Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΡΑΝ: Ο ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Οι φίλοι μας οι μουσουλμάνοι, αρέσκονται να το παίζουν πολιτισμένοι, κρύβοντας επιμελώς τα όσα απάνθρωπα προβλέπει η Σαρία, ο ισλαμικός νόμο...

Οι φίλοι μας οι μουσουλμάνοι, αρέσκονται να το παίζουν πολιτισμένοι, κρύβοντας επιμελώς τα όσα απάνθρωπα προβλέπει η Σαρία, ο ισλαμικός νόμος δηλαδή. Εδώ φυσικά, μπαίνει ένα θέμα. Κατά πόσον η απόρριψη του νομικού συστήματος της Δύσης, μαζί με τις ποινές που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας, καθιστά κατάλληλους τους μουσουλμάνους, ως σημερινούς μετανάστες και αυριανούς (σ.σ. ελπίζουμε όχι) πολίτες της Ευρώπης μας. Το παράδειγμα του Ιράν είναι χαρακτηριστικό. Όντας διακηρυγμένη θεοκρατία, το είδος δηλαδή του καθεστώτος που θα προτιμούσαν οι απανταχού ιμάμηδες και μουλάδες, μας προσφέρει μια εικόνα του πώς θα είναι η ζωή μας, αν ποτέ αποκτήσουν την εξουσία οι σεληνιασμένοι φανατικοί της ερήμου. Κάτι σαν τα «Προσεχώς» των κινηματογράφων.
Στο Ιράν λοιπόν, τον Ιούλιο του 2008, οκτώ γυναίκες και ένας άνδρας καταδικάστηκαν σε εκτέλεση δια… λιθοβολισμού, από τους σοφούς αγιατολάχ του πεφωτισμένου Ισλάμ. Οι οκτώ γυναίκες κατηγορήθηκαν για μοιχεία, πορνεία και αιμομιξία, ενώ ο άνδρας, ένας 50χρονος καθηγητής, καταδικάστηκε για σεξουαλικές σχέσεις με μια μαθήτρια. (σ.σ. μπα, πηγαίνουν και τα κορίτσια σχολείο στο Ιράν; Πώς τις επιτρέπουν αυτές τις ανηθικότητες οι μουλάδες;). Επειδή μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος, πώς είναι δυνατόν, δικαστές να παίρνουν τόσο γελοίες αποφάσεις, αρκεί να παραθέσουμε το όνομα και την ιδιότητα του επικεφαλή της δικαστικής αρχής του Ιράν. Δεν είναι ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ή κάποιος ανώτατος δικαστικός. Είναι ο… αγιατολάχ Μοχμούντ Χασεμί-Σαχρουντί και αυτό που καλείται να συμβουλευτεί για να «δικάσει» είναι το Κοράνι και μόνο αυτό.
Για το επίπεδο της τρέλας των φανατικών αυτών, αρκεί να συμπληρώσουμε ότι ο «ποινικός κώδικας» του Ιράν, ρυθμίζει λεπτομερώς τον τρόπο θανάτωσης δια λιθοβολισμού. Μη τυχόν γίνει κάποιο λάθος και ας πούμε οι πέτρες είναι μεγαλύτερες από το επιτρεπόμενο. Μετά θα έρθουν οι μουλάδες να την ακυρώσουν (σ.σ. και να αναστήσουν το θύμα) για να επαναληφθεί η εκτέλεση με τον σωστό τρόπο. Το βασίλειο της τρέλας. Κατά τα λοιπά, οι άντρες θάβονται στη γη μέχρι τη μέση και οι γυναίκες μέχρι το στήθος, για να έχουν οι πιστοί του προφήτη έναν σταθερό στόχο προφανώς. Ο λόγος που οι πέτρες που χρησιμοποιούνται δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες, είναι για να εξασφαλιστεί ο αργός θάνατος του θύματος… Το φιλάνθρωπο και ελεήμων Ισλάμ στα καλύτερα του!

7 σχόλια

  1. ναι... άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...
    αλλάζουν ποτέ οι μουσουλμάνοι;;;
    αυτοί ήταν και έτσι θα παραμείνουν. πολιτισμός και ανθρώπινα δικαιώματα = τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ne k esi politismene,ekeges ta vivlia tu "satana" prin kaboso kero!piso nomizis pas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "O αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω..."

    Ο θάνατος δια λιθοβολισμού, δεν είναι εφεύρεσή τους και ο Μωάμεθ, εκ του νόθου υιού του Αβραάμ με την Αγαρ, Ισμαήλ, ξέχασε να τους πει ότι στο σόι τους πάλι από τον Αβραάμ αλλά με την νόμιμη σύζυγό του Σάρα και τον Ισσάκ, εγεννήθη ένας φουκαράς που τον κατήργησε αυτόν τον νόμο, γιατί ήταν όχι μόνο βλάστημος στο όνομα του Θεού, αλλά και σαχλαμάρα!
    Αλλά... μπάσταρδοι γεννήθηκαν και μπάσταρδοι θα παραμείνουν.

    Και θρησκεία... από σκονάκια έφτιαξαν. Ούτε πολιτιστικό υπόβαθρο είχαν να την στηρίξουν, ούτε τίποτα. Μάζεψαν αποσπάσματα απ όπου βρήκαν κατά πώς τους συνέφερε ώστε να συνεχίσουν να είναι ζώα.
    Βαρέθηκα να βλέπω μαντήλες και μπούργκες στην Ευρώπη που ταξιδεύω. Μια αηδία είναι. Θα μας πνίξουν. Γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια.
    Μόνο στο Βερολίνο είναι 5εκατ κιόλας οι Τούρκοι μόνο!!!!

    Κάντε εγγραφή με γυναικείο όνομα σε κάποιο από αυτά τα sites για γνωριμίες. Το έκανα για πείραμα. Δήλωσα χριστιανή σε ένα από αυτά. Δεν έβαλα φωτογραφία μου. Στο ένα έβαλα ένα λουλούδι, στο άλλο μια μάγισσα, ούτε που θυμάμαι καλά καλά. Μπούκωσα στα μηνύματα από μουσουλμάνους ότι είμαι σέξυ (!?!?!?!) και η γυναίκα που θέλουν στη ζωή τους!!! Να έρθουν Ελλάδα, να πάω εκεί (από Μαρόκο έως Ιράν -ναι έχουν και στο Ιράν ιντερνετ τα ζώα).
    Πειραματιστείτε. Ξέρω γω; Να δω κιόλας. Μόνο σε μένα και την ομάδα κρούσης μου στο διαδίκτυο έτυχε;!;!

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Neraida*: ωχ... θα μας σερβίρουν κανά μεσσία να μου το θυμάστε!!!

    http://news.pathfinder.gr/scitech/498685.html

    Θα βρουν και Γραφες και Αγραφες... κι από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "μπα, πηγαίνουν και τα κορίτσια σχολείο στο Ιράν; Πώς τις επιτρέπουν αυτές τις ανηθικότητες οι μουλάδες;"

    Η εκπαίδευση στο Ιράν είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο. Εκεί σπουδάζουν περισσότερες γυναίκες απ’ ό,τι στην Ελλάδα και καταλαμβάνουν ακόμη και πανεπιστημιακές έδρες, όπως και άλλες οργανικές (διευθύντριες μουσείων, ερευνητικών κέντρων κ.λπ.).

    Το μόνο ευρωπαϊκό κράτος, στο οποίο υπάρχουν ιεροδικεία που δικάζουν με βάση την Σαρία (για ορισμένες μόνο περιπτώσεις), είναι η Ελλάδα (Θράκη). Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι κάτι παραπάνω από βέβαιος, διότι, όπως σωστά ελέχθη, οι μωαμεθανοί κάνουν πολλά παιδιά, εν αντιθέσει προς τους μη μωαμεθανούς εν γένει. Αυτή η επανάκαμψη, αναβίωση και εξάπλωση του Ισλάμ, εδώ και μερικές δεκαετίες, έχει τα αίτιά της στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει οι δυτικές κοινωνίες και ο τρόπος ζωής τους. Ποιοι ασπάζονται στις ΗΠΑ για παράδειγμα το Ισλάμ; Οι μαύροι, οι οποίοι θεωρούν των εαυτό τους αδικημένο (και είναι). Το Ισλάμ φέρει την εκδίκηση και επιτρέπει την βία, κάτι που απαγορεύει ο χριστιανισμός. Έτσι εξαπλώνεται και γίνεται η θρησκεία του κάθε καταπιεσμένου που διψά για εκδίκηση.
    Είναι αξιόλογη στο σημείο αυτό η ανφορά του πάπα Βενέδικτου, στην περίφημη διάλεξη που είχε δώσει πρίν δύο χρόνια στο πανεπιστήμιο του Regensburg και που τόσο θόρυβος έγινε γι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kι ενώ τα δικά μας ζωντόβολα περιμένουν τους στοχικούς να αποδείξουν την ελληνικότητα των παραδοσιακών μας χορών -γιατι το ακούσαμε και ότι αντιγράψαμε βούλγαρους και σέρβους παλαιότερα _και μας έφυγε το κλαπέτο,

    οι μωαμεθανοί, διδάσκουν μέσω σύχρονης τεχνολογίας http://artdances.com/episodes8.php
    τους δικούς τους,

    καθώς και την γλώσσα τους, που αν κάνετε ότι έκανα και εκδηλώσετε ενδιαφέρον, δεν θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί τα ενημερωτικά τους δελτία και οι προσφορές τους να μάθετε την τόσο όμορφη γλώσσα τους που έχει μόνο αρσενικό και θηλυκό (απουσιάζει το ουδέτερο εντελώς) γένος.
    www.arabacademy.com/livedemo

    -----------------------------
    ***και δεν γεννοβολιούνται μόνο με μία γυναίκα! Προσέξτε, εμείς δηλ. κανονικά θα έπρεπε ανά οικογένεια να καταβάλουμε έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερη προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Νεράιδα:

    Οι μωαμεθανοί διδάσκουν ... την γλώσσα τους; Δηλαδή τα ... μωαμεθανικά; Και τον ... μωαμεθανικό χορό; Το μωαμεθανικόν έθνος υπάρχει κι εγώ δεν το ήξερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.