Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Και επίσημα απο το βήμα της Βουλής οι προοδευτικάριοι του συνονθυλεύματος έτρεξαν να υπερασπιστούν τους προστατευόμενούς τους. Διαβάστε την ...

Και επίσημα απο το βήμα της Βουλής οι προοδευτικάριοι του συνονθυλεύματος έτρεξαν να υπερασπιστούν τους προστατευόμενούς τους. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΛΑΟΣ πριν λίγο για το θέμα:


Η κ. Άννα Φιλίνη, είναι παλαιό, ιστορικό και αξιοπρεπές ομολογουμένως, στέλεχος, κατ αρχήν της εξωκοινοβουλευτικής μαοϊκής και στη συνέχεια της κοινοβουλευτικής νεοταξικής ΣΥΡΙΖΑριστεράς…(αλήθεια, πώς τα φέρνει η ζωή…).

Ήταν άχαρος, λοιπόν, ο ρόλος που της ανέθεσαν χθες στη Βουλή να επιτεθεί στο ΛΑ.Ο.Σ. για εκμετάλλευση δήθεν της κοινοβουλευτικής του παρουσίας και για πρόκληση ανωμαλίας, εντός και εκτός Βουλής.

Ξέρει καλά η κ. Φιλίνη ποιοι «κουκουλοφορούντες» μαυροκόκκινοι φασίστες έχουν μετατρέψει σε ζούγκλα τα Πανεπιστήμια και τα πεζοδρόμια και ποιοι καίνε και καταστρέφουν ΣΥΡΡΙΖΑ ξανά και ξανά -και με ποιών ανοχή- τα πατριωτικά βιβλιοπωλεία του κέντρου της Αθήνας.

Ας αφήσει λοιπόν τις γενικόλογες και άχρηστες καταγγελίες κατά της βίας. Ας καταδικάσει σαφώς, γνωστή διανοούμενη αυτή, τα συγκεκριμένα Γκεμπελικά auto da fe καψίματα βιβλίων, η ας σιωπήσει -όπως έκανε μέχρι τώρα στη Βουλή- οριστικά…

2 σχόλια

  1. 1) Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ real fm πριν μερικες μερες ακουστε εδω http://www.youtube.com/watch?v=b_seqnCcg8g
    το πληρωσε με επιθεση και στα 2 βιβλιοπωλεια του
    2)Η επιθεση συνεχιστηκε και εντος βουλης απαντωντας στην ασχημομουρα του ΞΥΡΙΖΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!
    http://www.youtube.com/watch?v=Esq2LMia6ps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MHN APOROYME ME TA ERGA TWN KOYMOYNISTWN.
    WS GNHSIOI FASISTES TO EXOYN APODEIKSEI OTI OTIDHPOTE STEKETAI EMPODIO STON BRWMIKO DROMO TOYS,KATASTREFETAI DIA FWTIAS KAI SIDHROY.
    TO EYLOGON ERWTHMA EINAI AN H DHMOKRATIA EINAI PEIQHNIO ORGANO TOYS H OXI !
    H DHMOKRATIA EINAI PORNH.LAIKH DHMOKRATIA,BASILEYOMENH DHMOKRATIA,
    FILEYQERH DHMOKRATIA,KTL KTL.
    KAI WS TETOIA DEN MPOREI NA YPHRETHSH ANWTEROYS LAOYS.EINAI KALH GIA TO FYLETIKO MPASTADERMA TWN LAWN KAI MONON.EINAI EGLHMATIKO SYSTHMA GIA THN ANQRWPOTHTA.DEITE TA ERGA THS,DEITE POY KATANTHSE THN PATRIDA MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.