Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ "ΣΚΑΜΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ" ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!! ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΟ ΦΥΣΙΚΑ... Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΚΑΜΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΙΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ...

ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΟ ΦΥΣΙΚΑ... Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΚΑΜΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΙΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΜΑΣ: 

«ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ δέχτηκαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κουκακίου - Πλάκας, ενώ ενημέρωναν για αντιφασιστική εκδήλωση που θα γίνει στην περιοχή Κουκακίου.

Συγκεκριμένα στις 19:30 στην οδό Βεΐκου, έξω από το super market Bazaar, εκτοξεύτηκε από όροφο παρακείμενης πολυκατοικίας μεταλλικό σκαμνί στο παρμπρίζ του οχήματος από το οποίο γινόταν η ενημέρωση για την εκδήλωση. Το παρμπρίζ θρυμματίστηκε, ευτυχώς, χωρίς να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες.

Κλήθηκε η αστυνομία, κατέγραψε το γεγονός και στην συνέχεια έγινε μήνυση κατ' αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα. Αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα από την αστυνομία στις γύρω πολυκατοικίες.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ – ΠΛΑΚΑΣ».


ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΜΠΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΣΚΑΜΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΕ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...!!!

4 σχόλια

  1. Ούτε το σκαμπό δεν άντεξε τόση συμπυκνωμένη μαλακία και .... αυτοκτόνησε!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κόψουνε τις παπαριές γιατί σε λίγο θα "βρέχει" τούβλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα τον δολοφονο με το πριονι ,την παρασκευη και 13 , τον κανιμπαλ λεκτερ κλπ ο δολοφονος με το σκαμπο σκορπιζει ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΡΙΚΗ !!!!

    ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑ ΣΑΜΑΡΑ !!
    ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟ-ΛΑΘΡΟ !

    Μπορει να πειναμε ,να ειμαστε ανεργοι και εξαθλιωμενοι ΑΛΛΑ ....

    ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΓΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΜΠΟ !!

    ΒΟΗΘΕΙΑ !!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτακτο !!

    Συνεληφθει πριν απο λιγο το ΣΚΑΜΠΟ που ειναι υπευθυνο οπως ολα δειχνουν για την ανανδρη φασιστικη επιθεση εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ !

    Εχει στενο ΜΑΥΡΟ καλυμα και ΚΟΝΤΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟ βελουδο στην κορυφη , στοιχεια που παραπεμπουν σε συγκεκριμενο κομμα-μορφωμα .

    Παρα τις προσπαθειες των αξιωματικων που ηλθαν ειδικα απο Κρητη(απο τα επισοδεια εναντιον του κομματος-μορφωμα) και της εισαγγελεως ελενης (απο το "ελα ελενη μου") ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΣΚΑΜΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ .

    ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΥΓΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ!

    ΑΠΟ ΓΑΔΑ
    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.