Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!

"Αυτή είναι η χώρα μας, η γη μας, και ο τρόπος ζωής μας, και εμείς θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία για να απολαύσετε όλα αυτά. Αλλά μ...


"Αυτή είναι η χώρα μας, η γη μας, και ο τρόπος ζωής μας, και εμείς θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία για να απολαύσετε όλα αυτά. Αλλά μόλις τελειώσετε τα παράπονα, τη γκρίνια για τη σημαία μας, τις χριστιανικές πεποιθήσεις μας, ή τον τρόπο ζωής μας, εγώ πολύ θα σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας, «το δικαίωμα να την εγκαταλείψετε" ανέφερε χαρακτηριστικά η πρωθυπουργός της Αυστραλία Τζούλια Γκίλαρντ.

«Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από εδώ να φύγετε. Εμείς δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσατε εδώ." κατέληξε η Αυστραλιανή πολιτικός που ξεκίνησε τις αναφορές της σχετικά με την π΄ροθεση κάποιων μουσουλμών που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας στην Αυστραλία. Μάλιστα υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της παρακολούθησης των υφισταμένων τζαμιών από τις μυτικές υπηρεσίες της Αυστραλίας...

4 σχόλια

  1. Γι' αυτό η Αυστραλία είναι μια από τις πιο αναπτυγμένες χώρες. Γιατί έχει ηγεσίες και πρωθυπουργούς που αγαπάνε πρώτα την πατρίδα τους και τους πολίτες της.
    Εδώ στην Ελλάδα, αφήνουν τους λαθρομετανάστες να έρχονται λαθραία, να αλωνίζουν, να εγκληματούν και να ζούν εις βάρος των Ελλήνων. Ασε τα τζαμιά που θέλουν να τους φτιάξουν. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ + ΝΔ) είναι ικανές να βοηθήσουν τους Μουσουλμάνους να χτίσουν τζαμί σε κάθε Δήμο. Ηδη στο Δήμο Αθηναίων αποφάσισαν όλοι μαζί (και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) να τους φτιάξουν μεγάλο τζαμί στο Βοτανικό. Άσε την Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, Οικολόγοι και λοιποί) που υποστηρίζουν πιο πολύ τους λαθρομετανάστες παρά τους Ελληνες που υποφέρουν από την Εγκληματικότητα σε πολλές περιοχές της Αθήνας και άλλων πόλεων.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ !!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο , εχει μεγαλα αρ...δια η κυρια !!!
    (ας τη βλεπουν τα δικα μας αριστεροτρομαγμενα πολιτικοτοπουλα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο της!!!!!!Οι δικοί μας προδότες να τα βλέπουν.Συμφωνώ με τους πιο πάνω σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.