Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ F-16 ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ...!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουρκικό μαχητικό τύπου F-16 κατέπεσε και συνετρίβη στην περιοχή του Χατάι (Αλεξανδρέττα) κοντά στα σύνορα της Τ...


Σύμφωνα με πληροφορίες, τουρκικό μαχητικό τύπου F-16 κατέπεσε και συνετρίβη στην περιοχή του Χατάι (Αλεξανδρέττα) κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Η συντριβή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνέβη κατά τη διάρκεια άσκησης εναέριου ανεφοδιασμού και δυνάμεις έρευνας και διάσωσης (SAR) έχουν κινητοποιηθεί για να διαπιστωθεί η τύχη του πιλότου.

Προφανώς κι επειδή οι καιροί είναι… πονηροί, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο να διαπιστωθεί αν η εκδοχή που μαθαίνουμε αληθεύει, ή έχουμε ενδεχομένως επανάληψη όσων έγιναν με το Phantom F-4 της τουρκικής Αεροπορίας (ΤΗΚ) που καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα.

Εάν αποδειχτεί ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σε συνδυασμό με τις πολύνεκρες (49 νεκροί) βομβιστικές επιθέσεις στη νοτιοανατολική Τουρκία, μάλλον θα πρέπει να καταλήξουμε στο οριστικό συμπέρασμα, ότι κάποιες «δυνάμεις» επιδιώκουν τη γενίκευση της σύρραξης στη Συρία, με την εμπλοκή της Τουρκίας, που τρέμει στην ιδέα όπως αποδεικνύουν οι δηλώσεις της πολιτικής της ηγεσίας…

Προς το παρόν και εν αναμονή περισσοτέρων στοιχείων (τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν αναφέρει κάτι προς το παρόν) μένουμε στην αρχική πληροφόρηση. defence-point

5 σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ,...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ!!..ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΙ??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε με τα αλβανά που ετοίμαζαν για πιλότους στην πολεμική τους αεροπορία; Θα άδειασαν τα καψιμί των στρατοπέδων και Λούης... Τώρα τι σκατά πιλότοι είναι οι τούρκοι και πόσο αξιόμαχοι το βλέπουμε για πολλοστή φορά. Οι μογγόλοι απλά είναι μιλούνια τίποτα άλλο κι ας μην είχαν τα αμερικανάκια να τους εξοπλίζουν και τα λέγαμε. Μέχρι Η Ένωση Καθαριστριών Αττικής θα τους σάπιζε στο ξύλο! Αλλά θα ρθει και η ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους μογγόλους τους γνωρίζω από τότε που υπηρετούσα... Και οι δικοί μας τους γνωρίζουν, και μου κάνει εντύπωση γιατί τους χαιδεύουν τους αλήτες. Αυτές τις εντολές έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re pedia xeste tous moggolous kai ta loipa anthopoeidi!!! Kai ta pontikia einai ametrita alla allo apo to na diadidoun arosties den mporoun na kanoun. Apo tous "dikous" mas tous kseftilismenous prodotes pote tha glitosoume????????? (signomi gia tous xaraktires tis grafis alla edo poy eimai den exo dinatotita ellinikon)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω ότι υπάρχει ένας τρόπος για κάποιον να γράψει στα ελληνικά γράμματα, ενώ ο υπολογιστής που χρησιμοποιεί δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεταφραστή της Google και μετά την ολοκλήρωση των σχολίων σας στη γλώσσα που γράφετε, χρησιμοποιήστε το copy-paste αίτηση για να μεταφέρουμε το μεταφρασμένο κείμενο στην κατάλληλη θέση, όπου θέλουμε να σχολιάσετε. ίσως αυτό είναι ήδη γνωστό, αλλά αυτό που διαβάζετε τώρα έχει γίνει με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει πολύ σε περίπτωση που δεν σας αρέσει να γράφετε ελληνικά με "greeklish" χαρακτήρες. Τις καλύτερες ευχές σε όλους σας για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.