Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


11 σχόλια

  1. Οχι ρε παιδιά να διαφημίζετε και την προκήρυξη του αποτυχημένου θεσμού των
    ΕΠ.ΟΠ! Ενός θεσμού που γέμισε τα στρατόπεδα με τεμπέληδες, πρεζάκιδες και άχρηστους.
    Ένας θεσμός που εξυπηρετεί καθαρά κομματικά συμφέροντα, ένας θεσμός που αναγκάζει τους όποιους καλούς ΕΠΟΠ υπάρχουν να παραιτηθούν, ένας θεσμός που δημιουργήθηκε καθαρά για να αντιμετωπιστεί η ανεργία και όχι για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δε λέτε τίποτα για τους νεκρούς των ελληνικών στρατοπέδων; Γιατί δε λέτε για τον εξευτελισμό της ελληνικής νεολαίας από τη θητεία των 8,8€; Ποιον εξυπηρετούν τα κακοσυντηρημένα στρατόπεδα στα κωλοχώρια του κάθε υφυπουργίσκου; Τα παίζετε και πατριώτες κακομοίρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ; ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ; ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ; ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ; ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ -ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ Ε.Σ.;
    ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ Ή ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠ.ΟΠ.; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠ.ΟΠ. -Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ- ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠ.ΟΠ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ" ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ.

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ... ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ; ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ "ΠΙΚΑΡΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ -ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ- ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ... 18 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ !!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΛΞΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ !!! ΔΗΛΑΔΗ..... ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !!! ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΜΠΛΕΣ ΕΜΠΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ !! Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ !!! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ... ΑΦΟΥ " ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΟΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ " !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΩ ΜΕΡΙΚΑ....
    1- ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ- ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΠΑΡΤΗΣ- ΑΝΥΡΠΑΚΤΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ !!!
    2- ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ- ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΛΗΣΕΙΣ !!!
    3- ΤΖΑΜΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ !!!
    4- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΟΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΟΡΙΣΟΥΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!
    5- ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ SITE ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ- ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE TOY ΣΤΟΧΟΥ !!
    6- ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 6 ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΨΑΛΗ - ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ 1980-1990 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΕ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ 1995 !!
    7- ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΛΙΖΑΣ ΡΑΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ
    8- ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΤΑΛΑΤ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΛΑΤ !!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΣΗΜΕΡΙΝΗ" ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !!
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 8 ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ......ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΑΚΗΣ-ΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΝ ΑΦΕΛΙΝΗΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ .....ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ....
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΕΛΙΔΑ 9 ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΛΑΝΟ- ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΟΛΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 11 ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΘΩΜΑΙΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ !!
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 10 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!! ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΤΗΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !! ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ , ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 12 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ- ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΦΡΩΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!! ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ !!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 13 ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!! ΕΓΚΑΘΕΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ !!!ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ Ο ....ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΔΩΣΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!!ΞΕΧΑΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ !!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 14 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΙΚΟΙΛΟΧΡΩΜΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΘΕΤΕΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ !!
    ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 15 ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΣΣΕ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ !!!
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ...ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ Θ.ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ, ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ , Η ΣΤΗΛΗ ΕΛΛΑΣ-ΘΡΑΚΗ-ΕΒΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟ, Η ΣΤΗΛΗ "ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ, ΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΤΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ , Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΗΛΗ " ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ !!
    ΕΝΩ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ 3 ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ- ΔΗΛ. ΤΟ EDITORIAL ΠΟΥ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ !!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ 10
    ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
    2. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (;)ΟΤΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΘΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΘΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ -ΒΑΡΤΑΝΣΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια παρατηρηση σχετικα με τα στρατοπεδα. Πιστευω ο προηγουμενος σχολιαστης δεν ειχε προθεση να παει το θεμα στην καταργηση του Στρατου. Αλλα να θιξει ενα προβληματικο σημειο σχετικα με την στρατιωτικη θητεια. Το οποιο εχει να κανει με την ασφαλεια εντος των στρατοπεδων. Ενταξει, στρατος ειναι, στρατιωτικη θητεια, μπορει να γινουν καποια ατυχηματα στην εκπαιδευση αλλα εδω δεν εχουμε να κανουμε με τετοιου ειδους ατυχηματα αλλα με ελλιπεις συνθηκες ασφαλειας.
    Επισης εχει ενα δικιο σ'αυτο που λεει οτι τα διασπαρτα στρατοπεδα εξυπηρετουν κομματικους και οχι εθνικους σκοπους. Εξυπηρετουν τοπικισμους, τοπικες οικονομιες και οχι την εθνικη αμυνα. Αυτο φανταζομαι το λενε και οι ιδιοι οι στρατιωτικοι που κανονικα αυτοι θα επρεπε να παιρνουν τις αποφασεις που θα βρισκεται καθε στρατοπεδο, τι θα εξυπηρετει και πως θα επανδρωνεται.
    Φιλικα, Αποστολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλο το έργο πια της εκκλησίας, με την κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία. Του μαθήματος που μας ενέδυσε με πίστη και αρχές και που μας έδειξε ότι ο άνθρωπος δεν είναι ζώο. Στην Ευρώπη η Καθολική και η Εκκλησία των 50κοστιανών έχουν εξαιρετικά εκπαιδευτικά ιδιωτικά ιδρύματα για όλες τις βαθμίδες. Για ξεκουνίστε και τους δικούς μας. Εκκλησία δεν είναι μόνο παγκάρι.


    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχω μια ένσταση στο άρθρο του Κυρίου Χ''Γώγου που βρίσκεται στη στήλη του στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας.
    εκεί λοιπόν κάνει μια αναφορά που προσβάλει όλους τους ορθοδόξους χριστιανούς.
    Κύριε Χ''γώγο η Παναγία μας θέλει να βοηθάμε όλο τον κόσμο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα ξεπουλήσουμε και την πατρίδα μας.
    Δέν είμαστε αφελείς μουσουλμάνοι να πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε τον παράδεισο αν σφάξουμε άπιστους.
    Κύριε Χ''γώγο είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί και όχι Μάο Μάο και η θρησκεία μας πρεσβεύει την αγάπη προς τον συνάνθρωπο αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας και ούτε κάτι τέτοιο μας δίδαξαν στα κατηχητικά όπως γράφεται στο άρθρο σας.
    Τον θρησκευτικό μαζοχισμό ξέρετε που να τον αναζητήσετε άλλωστε υπάρχει αρκετός από αυτός και καλλιεργείται στα διάφορα γραφεία.
    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ.

    Με εκτίμηση Ελληνοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συναγωνιστές καλά τα άρθρα για τον στρατό καλύτερα θα ήταν όμως να παρουσιάζατε την πραγματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός Στρατός με την προσπάθεια δημιουργίας επαγγελματικού στρατού.
    Η θερινή διαβίωση της Σχολής Ευελπίδων δεν είναι κάτι το καινούριο.
    Το καινούριο είναι το μέρος στο οποίο πραγματοποιείται αυτή και τους αφανείς ήρωες που κρύβονται από πίσω το τάγμα πεζικού του Λιτοχώρου.
    Όσο για τους ΕΠΟΠ συναγωνιστές δυστυχώς είναι πολύ μα πάρα πολύ λίγοι οι δικοί μας και απροστάτευτοι
    Ακόμα και τα ελληνόψυχα στελέχη δεν μπορούν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση.
    Οι μονάδες στηρίζονται στο φιλότιμο 5-10 Αξκών και Υπξκών, τους μαλάκες και τα κορόϊδα όπως τους αποκαλούν όλοι οι υπόλοιποι, και δουλεύουν και χλευάζονται. Το κακό είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει και οι δκτές δουλεύουν με αυτό τον τρόπο.
    Είναι δυνατόν συναγωνιστές να δουλεύουν σε μια μονάδα 5-10 άτομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.