Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ!

Για τα μαύρα χάλια της κρατικής τηλεόρασης έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές, τόσο για το προοδευτικό δίδυμο της... αμερόληπτης ενημέρωσης Λυρι...

Για τα μαύρα χάλια της κρατικής τηλεόρασης έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές, τόσο για το προοδευτικό δίδυμο της... αμερόληπτης ενημέρωσης Λυριτζή- Οικονόμου, τις προπαγανδιστικές ταξιδιωτικές εκπομπές της Μάγια Τσόκλη, του... εκδιωχθέντος απο το σύστημα (άτιμη κοινωνία!) Κούλογλου, όσο και για τις εκπομπές της αέρινης ύπαρξης της κρατικής τηλεόρασης, της αλλοπαρμένης Βίκυς Φλέσσα, που αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα της λέξης "θολοκουλτούρα"!
Στην πρόσφατη εκπομπή της η λεγάμενη είχε καλεσμένο τον Στέλιο Παπαθεμελή. Και ενώ δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα, αντί να μείνει στο πεδίο που γνωρίζει καλύτερα παριστάνοντας την "γατούλα", άρχισε να τοποθετείται σε εθνικά θέματα απο την κρατική τηλεόραση -την οποία σημειωτέον πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα για να βγαίνει ο κάθε πικραμένος να λέει την μπούρδα του!
Με το γνωστό λοιπόν ναζιάρικο ύφος της η Φλέσσα υποστήριξε ότι, θα έχουμε ή παιδεία ή στρατό, ότι δεν νοιώθει να απειλείται απο κανέναν γείτονα ούτε από την Τουρκία και ότι... η Κύπρος δεν είναι Ελλάδα!!!!
Βεβαίως είναι λογικό η Βίκυ η ναζιάρα να μην αισθάνεται ότι απειλείται απο κανέναν μιας και οι Τούρκοι δεν έχουν εκδηλώσει, ακόμη, το ενδιαφέρον τους για την πλατεία Κολωνακίου, το Κεφαλάρι, την Εκάλη και την Βουλιαγμένη που συχνάζει αυτή και το προοδευτικό συνάφι της. Ούτως ή άλλως όταν έρθει η ώρα της απειλής η Βίκυ ξέρει τι θα κάνει... Θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να βρει καταφύγιο σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, προκειμένου να κάνει... αντίσταση! Αυτό άλλωστε έκαναν εδώ και δεκαετίες όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι του προοδευτισμού και της θολοκουλτούρας μόλις έβλεπαν τα σκούρα!
Έχει παραγίνει το κακό με την κρατική τηλεόραση και την προπαγάνδα που προωθείται απο κάθε λογής συνονθυλευματία που βρίσκει εύκολο κρατικό χρήμα για να παριστάνει τον περισπούδαστο. Και για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο μακριά απο τον κόσμο βρίσκονται όσοι δήθεν έχουν αναλάβει την πληροφόρηση του Ελληνικού Λαού!

20 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ...ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ....ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.ΚΡΙΜΑ!ΑΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΡΑΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.
    ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ
    ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ...
    ..ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ, ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέχασες την Μύκονο, που επίσης δεν απειλείται...

    ...αλλά μην χαλιέστε. Το κοριτσάκι, μισό ξόρκι υπόθεση είναι.

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI ELLHNES ETOIMAZWNTAI GIA POLEMO KAI TO TSOYLI KTENIZETAI !
    LIGOS KAIROS OMWS EMEINE SE OLOYS AYTOYS TOYS PORNO-MASKARADES.
    PRWTOY PARELASOYME BOREIO-ANATOLIKA
    QA KAQARISOYME PRWTA TA SKOYPIDIA APO THN XWRA.KYRIWS AYTA POY EXOYN ELLHNIKH TAYTOTHTA!.
    OI EQNIKISTES DEN KATALABAINOYN APO ANQRWPINA DIKAIWMATA KAI TETOIA.
    H KYPROS DEN EINAI ELLADA !!
    TI EINAI RE AMORFWTO SKOYPIDI ?.
    OSO GIA TO OTI DEN YPARXEI PROBLHMA ME TOYS TOYRKOYS TI NA POYME ?
    ISWS SE MERIKOYS ARESEI TO OQOMANIKO DIKAIO !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. > τις προπαγανδιστικές ταξιδιωτικές εκπομπές της Μάγια Τσόκλη<

    Τι ακριβώς προπαγανδίζει η Μάγια Τσόκλη; Έχω δει αρκετές εκπομπές της (η τελευταία που είδα ήταν για το Νεπάλ) και δεν παρατήρησα ίχνος προπαγάνδας. Επειδή ίσως πράγματι να υπάρχει και να μη υπέπεσε στην αντίληψή μου, θα σας παρακαλούσα να με πληροφορήσετε.
    Για τον Κούλογλου το θέμα είναι ότι εκδιώχθηκε, διότι έκανε εκπομπές που δεν ήταν αρεστές στο σύστημα. Αμφισβητείτε ότι η ΕΡΤ διοικείται από κομματόσκυλα του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος, με μισθούς ιλιγγιώδεις, που είναι υποχρεωμένο να προστατεύει τα συμφέροντα της εκάστοτε κυβερνήσεως; Δεν θυμάστε πόσες εκπομπές είχε κόψει ο Σημίτης, της σατυρικής της αείμνηστης Μαλβίνας συμπεριλαμβανομένης; Τίθεται, λοιπόν, θέμα ελευθερίας του λόγου και στην κρατική τηλεόραση, την οποία πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες φορολογούμενοι, εκτός και αν την προτιμάτε κομματική, ή προτιμάτε τις εκπομπές της ... Φλέσσα και της Τσουκαλά, που μονίμως προπαγανδίζει υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re gamwto, ti ginetai me ayth thn mpourdeloxwra ...! oloi thn apeiloun .. siga re hremiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεος με το αρθρο!!! Κατ'αρχας θα μπορουσατε να αναφερετε αλλες εκπομπες της ερτ, γιατι τυχαινει οι συγκεκριμενες να ειναι απο τις καλυτερες της ελληνικης τηλεορασης! Οσο για την κ.Φλεσσα, ηταν πολυ σωστα αυτα που ανεφερε, και ειδικα οταν προκειται για λογια μιας εξαιρετικης και μεγαλης μορφωσης δημοσιογραφου, τοτε αυτα αποκτουν αλλη βαρυτητα....Φιλικα, καποιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Κ. ΦΛΕΣΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ:
    ΕΠΕΙΔΕΙΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑ.ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΦΕΣ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Κ.ΦΛΕΣΣΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΟ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΥΟΘΕΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΜΦΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ;ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΤΥΣΙΜΑΤΟΣ.ΕΠΙΔΕΙΞΗ 'ΓΝΩΣΕΩΝ' ΚΑΙ ΝΤΥΣΙΜΟ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΣΑΣ!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ 'ΑΤΑΚΑ' ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ ΤΟ ΟΥΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΗΜΑΔΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΜΠΗΛΙΩ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΥΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ ΜΑΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ TV ΟΛΟ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΌ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟΜΠΕΜΠΕΚΕΣ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ.... ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι η καλύτερη από όλες, όση λάσπη και να της ρίχνουν είναι μακράν η καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να αγιάσει το στόμα σου!Οπως ακριβώς τα λες είναι!Αν την έβλεπα στο δρόμο θα την εφτυνα την άσχετη...δε μπορούμε να δούμε μια συνέντευξη χωρις να μας σπάσει τα νεύρα!Απορώ πως δέχονται αυτοί οι άνθρωποι να τους παίρνει συνέντευξη μια ψωνισμένη άσχετη!ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δόρυ της Ελλάδας σας έχει γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια. Και το δόρυ αυτό λέγεται Βίκυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι η καλύτερη εκπομπή απ'όλες!Τα σχολιά σας δηλώνουν ενα επίπεδο πολύ χαμηλό.Η δε κριτική σας σκέψη είναι πραγματικά ,ανύπαρκτη!Αλλά αφου δεν σας αρέσει γιατί τη βλέπετε;Σας υποχρέωσε μήπως αυτή;και την ΕΤ δεν την πληρωνετε μόνο εσεις ,την πληρώνουμε και μεις που μας αρέσει η εκπομπή της.Αραγε, όλοι εσείς αναρωτηθήκατε αν θα μπορούσατε να τις πάρετε αυτες τις συν/ξεις;θεωρήτε πως ειναι εύκολο;Βγάλτε λοιπόν το δοκάρι απο τα ματια σας και αφηστε την οδοντογλυφίδα στα μάτια των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμ αυτό είναι το πρόβλημα στη σημερινή Ελλάδα, ότι μόνο οι φελοί επιπλέουν... και μπροστά στην άκρατη αμορφωσιά που επικρατεί βασιλεύει ο μονόφθαλμος... η κα Φλέσσα δηλαδή, η οποία είμαι σίγουρη πως αν ζούσε σε άλλες εποχές (ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑ), ούτε για φτύσιμο δεν θα την είχανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα παραλετε, εχει το δικαιωμα να λεει τη γνωμη της. Τοσα χρονια πληρωνουμε εξοπλισμους γιατι δεν βρεθηκε καποιος να πει ΣΤΟΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα ηταν χρησιμο να φερει στην εκπομπη της και πολιτικα προσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.