Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ... ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

Απαισιοδοξία στην κοινωνία παρά το κλείσιμο της αξιολόγησης δείχνει η έρευνα του Bridging Europe. Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκ...

Απαισιοδοξία στην κοινωνία παρά το κλείσιμο της αξιολόγησης δείχνει η έρευνα του Bridging Europe. Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση που διεξήχθη από το κέντρο ερευνών Bridging Europe.
Tο 47% δεν πιστεύει ότι «θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα και την κοινωνία» μετά το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, σε αντίθεση με το 25% που απαντάει «ναι» (ενώ ένα μεγάλο ποσοστό, 28%, απαντάει «δεν ξέρω  δεν απαντώ»).
Picture
Το 51% των ερωτηθέντων απαντάει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «χειρίστηκε καλύτερα την οικονομική κρίση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις» ενώ το 26% θεωρεί πώς τη χειρίστηκε χειρότερα και ένα 23% «δεν ξέρει - δεν απαντά» στο ερώτημα.
Το 69% των ερωτηθένων δηλώνει απογοητευμενο με την αντιπολίτευση ενώ το 43% θεωρεί ότι η ΝΔ ζητάει πρόωρες εκλογές διότι έχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση.
Eνα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό πιστεύει ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές (77%) ενώ το 58% δεν θεωρεί ότι οι πολιτικοί σχηματισμοί που δημιουργήθηκαν πρόσφατα θα συμβάλουν με φρέσκιες ιδέες στον πολιτικό και δημόσια διάλογο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.