Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ... ΑΣΥΜΦΟΡΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ... ΛΕΕΙ "ΑΣΥΜΦΟΡΟΣ". ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ... ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΙ...


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ... ΛΕΕΙ "ΑΣΥΜΦΟΡΟΣ". ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ... ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΥΜΦΟΡΗ" ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΛΙΚΑΣ, ΤΟΣΟ ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΘΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΟΝΑ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ... "ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ" ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ

“Η απόφαση της Τουρκίας να οριοθετήσει την υφαλοκρηπίδα με το τυπικά ανύπαρκτο Τουρκοκυπριακό κράτος, σε συνδυασμό με απειλές στρατιωτικής εμπλοκής, συνιστά μια ευκαιρία για την Ελλαδική πλευρά να εγκαταλείψει ως ασύμφορο το στόχο της επανένωσης του νησιού στη βάση μιας διζωνικής και δικοινοτικής ομοσπονδίας και να επιδιώξει τον de jure χωρισμό της Κύπρου σε δύο ανεξάρτητα κράτη”.

WWW.STOXOS.GR 

4 σχόλια

  1. Άρε Μάνο, πολιτικός της φακής είσαι. Τσάμπα σε πληρώναμε και πληρώνουμε. Γαριδάκια τα έκανες τα λεφτά μας αντί να σπουδάσεις κάτι αξιόλογο για την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτό το ΖΩΟΝ ήταν υπουργός επί ΝΔ.
    Από εκεί να αντιληφθούμε ποιοι είναι οι υποτιθέμενοι σωτήρες της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μάνος είναι μακράν ο ευφυέστερος πολιτικός που έχει η Ελλάδα. Είναι πρωτοπόρος και έχει εξαιρετικές ιδέες. Διαβάστε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.