Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ...

6 σχόλια

  1. 555 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΤΕΣ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΧΙ!ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣ ΤΟ 2008 ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓ.ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ Ο ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FILE ANWNYME,EMEIS EIMASTE ETOIMOI NA LEITOYRGHQOYME STHN KWN/POLH.
    ESY AKOMH STA IMIA EISAI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα με την σειρά, υπερενθουσιώδη φίλε. Πήγαινε πρώτα στα Ίμια, αν μπορείς και σου βαστά και μετά πάμε και στην Πόλη. Πότε, μωρέ, θα βάλετε μυαλό να σταματήσετε να λέτε ανοησίες;

    Άντε, διβάστε τώρα και τούτο εδώ, που είμαι σίγουρος ότι δεν το ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. FILE ANWNYME S`EYXARISTW QERMA GIA THN WRAIA EKPLHKSH KAI XARA POY ENOIWSA DIABAZWNTAS OTI MONON MIA XOYFTA ELLHNES ELEITOYRGHSAN THN AGIA SOFIA.
    FANTASOY POY MPOROYN NA FTASOYN OI ELLHNES AN PISTEPSOYN SE KATI !
    KAI TOLMAME KAI QELWME KAI MAS BASTA!KAI QA ELEYQERWSOYME THN PRWTEYOYSA MAS.ALLA OI DIEYQARMENOI POY TO PAIZOYN POLITIKOI DEN MAS AFHNOYN PROS TO PARWN!.
    TA XRONIA KAI OI KAIROI HLQAN !
    TO KSEROYN KAI OI TOYRKOI!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνα με την αποκαληψη του ιωαννη και με πολλες προφητειες αγιων θα γινει ο,τι αναφερει ο θοδωρης!!! νομιζω οτι δεν ειναι υπερβολη να ειμαστε ελληνες!!!! ουτε να ζητουμε πισω την χωρα μας ή πολεις που χασαμε!!! μας κατα εσφαξαν και μας εδιωξαν απο τη μικρα ασια τον ποντο και την κωσταντινουπολη...δεν ειμαστε υπερβολικοι....ειμαστε ελληνες!!! και τα ζητουμε πισω!!! εκεινοι ηταν οι υπερβολικοι!!!!! που χρησιμοιποιησαν βια και ανομιες για να το παιζουν τωρα οτι η κωσταντινουπολη ειναι δικη τους..τουρκικη.!!! αμ δε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.