται από Έλληνες και φυσικά δεν υφίσταται δημοκρατία.Οποιαδήποτε αντίδραση λαού και στρατού είναι νόμιμη και συνταγματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ
    ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ
    ΔΙΑΛΕΓΕΙ Η ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Η ΤΑ ΟΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Mpa shzhthsh gia sena? oxi file mou poli megalh idea exeis gia ton eafto sou,ANTE KYTAKSE TIN ASFALEIA TOU AMAKSIOU SOu KAI TO ENOIKIO SOU,LA8OS SE PLHRWFORHSAN,OUDEIS ASXOLEITE MAZEI SOU.....ALOUS PSAXNOUME EMEIS...ALOUS POU EXOUN APIDIA.....ANTE STO KALO AN8RWPE MOU...
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λοιπόν είμαι και εγώ υπέρμαχος του πραξικοπήματος.Γιατί 1)Θεωρώ ότι η ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών απειλεί το ελληνικό έθνος,το οποίο αν και στα 4,000 χρόνια έχει υποστεί κάποιες αλλοιώσεις παρόλο αυτά ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος. 2)οικονομική κατάρρευση μου μας οδήγησαν οι πολιτικοί και οι οποίοι με το σύστημα της ''δημοκρατίας'' θα την βγάλουν καθαρή.Ηρθε η ώρα να γεμίσουν τα ξερονήσια.
    3)Η ιδεολογική υπεροχή της αριστεράς τα τελευταία 30 χρόνια έχει οδηγήση στην πλύση εγκεφάλου πολλών Ελλήνων,πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η κατάσταση και κυρίως οι συνδακαλιστές και οι δημοσιογράφοι να πληρώσουν.
    4)Απειλεί των εθνικών μας συνόρων,700.000 αλβανοί εντός των πυλών και άλλοι 400.000 μουσουλμάνοι,σε λίγο με το εθνοκτόνο νομοσχέδιο θα φτιάξουν δικά τους κόμματα.
    5)Εγκληματικότητα,αλβανοί πακιστανοί και μαύροι βιάζουν και σκοτώνουν Έλληνες,πλέον φοβόμαστε να κινηθούμε στην ίδια μας την χώρα.
    θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά αλλά ήθελα κυρίως να υποστηρίξω την ιδέα του πραξικοπήματος χωρίς να γίνομαι κουραστικός στους Έλληνες και κυρίως στους στρατιωτικούς και στους αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @@Επωνυμος και ενστολος

    ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΩΝΥΜΕ ΚΑ ΕΝΣΤΟΛΕ
    ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
    ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.


    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;;
    ΕΤΣΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ;;;
    ΚΑΗΚΑΜΕ ΤΟΤΕ

    ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
    ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

    ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ
    ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    ΤΟ 2003 Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΧΘΡΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΘΑΜΜΕΝΑ ΟΠΛΑ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ

    ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ ΤΩΡΑ
    http://4.bp.blogspot.com/_IHr-jLQd3rI/S3aZ3DXPQxI/AAAAAAAADsA/E42Fafcf2hc/s1600-h/4.jpg

    Μυρίζει ένταση και πετρέλαιο στο Αιγαίο
    http://4.bp.blogspot.com/_IHr-jLQd3rI/S3abJyRcTQI/AAAAAAAADsI/e6Ac9rnOOwo/s1600-h/25.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κώστας Σκανδαλίδης : 1,1 εκ. ήταν οι... «νόμιμοι» μετανάστες το 2003 !!! Αισχρός ψεύτης ο Πάκης Παυλόπουλος λοιπόν, που το 2009 έλεγε ότι ήταν 550.000

    Τούρκοι και Βούλγαροι άρχισαν να τρώνε - και πάλι - τα σωθικά τής Θράκης ΜΑΣ !!! Εισήλθαμε σε μια νέα - βαριά - ΚΑΤΟΧΗ !!! Σκλάβοι ξανά οι Έλληνες


    Η συνδιοίκηση Ελλάδας – Τουρκίας στην Ελληνική Θράκη έχει ήδη αρχίσει!

    Άγκυρα και Αθήνα συναποφάσισαν αλλαγή τού κάθετου άξονα Νυμφαίας – Ελληνοβουλγαρικών συνόρων!
    «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

    ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟ - ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ... «ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ»
    http://www.youtube.com/watch?v=MomCxv6nUN8&feature=player_embedded#

    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ
    ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάνω απ' όλους και από όλα η Ελλάδα μας. Πολίτες και στρατιωτικοί έχουμε ευθύνη για την ελευθερία της . Ο δισταγμός του ενστολου είναι δικαιολογημένος όταν σκεφθούμε το τι έζησαν μετά το 1974. Για όλα έφτεγαν οι στρατιωτικοί. Ο φάκελλος της Κύπρου όμως δεν άνοιξε. Όμως αγαπητέ ένστολε , οι λύσεις τώρα δεν μπορούν να δοθούν με την πειθώ και με τα λόγια. Χρειάζονται λύσεις που άμμεσες και δυναμικές . Χρειάζεται ο Ελληνικός στρατός να κρατήσει το Έθνος ζωντανό. Ο λαός σας περιμένει , οι προδότες φοβούνται και αντιδρούν για να προλάβουν την πλήρη διάλυση της χώρας. Υπάρχει μόνο το δίκαιο και το συμφέρον του Έθνους. ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πατριώτες του Στρατου της Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας συναντηθείτε και κάντε κάτι επιτέλους.
    Ο λαός ΣΥΣΣΩΜΟΣ θα σας αγκαλιάσει!
    Στη φυλακή οι προδότες και οι κλέφτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πιστευω κι εγω οτι οι Αξιωματικοι,δεν ειναι υποχειρια των καθε λογης Πολιτικαντηδων!Και τι Πολιτικαντηδων; Αδιαφορων,Δειλων,Αρνησιπατριδων και Αρνησιθρησκων.Δεν ειναι δυνατον να ανεχονται οι Αξιωματικοι,τον εμπαιγμο και την προετοιμασια ηττας σε εναν ενδεχομενο πολεμο.
    Ουτε ειναι δυνατον,να εχη δικαιωμα να μιλα δημοσιως ο παρανομος λαθρομεταναστης και να μην εχη το ιδιο δικαιωμα ο Αρχηγος ΓΕΕΘΑ!!!
    Να του αρνουνται(!) τον δημοσιο λογο και την ενεργη παρουσια σε Εθνικα ζητηματα.
    Δεν ειναι ο ανθρωπος της καρπαζιας.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.Στην Ρωσσια,βγαινει καθε τρεις και λιγακι ο ΓΕΕΘΑ και κανει δηλωσεις.Εδω που εχουμε "δημοκρατια",πως απαγορευουν το ιδιο προνομιο στον Αρχηγο;Και 'κεινος,πως διαβολο το ανεχεται;
    ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενος ο Αρχηγος, να υπακουση σε παρανομες και προδοτικες εντολες.Εχει δωσει ορκο και εχει αναλαβει δεσμευσεις ενωπιον του Εθνους.Οχι ενωπιον της Βουλης.Και αν η Βουλη,δεν μπορει και δεν θελει να σταθη στο υψος των περιστασεων,αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να την ακολουθησουν οι Αξιωματικοι στην κατηφορα.
    Και ας εχουμε υποψιν τα γεγονοτα του παρελθοντος...Μιλαω για τους ενθουσιωδεις που ειναι ετοιμοι να θυσιαστουν.Να πανε πρωτοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΡΑΙΟΙ να πολεμησουν.Αυτοι εφεραν την Χωρα σε αυτη την επικινδυνη κατασταση. Και να μην λησμονησουμε οτι εκμεταλλευθηκαν τον πολεμο για να στησουν το ανταρτικο οπου και μας κατεσφαξαν.
    Ας μην ξαναγινη το ιδιο λαθος.
    Οπως ειπε ο ΧΡΙΣΤΟΣ:Να ειστε αγνοι σαν τα περιστερια και προσεκτικοι οπως τα φιδια!
    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ.

    Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΝΤΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ SITE <>2/9/10 ΩΡΑ 11.07 ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΡΥΘΜΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΥ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. προς
    @@Επωνυμος και ενστολος

    ευχομαι να μην υπαρχουν και αλλοι σαν και σενα γιατι καηκαμε.....εισαι ο κλασσικος βολεμενος δημοσιος υπαλληλος..ντροπη σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ 21-4-67 ΟΥΤΕ ΑΞΙΖΗ Ο ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ[ ΔΕΞΙΟΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ]
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΕΜΠΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ
    ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ -ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ-ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ
    ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Pros @@Επωνυμος και ενστολος

    13/2/10 9:52 πμ

    AS ELPISOUME OTI STIS ENOPLES DYNAMEIS THEN YPARXOUN POLLLA REMALIA SAN KAI SENA.

    ME TO SKEPTIKO SOU H ELLADA THA HTAN AKOMH EPARXIA TOU OTHOMANIKOU KRATOUS KAI ESY THA ONOMAZOSOUN ALI H MOUSTAFA.

    Agonistikous xairetismous apo Germania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ολοι στο δρόμο και μέσα στη βουλή να τουs κρεμάσουμε τουs προδότεs.O παππούs μου πολεμησε για να είμαι εγώ και τα παιδιά μου ελεύθερα και τώρα ο παλιοκουνίστραs θέλει να πουλήσει την πατρίδα μου? ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. προς
    @@Επωνυμος και ενστολος

    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ;;
    ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ, ΕΒΡΑΙΚΕΣ, ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ;;;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ.

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΣΤΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ
    ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ...

    Όπως αποκάλυψε η εβδομαδιαία εφημερίδα «Η ΣΦΗΝΑ», της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2010, η «Συμβουλευτική Επιτροπή Δυτικής Θράκης» ζήτησε επίσημα την παρέμβαση της Τουρκίας για να δοθεί πίσω η ελληνική ιθαγένεια σε 64.000 μουσουλμάνους, που κατάγονται από την Δυτική Θράκη και οι οποίοι ζουν μόνιμα στην Τουρκία και για τον λόγο αυτό έχουν απωλέσει την ελληνική υπηκοότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι αξιωματικοι ας κανουν το καθηκον τους προς το εθνος! και οι απριλιανοι ειχαν οικογενειες και καριερα, αλλα τα θυσιασαν για την πατριδα.Οι σημερινοι τι περιμενουν; να γινουν 5 εκ. οι μουσουλμανοι η να χασουμε κανα νησι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ευτυχώς ο Στρατός πλέον είναι επαγγελματικός και τα στελέχη επαγγελματίες.Όπως είπε και ο συνάδελφος εμείς και οι οικογένειες μας από το Κράτος βιοποριζόμαστε καθώς έχουμε υπογράψει επαγγελματικές συμφωνίες που πρέπει να τηρούμε. Τα λεφούσια , τα γιουρούσια και τα μπαϊράκια μας τελείωσαν από τον περασμένο αιώνα.
    Συνάδελφοι μην πέφτετε σε παγίδες συμφερόντων. Σκεφτόμαστε ψύχραιμα, λογικά και τιμούμε τους όρκους που δώσαμε στο Σύνταγμα.

    ΕΝΣΤΟΛΟΣ Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ ΣΠΩΝΥΜΟ Κ ΕΝΣΤΟΛΟ

    ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ Κ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΕΣ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΜΑΓΚΙΑ" ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΚΑΨΟΝΙΑ Κ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Κ ΜΕ ΤΟ ΝΑ "ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ" ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ.
    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!!!
    ΜΟΝΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ,ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ...

    ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ

    http://www.youtube.com/watch?v=7sWUDD_J6EU&feature=PlayList&p=492C9B6FAE4DC3AD&playnext=1&playnext_from=PL&index=32

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
    ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η απαντηση σε μια Ελλαδα που σαπιζει μεσα στα σκουληκια απο προδοτες και στη μεγαλυτερη συφιλιδικη πουτανα της ιστοριας που τα κανει ολα και δεν σιχαινεται(δημοκρατια τη λενε τη κοπελα) ειναι μια ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ 21-4-67 ΗΡΩΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΕΠΟΧΗΣ

    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΕΟΥΡΓΙΣΗΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΙ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΙΟΦΥΛΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΗ ΤΑΝΚΣ

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2010 ΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΗ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ-ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ

    ΣΤΟ ΛΗΝΤΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

    ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΝΗΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΛΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ ΤΡΩΓΕΤΕ ΟΛΟ ΦΕΤΑ ΦΕΤΑ

    ΓΙΑΜΕΝΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΗ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΠ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. προς ολους τους ενστολους που το παιζουν επαγγελματιες και καθοντε σουζα στα λαμογια που διαλυουν την ελλαδα..
    γιατι γινατε στρατιωτικοι,για να ξεφτιλισετε τους προγονους μας που θυσιαστηκαν για να ειστε εσεις ελευθεροι σημερα και να το παιζετε επαγγελματιες στρατιωτικοι??ρε δε πατε λεω εγω να παραιτηθειτε,ξεφτιλιζετε τις ενοπλες δυναμεις,γινατε βολεψακηδες και πανω απολα κλασικοι κηφηνες δημοσιοι υπαλλαλοι..και το κυριοτερο κωλονετε να κανετε θυσιες .....ρε δε ντρεπεστε λεω εγω..το ιδιο προδοτες ειστε με τους κλεφτες πολιτικους...
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ....
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΥΡΙΟΙ

    ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. IPARHOUN KAPIOI BLOGGER I APO AGNIA I APO IPODIXI KAPION POU SONI KE KALA I TAGMATASFALITES SINERGASTIKAN ME TOUS GERMANOUS.DILADI OTI EKANAN OI KOUMOUNISTES TOU VELOUHIOTI TO FORTONOUME STOUS PATRIOTES. OSO GIA TIN PRODOSIA TIS ELLADOS APO TOUS KOUMOUNISTES IPARHOUN HILIADES SELIDES ME STIHIA GIA TIN PRODOSIATOUS. GIA TOUS TAGMATASFALITES OMOS KAMIA. KE MIN MAS POUNE POS TO KRATOS DEN KRATISE STIHIA GIA TOUS TAGMATASFALITES; GIATI IPARHOUN KE TA ARHIA TON GERMANON POU DEN ANAFERONTE POUTHENA GIA PRODOSIES TAGMATASFALITON, ENO GIA TOUS KOPTONTES GIA TIN IERODOULI DIMOKRATIATOUS IPARHOUN POLA ENGRAFA POU APODIKNIOUNE TIN VROMIKI PRODOSIA APENANTI TON ELLINON. THA PREPI LIPON O ELLINIKOS LAOS NA PROSANATOLISTI KE NA EKDIOKSI APO TIN PATRIDA TOU DIO FATRIES ANTHROPO-I-DON. TOUS KOUMOUNISTES KE TOUS MASONOUS PASIS ETHNIKOTITOS. DIOTI KOUMOUNISTIS KE MASONOS= O ASPONDOTEROS EHTHROS TON ETHNON. O BLOGGER LIPON ETHNIKA THEMATA ELLADOS THELI NA MAS PISI SONI KE KALA POS OI POLITIKOI INE PRODOTES TOU ELLINIKOU ETHNOUS OPOS OI TAGMATASFALITES. KE POTE OI KOUMOUNISTE. DILADI TO 12 TIS 100 TOU ELINIKOU PLITHISMOU PATRIOTES KE TO 88 TIS 100 PRODOTES. AFTOI FILIMOU KYVERNOUN TIN ELLADA KE TO 88 TIS 100 TOUS ANEHETE. KALA NA PATHOUME. THA SAS STILO TIN FOTOGRAFIA NA TIN DITE KE MONISAS KE KATI ALO NA PAPSOUME NA APOKALOUME TOUS PROGONOUS MAS ARHEOUS DIOTI TO 95 TIS100 IMETHA TEKNA AFTON TON ANTHROPON. APO PANEPISTIMIO STANFORT AMERIKIS OS PROS TO D N A TON SIMERINON ELLINON. MIN KOVOUME TIS RIZESMAS APO TOUS PROPATORES MAS MONIMAS, INE EGKLIMA GIA TO GENOS MAS PAPADOPOULOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Κ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑΘΗΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ Κ ΤΙΜΗΜΕΝΗ Κ ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ Κ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ

    http://www.youtube.com/watch?v=-RYe3RT0Vlc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. σε καθε χωριο υπαρχει ενας πυρσος-ο δασκαλος-και ενας πυροσβεστηρας-ο κληρικος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μήπως πλησιάζει η μέρα που θα πούμε όλοι οι Έλληνες μαζί τέρμα τα ψέμματα, τέρμα η κοροϊδία, τέρμα οι ξενόφερτοι πολιτικοί, τέρμα οι προσκυνημένοι πολιτικοί, τέρμα οι αλήτες της πολιτικής, τέρμα οι ψευδό προοδευτικοί, τέρμα ο ωχαδερφισμός, τέρμα το μίσος για την πατρίδα....

    Μήπως για να έρθει αυτή η άγια μέρα πρέπει να προηγηθεί μία άγρια και σκληρή νύχτα...Δεν ξέρω.... πιστεύω, ελπίζω, περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @ Eponymos & Enstolos
    Ενα παρασημο ανοικτης παλαμης και για σενα, παλληκαρι της φακης, αν βεβαια εννοης αυτα που ειπες παραπανω, αν ομως δεν τα εννοης και ταγραψες ετσι για πλακα να ξες οτι οι καιροι δεν σηκωνουν πλακες, το Εθνος κινδυνευει,και θελει σοβαρους και θαρραλεους ενστολους, ισαξιους των 300ιων του Λεωνιδα, των Ηρωων του 21, του 40, του 67! οχι κρυφτοτσαχπινους σαν και σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. o An8ropos poly apla den kserei na milaei ta Ellhnika.
    dostou WIN WIN kai partou tin Psyxh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @@Επωνυμος και ενστολος
    13/2/10 9:52 πμ
    ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ Μ.Κ.
    14/2/10 1:49 μμ
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΣΤΕΛΕΧΗ" ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ BUSINESS ADMINISTRATION. KAI ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ - ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΡΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ)-ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ. "ΣΤΕΛΕΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΥΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤ0ΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.
    ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ (Ο ΛΑΟΣ ΕΝΝΟΩ
    )ΔΩΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ "ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ". ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΤΕ;ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘ'ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ. ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΛΙΚΟ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ, Ο ΧΡΙΣΤΕΑΣ, Ο ΓΩΓΟΥΣΗΣ,Ο ΓΚΙΚΑΣ, Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΕΙΨΙΣ ΤΗΣ;. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ "ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΞΚΩΝ". ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΑΝ ΑΞΚΟΣ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ - ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΡΥΠ-ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑ 9 ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ"ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑ ΚΙΒΩΤΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΙΜΗΣ, ΠΤΥΧΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΞΕΡΩ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΤΥΧΙΟ" ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΜΑΡΙ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 64 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΡΙΛΗ, ΠΕΡΙΠΟΙΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑΛΟΙΩΝ.
    ΑΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Λοιπον,μην σας κανουν εντυπωση αυτα που γραφουν καποιοι ενστολοι εδω μεσα..Εχω φιλους Αξιωματικους ανωτερους και σας λεω:Πολλοι ειναι χαμενα κορμια,συμφεροντολογοι,ΑΝΙΣΤΟΡΡΗΤΟΙ,
    βολεψακηδες και οτι αλλο θελετε!
    Ξεχαστε τους "τιμιους" Αξιωματικους και ευπατριδες.Η "Δημοκρατια",εκανε καλα την "δουλεια" της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @ @@ Επωνυμος και Ενστολος
    Αν εισαι ποντικουλης, οπως λες εσυ ο ιδιος, παριστανοντας τον Αισωπο, τοτε αδειασε μας τη γωνια! Πανε βρες καμια δουλιτσα σε πολυεθνικη εταιρια, ναχεις το αμαξακι σου, τα ταξιδακια σου, τις φιλεναδιτσες σου, τη μπριζολα και το πλαιιστεισιον με τα πολεμικα παιχνιδια! Υπαρχουν αξιοι Ελληνες που μπορουν να βαλουν το κουδουνι στην ουρα της γατας! Ο Ελληνισμος θελει λιονταρια για ενστολους μπροσταρηδες οχι ποντικια σαν εσενα κε. επωνυμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ
    ΑΥΤΟΙ ΗΔΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ 1.250.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ.

    Ο ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΙΟΝΑΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 1000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΩΛΟΣΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΟΥΦΙΟΥΣ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ.
    ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ''Είπαν ψευδώς, ότι θα πάρουν δικαίωμα ψήφου 266.000 λαθρομετανάστες.
    Ο Σκανδαλίδης ομολόγησε, μετά την πίεση που του άσκησα από το Δελτίο των 11, ότι αυτός νομιμοποίησε 1.100.000 λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση πρόσθεσε και 150.000 «παυλοπουλικούς» ως τον Δεκέμβρη του 2005.Επομέμως 1.250.000 το λιγότερο.
    Λένε ψευδώς ότι τα πολιτικά δικαιώματα, είναι ατομικά δικαιώματα και τους διαψεύδει η ίδια η συνθήκη της Ρώμης. Λένε ψευδώς, ότι θα δώσουν στα παιδιά των λαθρομεταναστών ιθαγένεια,και όχι στους γονείς ενώ υπάρχουν δεκάδες αποφάσεων των Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, με τις οποίες το παιδί δίνει την ιθαγένεια στους ΛΑΘΡΟ γονείς.
    Λένε ότι θα βάλουν τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς στον Ελληνικό Στρατό για να υπερασπίσουν την Πατρίδα μας από τους Τούρκους.''
    ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Έτοιμο για μαζική παραγωγή το νέο τυφέκιο του Τουρκικού Στρατού...ενώ εμείς εισάγουμε ακόμα και τις σφεντόνες!

    Έτοιμο για μαζική παραγωγή είναι πλέον το Εθνικό Τυφέκιο της Τουρκίας (Mehmetçik-1), μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών που έγιναν στα πρωτότυπα μοντέλα.

    Πηγές: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/02/blog-post_891.html , http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/02/blog-post_7002.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μεγάλη η κρίση που έρχεται από την ακύρωση τής Ελληνο - αλβανικής συμφωνίας για την υφαλοκρηπίδα στο Ιόνιο Πέλαγος - Αλωνίζει η Τουρκία και εκεί !!! Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ


    http://1.bp.blogspot.com/_PtkXMNyCIJs/S3lZGqEnq4I/AAAAAAAARHY/TL5xMuvnOTM/s1600-h/4.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
    ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ

    Ιανουάριος 2010
    1.000.000 Αλβανοί μετανάστες θα πάρουν ιθαγένεια.
    "Θεμελιώνεται το δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής και εκπροσώπησης στους δημοκρατικούς θεσμούς για το 10% (περίπου) του πληθυσμού της Ελλάδας"!
    Αυτή είναι η δήλωση της κ. Εντα Γκέμι, εκπροσώπου της οργάνωσης «Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών», προέδρου των Αλβανών Σοσιαλιστών στην Ελλάδα και φυσικά μέλους του ΠΑΣΟΚ...! Φυσικά η φράση αυτή είναι μόνο ένα κομμάτι του θράσους της κυρίας αυτής η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στην συνέντευξη που έδωσε στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" ότι δεν της φθάνει μόνο η απόδοση ιθαγένειας....! Ζητά ενεργή πολιτική συμμετοχή των μεταναστών, δηλαδή Αλβανούς Δημάρχους για παράδειγμα, αλλά και διορισμό στο δημόσιο(!!) και άλλα τα οποία θα δείτε παρακάτω. Εμείς στεκόμαστε αρχικά σε αυτό το 10% του πληθυσμού στο οποίο αναφέρθηκε η κυρία. Μιλάμε δηλαδή για 1.000.000 Αλβανούς κ. Πρωθυπουργέ; Όχι για 250.000 μετανάστες;; Είπατε πάλι ψέματα στους Έλληνες κ. Παπανδρέου και σας ξεμπρόστιασε άθελα της η κ. Γκέμι;;

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/1000000.html

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @14/2/10 1:49 μμ

    Κάτι αδερφές σαν και 'σένα μπήκανε στον Στρατό βλέποντας μόνο την κουτάλα, αλλά από πατριωτισμό μηδενικό. Μην φοβάσαι μωρή! Οι Έλληνες θα σώσουν και το δικό σου τομάρι το αδερφίστικο. Άντε τράβα τώρα να παίξεις με τις Barbie σου μωρή Ούρσουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @@Επωνυμος και ενστολος
    ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΥΤΑ.

    Η ΣΑΠΙΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ.

    ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ
    ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ
    ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
    ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

    ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΕΟΙ ΟΤΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ
    ΥΠΕΥΘΙΝΟΣ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ , Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 10ΕΥΡΩ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 1 000 000 ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΒΑΝΟ ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Η ΑΛΛΟ, ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ Π.Χ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΧ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.... ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ ΕΥΚΟΛΑ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Enstole MK 8a prepei na eise megalo BLHMMA POLI MEGALO,DIKAIA KATATAGHKES STON STRATO!!LES OTI ORKISTHKES STO SYNTAGMA,SE PIO SYNTAGMA? KAI TI ORKO EDWSES? OTI 8A YPERASPHZESE TON TZEFRY? H TIN PATRIDA SOU? H MHPOS STTON PROEDRO TIS DHMOKRATIAS? MA AUTOS DEN EINE PROEDROS KAMIAS DHMOKRATIAS GIATI PSHFIZETE APO TOUS BOULEUTES,O PRAGMATIKOS TOU TITLOS EINE :PROEDROS TWN BOULEUTWN!!
    META LES OTI EIMASTE SYMFERONTWLOGOI EDW MESA,NAI RE EIMASTE SYMFERONTWLOGOI TO SYMFERON MAS EINE H ELLADA,H PATRIDA MAS,
    EAN EMEIS EIMASTE SYMFERONTWLOGOI TOTE TI EINE TA POLITIKA KOMMATA?
    SYMFERONTWLOGOS EISE ESI POU GLYFHS TOUS ALBANOPOLONOUBOULGAROEVRAIOAMERIKANOUS TZEFRYDES GIA NA SOU DWSOUN ENA ASTERAKI NA TO BALEIS STON KWLO SOU!!!
    A Vyzantinos
    AKOU SYMFERONTWLOGOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.