Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TO "ΑΣΥΛΟ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά αλλιώς είναι να σε επιβεβαιώνουν οι ίδιες οι Διωκτικές Αρχές της χώρας. Πριν λίγες μέρες εξαρθρώθηκε από την ...


Όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά αλλιώς είναι να σε επιβεβαιώνουν οι ίδιες οι Διωκτικές Αρχές της χώρας. Πριν λίγες μέρες εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία σπείρα αλλοδαπών, που είχαν χτυπήσει και υποκατάστημα τράπεζας στου Ζωγράφου. Η είδηση φυσικά δεν είναι αυτή! Αλλά το γεγονός ότι δε εκείνη τη ληστεία, ενώ είχε ακολουθήσει καταδίωξη των κακαποιών απο τους αστυνομικούς, το περιβόητο "πανεπιστημιακό άσυλο" τους έσωσε! Μπήκαν μέσα οι αλλοδαποί κακοποιοί και οι αστυνομικοί δεν τόλμησαν να συνεχίσουν την καταδίωξη και να προβούν στη σύλληψή τους, διότι δεν τους επιτρέπεται! Και διότι υπάρχει απευθείας διασύνδεση των "γνωστών κύκλων" που δρουν και λυμαίνονται τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας με κακοποιά και εγκληματικά στοιχεία, εγχώρια και μη. Μεγαλύτερη απόδειξη απο την σύλληψη του "συντρόφου" ληστή Δημητράκη, καθώς και του κανακάρη του στελέχους της Κουμουνδούρου, επίσης ληστή, δεν υπάρχει.

1 σχόλιο

  1. DHMOKRATIA, O XEIROTEROS EXQROS TWN LAWN.
    OI EGKLHMATIES POTE DEN EIXAN KALYTERO SYMMAXO.
    TO ASYLO NOMIZW EINAI GIA ELEYQERIA SKEPSHS, OXI GIA TA APOBRASMATA TOYS ALHTES KAI TEMPELHDES.
    ALLA OSA KAI NA POYME TIPOTA DEN QA GINEI,AN DEN KAQARHSOYME TO SAPIO KAI DIEFQARNENO POLITIKO SYSTHMA.WSTE NA MPORESH NA MORFWQH O KOSMOS KAI NA ANOIKSH TA MATIA TOY KAI NA KATALABEI OTI TON ODHGOYN STHN XEIROTERH MORFH SKLABIAS POY GNWRISE POTE H ANQRWPOTHTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.