Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Πριν λίγα λεπτά το "πανεπιστημιακό άσυλο" ξαναχτύπησε! Στη Θεσσαλονίκη βγήκαν οι γνωστοί παροικούντες τα πανεπιστημιακά ιδρύματα τ...

Πριν λίγα λεπτά το "πανεπιστημιακό άσυλο" ξαναχτύπησε! Στη Θεσσαλονίκη βγήκαν οι γνωστοί παροικούντες τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και συγκεκριμένα στην Οδοντιατρική και επιτέθηκαν σε μοτοσυκλετιστή της Αστυνομίας που είχε σπεύσει για αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη στην Αγίου Δημητρίου!
ΚΑΤΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΑΣΥΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!

4 σχόλια

  1. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ!ΑΝΑΝΔΡΟΙ!
    5 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς όμως; Ποιός θα μπορούσε να οργανώσει κάτι τέτοιο χωρίς να φοβάτε; Κανονικά Πατριωτικό Κίνημα θα έπρεπε ήδη να υπάρχει στην Ελλάδα και θά έπρεπε να είχε απο μόνο του διώξει τους Αναρχικούς απο τα Πανεπιστήμια χωρίς να υπολογίζει τα αναρχοκομουνοδικηγόρια. Να είχε το Κίνημα ισχυρή δομή συμπεριλαμβανομένων και Πατριωτών δικηγόρων. Πού όμως; Μήπως τελικά οι Ανάρχες και οι αληταράδες της Αριστεράς πιστεύουν πιο πολύ στον Αγώνα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. bash nomou i astunomia, an diapistosei oti vrisketai se ekseliksi kapoio adikima mporei na mpei ston xoro ton panepistimion gia na epivalei ton nomo.
    siga siga as kataripsoume ton mytho peri asulou. to asulo einai asulo ideon kai oxi asulo kakopoion.
    to oti i astunomia den tolma na mpei sta panepistimia auto einai kathara politiko paixnidi.
    as thumithoume prin liga xronia otan ta mat ekanan ntou kai evgalan se duades ta anarxia, den thymame pou akrivos egine, polutexneio h kapoio panepistimio alla eimai sigouros oti egine stin Athina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.