ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ..ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Χριστός Ανέστη!!!μακάρι ολα τα πάτρια εδάφη που βρείσκονται σε ξένα χέρια να απελευθερωθούν σύντομα.Και αυτοί οι αγρίκοι που τα κρατουν σκλαβωμένα να σταυρωθούν οπως ο χριστός μας.
ΕΙΘΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ" ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ..ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ..ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧριστός Ανέστη!!!μακάρι ολα τα πάτρια εδάφη που βρείσκονται σε ξένα χέρια να απελευθερωθούν σύντομα.Και αυτοί οι αγρίκοι που τα κρατουν σκλαβωμένα να σταυρωθούν οπως ο χριστός μας.
ΑπάντησηΔιαγραφή