Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΣΥΡΙΖΕΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ INDYMEDIA ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΙ ΑΛΛΑ Ο...


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ"... ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!



----------------------------

17 σχόλια

  1. Αυτό το ΠΡΑΜΑ λέγετε Ανθρωπος? Δεν νομιζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το στομα σου κ στου θεου-θεων το αυτι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας παρακαλώ επειδή θέλω να επικοινωνήσω μαζί της και να την ρωτήσω κάποια πράγματα[εξ άλλου φαίνεται σοβαρή και μορφωμένη γυναίκα], μήπως μπορείτε να βοηθήσετε με κάποια παραπάνω στοιχεία, π.χ. τηλέφωνο,διεύθυνση κατοικίας κ.λ.π.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι φάτσα ζόμπι είναι αυτή που ανήρτησες Στόχε; Απο πατριωτικό site το γύρισες στο σπλάτερ και στο γκραν γκινιόλ;
    Δεν σκεφτεσαι οτι μπορεί στη σελίδα σου να μπαίνουν και καρδιοπαθείς;
    Ένα ζόμπι λιγότερο μετά την απόφαση του δικαστηρίου.
    Αλήθεια, αυτή είχε καμία επίπτωση για την ψευδομαρτυρία ή προσπαθούσαν οι δικαστές να της απολογηθούν που δεν καταδίκασαν τον Κασιδιάρη;
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ' την αγαμησιά έχει πιάσει μπάζα το κεφάλι της. Εσείς τι περιμένατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τίτλος του video λέει: "Πανηγυρική αθώωση Κασιδιάρη" Ε, όχι και πανηγυρική! Λόγω αμφιβολιών ήτανε! Αν και κάθε νοήμων μη προκατειλημμένος άνθρωπος δεν δυσκολεύτηκε να προβλέψει το αποτέλεσμα της δίκης με μία αίθουσα γεμάτη Χρυσαυγίτες με απειλητικές διαθέσεις. Το τελευταίο έγινε για να δημιουργηθεί "κλίμα" με ότι αυτό σημαίνει για τους δικαστές σε περίπτωση που βγάζανε άλλο αποτέλεσμα! Πριν βιαστείτε να μου κολλήσετε ταμπέλες, όχι δεν είμαι Συριζέος! Απλά δεν μου αρέσουν οι ακρότητες! Όπως δεν μου αρέσει η άκρα Αριστερά έτσι δεν μου αρέσει και η άκρα Δεξιά! Όπως λέγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: "Παν μέτρον άριστον" Αν και κάνετε επιλογή των αναρτήσεων των σχολίων, περιμένω να δω το δικό μου αναρτημένο, μιας και δεν βρίζω. Αν και αμφιβάλω γιατί δεν είδα σχόλιο μη Χρυσαυγήτη αναρτημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν περιμένω από μαυρόψυχες σαν του λόγου της να μετανιώσουν. Περιμένω ή μάλλον απαιτώ απ΄τη δικαιοσύνη να ολοκληρώσει το έργο της και να καταδικαστεί το ραμολί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΚΙΑΧΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς: Ανώνυμο 9/3/2013 4:57
    Η αθωωτική απόφαση εκδόθηκε γιατί δεν ήταν ισχυρό το κατηγορητήριο (προσωπικά εξεπλάγην πως οδηγηθήκαμε σε δίκη με μόνη μαρτυρία της συγκεκριμένης κυρίας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και όχι λόγω αμφιβολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν σημαίνει ότι είναι και μορφωμένη,πολύ θράσος έχει,να ασχολείται,με το πιο χρήσιμο για την εποχή κόμμα,πολλοί είναι οι"καθηγητες" πού δρουν ανθελληνικά έχοντας μοναδικό σκοπό να βλάψουν την πατρίδα,όχι για λεφτά αλλά επειδή είναι της μόδας.Οι περισσότεροι όπως ξέρετε δρουν στο χώρο της τέχνης,σε σχολές όπου μέσα απτήν ιστορία της,προσπαθούν να κάνουν τους μαθητές να φαντασιωθουν τη δική τους "επανάσταση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να πειτε στην εν λόγω κυρία ότι ερχόμαστε και τρέμει η γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Χριστος και η Παναγια. Μεσα απο το Τσερνομπιλ βγηκε αυτο το φρικιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε 9/3/13 4:57 μ.μ.

    Σε πόσα ακόμα σάϊτ έχεις κάνει copy paste την συγκεκριμένη μπαρούφα; Να υποθέσω ότι είσαι από τους μισθοδοτούμενους διαδικτυακούς μπαχαλάκηδες του $YRIZA ή της ΝΔ.

    Το μόνο που κατάφερες είναι να εκτεθείς γιατί δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις την απόφαση αλλά αναδημοσιεύεις ένα ψέμα και που το έχω διαβάσει σε χίλιες παραλλαγές. Η αριστερή ανοησία εμπάθεια και προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο.

    Στο δια ταύτα: Νομικά η υπόθεση δεν ευσταθούσε από την αρχή. Πήγε στα δικαστήρια μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι σταλίνες και λοιποί αριστεροί γελωτοποιοί καραγκιόζηδες. Ο Κασιδιάρης αθωώθηκε γιατί η καταγγελία-ψευδομαρτυρία ήταν έωλη και έμπαιζε από παντού. Μέσα σε λίγη ώρα η πανούκλα είχε αλλάξει 10 χρώματα και συνειδητοποιήσαι πολύ αργά το λάθος της. Τώρα θα δικαστεί για ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ που είναι κακούργημα. Με τις υγείες της και άλλη φορά να ξέρει ότι πολύ δόση $YRIZA και θολούρας βλάπτουν σοβαρά.

    Στην δίκη έτυχε να παραστεί δικηγόρος συγγενικό μου πρόσωπο που περίμενε να εκδικάσει άλλη υπόθεση. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί απαγορεύεται αλλά όλα έγιναν σωστά και δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑΣ εκφοβισμός όπως ύπουλα και ψευδώς λες αλλά και κυκλοφορεί στα διάφορα ΜΜΕ. Η πανούκλα ήταν χαμένη από χέρι δεν υπολόγισε ούτε αυτή ούτε όμως και οι βδέλλες του $YRIZA ότι θα έπαιρνε τόση έκταση το θέμα. Έγιναν ρόμπα Πανηγυρικά.

    ΥΓ Όπως είδες το σχόλιό σου δημοσιεύθηκε. Εδώ δεν είναι ούτε Αυγή ούτε LEFT ούτε Ριζοστάστης ούτε τα λοιπά αναρχοφασιστικά μέσα που διαγράφουν ότι δεν τους αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γαμω την αριστερα σου παλιο πουτανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΒΓΑΖΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΘΕΑ! ΚΑΝΕΛΛΗ,ΠΑΠΑΡΗΓΑ Η ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΑΝΤΑΜ..ΡΕ ΑΠΛΥΤΑ ΔΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΑΣ?ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΚΟΥΝΕ.ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΞΕ ΣΕΞ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΚΟ Κ ΕΜΕΙΣ? :-D ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.