Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ-ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ

Όποιοι νομίζουν ότι οι εξαγγελίες της υπουργού προσέλκυσης και τακτοποίησης λαθρομεταναστών, Χριστοδουλοπούλου, περί ενοικίασης διαμερ...


Όποιοι νομίζουν ότι οι εξαγγελίες της υπουργού προσέλκυσης και τακτοποίησης λαθρομεταναστών, Χριστοδουλοπούλου, περί ενοικίασης διαμερισμάτων και ξενοδοχείων για την παροχή δωρεάν στέγης στους λαθρομετανάστες είναι δική της ιδέα, πλανώνται πλάνην οικτράν. Πρόκειται για πατέντα της φράου Μέρκελ, η οποία προφανώς επιβλήθηκε στους πρόθυμους των Αθηνών!

Στην Γερμανία, λοιπόν, στην οποία μόνο για το 2014, 208.834 λαθρομετανάστες έκαναν αίτηση χορήγησης ασύλου (έναντι 127.000 το 2013 και 77.651 το 2012), επιτάχθηκαν γυμναστήρια και άλλοι δημόσιοι χώροι που έχουν μετατραπεί σε κέντρα φιλοξενίας έκτακτης ανάγκης! Ωστόσο, επειδή οι υπάρχοντες χώροι γέμισαν κι άλλοι δεν υπάρχουν πλέον, η επόμενη λύση θα είναι των «πόλεων-κοντέινερ», τα οποία ονομάζονται «κέντρα φιλοξενίας έκτακτης ανάγκης» και ήδη ξεφυτρώνουν σαν  μανιτάρια σε όλη την γερμανική επικράτεια ακόμα και μέσα στο Βερολίνο.

Οι «πόλεις- κοντέινερ» είναι σχετικά μια εύκολη κατασκευή. Συναρμολογούνται όπως τα lego, είναι έτοιμα σε μόλις 44 ημέρες, έχουν εγγύηση ζωής 10 χρόνια και μπορούν να φιλοξενήσουν εκατοντάδες άτομα.

Κάθε «πόλη- κοντέινερ» αποτελείται από χώρους φιλοξενίας με ξενώνες, κουζίνες, τουαλέτες, μπάνια, άλλους κοινόχρηστους χώρους, γραφεία για την διοίκηση ή ατομικά διαμερίσματα. Κάθε κοντέινερ είναι 15 τ.μ. και θα στεγάζει δύο άτομα.

Μετά, λοιπόν, από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, ετοιμαστείτε και για τις «πόλεις-κοντέινερ» α λα ελληνικά! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.