Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΑ «ΜΙΚΡΑ ΠΟΔΙΑ»

Με τα τελευταία μας άρθρα για τη Ζιμπάμπουε και τα επιτεύγματα της μαύρης δημοκρατίας, ανακαλύψαμε ένα καινούριο αστέρι. Την κατά 40 χρόνια...

Με τα τελευταία μας άρθρα για τη Ζιμπάμπουε και τα επιτεύγματα της μαύρης δημοκρατίας, ανακαλύψαμε ένα καινούριο αστέρι. Την κατά 40 χρόνια νεότερη, τελευταία σύζυγο του «προέδρου» Μουγκάμπε και το αστείρευτο καταναλωτικό της πάθος. Η μαύρη Μιμή, μπορεί να μην ήταν αεροσυνοδός, ήταν όμως γραμματέας του Μουγκάμπε, ο οποίος όπως τόσοι και τόσοι ημεδαποί πολιτικάντηδες, υπέκυψε στα κελεύσματα του γεροντοέρωτα. Φυσικό είναι το κορίτσι να έχει και κάποιες απαιτήσεις, τώρα που έγινε «Πρώτη Κυρία». Πολύ σύντομα ο -ανεπίσημος- τίτλος της έγινε το «Πρώτη στα ψώνια». Το πρόβλημα είναι ότι σε μια διαλυμένη χώρα, όπου ο τελευταίος επίσημος πληθωρισμός ήταν μόλις… 2.200.000.000%, (αν μπερδευτήκατε με τα μηδενικά, αυτό είναι 2,2 εκατομμυρίων τοις εκατό), τα περιθώρια για σπατάλες, είναι δυστυχώς περιορισμένα για την μαύρη Μιμή. Έτσι, στην τελευταία της επίσκεψη στο εξωτερικό, συνοδεύοντας τον «ηγέτη» σύζυγο της, είχε μόλις 80.000 δολάρια για να τα «επενδύσει» στις μπουτίκ της Ρώμης. Εκεί ήταν που εξομολογήθηκε το «δράμα» της, σε έναν δημοσιογράφο, που την ρώτησε για τα ακριβά της γούστα. «Τα πόδια μου είναι πολύ μικρά και για αυτόν τον λόγο φοράω μόνο παπούτσια Ferragamo», με κόστος ανά ζεύγος, το ετήσιο κατά κεφαλήν εισόδημα της Ζιμπάμπουε!
Η μικροπόδαρη μαύρη ωστόσο, απάντησε με νάζι στους επικριτές της του εξωτερικού (σ.σ. γιατί στο εσωτερικό δεν τολμάει κανείς να μιλήσει, για να μην τον φάει το μαύρο σκοτάδι…) λέγοντας με παράπονο: «Είναι αμάρτημα να ξοδεύει κανείς λεφτά; Τα καταστήματα υπάρχουν για να πηγαίνουν να αγοράζουν οι άνθρωποι». Εμείς θα προσθέταμε, αυτό ισχύει γενικώς, εκτός της Ζιμπάμπουε, όπου πραγματικά δεν ξέρουμε γιατί υπάρχουν τα καταστήματα, μια που είναι συνεχώς άδεια, αφού ούτε παράγεται τίποτα στη χώρα, ούτε υπάρχει συνάλλαγμα για να εισαχθούν αγαθά. Δεν πειράζει, τουλάχιστον έχουν πολλά μετρητά στα χέρια τους, έστω και αν δεν αξίζουν τίποτα. Ενδεικτικά, πριν λίγο καιρό, μια φραντζόλα ψωμί κόστιζε 50.000.000.000 δολάρια Ζιμπάμπουε! Γουστάρω! Μέχρι να μετρήσει ο φούρναρης τα χρήματα, θα έχει ακριβύνει κι άλλο το ψωμί.
Τώρα πώς γίνεται, η ίδια χώρα, ως Ροδεσία υπό την λευκή κυριαρχία, να ήταν από τις ισχυρότερες και πλουσιότερες χώρες της Αφρικής, αυτό παραμένει ένα μυστήριο, δεδομένου ότι όλες οι φυλές είναι ίσες. Όπως μυστήριο παραμένει το πώς με το που ο Μουγκάμπε άρπαξε τα κτήματα των λευκών, ο αγροτικός τομέας κατέρρευσε και από σιτοβολώνας της Αφρικής, η χώρα κατάντησε να εκλιπαρεί για επισιτιστική βοήθεια. Θα περίμενε κανείς, ότι οι εξίσου έξυπνοι και ικανοί μαύροι, θα καλλιεργούσαν τα χωράφια, με την ίδια άνεση με την οποία πουλάνε μαϊμού cd στις καφετέριες. Φαίνεται όμως, ότι κάναμε λάθος…

5 σχόλια

  1. να αγιάσει το χέρι του που τόγραψε!!!

    δεν είναι τυχαίο που ο Θεός έκανε καποιες φυλές να έχουν μερικές χιλιάδες χρόνια ιστορία πριν κάνουν εμπόριο και αποικίες και δεν θα ήταν ντροπή αφενός μεν οι χιλιόχρονες να έχουν δείξει σεβασμό στους νεογέννητους του κόσμου και αφετέρου οι νεογέννητοι να κοιτάξουν να πανε βήμα βήμα στην ιστορία και στην εξέλιξη του γένους τους, ανθρώπινου δε λέω το αντίθετο. Μωρού, όμως.

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αναλογιστούμε τι είδους ευθύνη έχουμε εμείς (που σφετεριζόμαστε την ιστορία των πατέρων της ανθρωπότητας Ελλήνων, Ινδών, Μεξικάνων, Κινέζων κλπ) για τις τιμές των τροφίμων, το «ελεύθερο εμπόριο» που πνίγει τις μικρές χώρες στο βωμό του υπερκέρδους θα μπορούσαμε, ίσος να φανταστούμε το μεγαλείο αυτών που άφησαν ιστορία. Οι αποικιοκράτες έφυγαν οι αποικίες τους όμως έμειναν και ρουφάν το αίμα των χωρών που έχουν αρκετούς πόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά ρε Ελληναράδες λευκοί υπεράνθρωποι, μη γαμάτε τόσο με την υπεροχή σας, κατουρήστε και λίγο, θα πάθετε τίποτα.

    Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ξύριζα για να βλέπω πως κουραδόμυαλοι υπάρχουν και στα αριστερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την Ροδεσία απορείτε και την κατάντια της; Δεν κοιτάτε και την Ν.Α.ΕΝΩΣΗ πώς κατάντησε αφ' ης την παρέλαβε ο παγκόσμιος πλέον ήρως, Νέλσον Μαντέλα; Η Ροδεσία τι ήταν μπροστά σ' αυτό που ήταν η Νότιος Αφρική, μία πράγματι ευημερούσα χώρα; Ναι, ξέρω, θα μου πείτε και το απαρτχάιντ; Το απαρτχάιντ ήταν ένα μέσο επιβίωσης των λευκών, οι οποίοι τώρα έχουν σχεδόν εξαφανισθεί. Πώς ζούσαν, όμως, οι μαύροι επί κυριαρχίας των λευκών και πώς ζουν σήμερα; Σήμερα τα πάντα ισοπεδώθηκαν προς τα κάτω. Ο "ήρως" Μαντέλα και η παρέα του καταλήστεψαν το κράτος (τα ίδια περίπου που έγιναν και στην Ροδεσία), το οποίο τώρα είναι από τα πτωχότερα και πιο χρεωμένα του κόσμου. Η Γουίνι Μαντελα, πρώην σύζυγος του "ήρωα", σπατάλησε μεγάλο μέρος του δημόσιου κορβανά για καλή και "γλυκιά" ζωή κι επειδή ήταν πια μιας κάποια ηλικίας και χοντρή, οι ζιγκολό πληρώνονταν αδρά. Μόνον όταν ο γέρος της την βαρέθηκε και θέλησε να ξαναπαντρευτεί στα 80 του πια (!), τότε της άσκησε δίωξη για καταχρήσεις!!! Και αυτή την "έκανε" με τους ζιγκολό για άλλους τόπους και άλλους παραδείσους.
    Αυτά έγιναν στην Αφρική σε δύο κράτη, τα οποία ευημερούσαν, αλλά δεν ήθελαν να είναι (αυτό ισχύει για την Ροδεσία περισσότερο) υπό βρετανικό έλεγχο. ΓΙ' ΑΥΤΟ πλήρωσαν και όχι επειδή το καθεστώς τους ήταν ρατσιστικό. Ας τολμούμε να λέμε την αλήθεια κι ας είναι κόντρα στην mainstrem αντίληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Μαντέλα και λοιποί, από καταβολής κόσμου τους, ήξεραν ότι ο Αρχηγός τρώει την μερίδα του λέοντος και αυτό για να το αλλάξουν θα περάσουν μερικά δις χρόνια. Βγαίνει και τον προσκυνάνε, χορεύουν με τους χαβλιόδοντες καμάρι κλπ. Ωραίο πολιτιστικό θέαμα, δεν λέω και επιβάλεται σεβασμός από όλους μας. Αλλά μέχρι εκεί. Ας ζήσουν λοιπόν στον τόπο τους, όπως αποφάσισαν: όπως πριν τους λευκούς. Πεινώντας και χορεύοντας το χορό του μπον-φιλέ να βρουν ζωντανό να το φάνε όλοι μαζί, αφού χορτάσει πρώτα ο βασιλιάς τους.

    Και μια χαρά τους εκμεταλλεύεται το σιωνιστικό λόμπυ και τους έχει κάνει λιμάρηδες, ώστε να διώξουν το πλεόνασμα λευκών, και να έχουν για πάρτη τους όλο το διαμαντικό της Ν.Αφρικής.
    Ξέρω ότι επί λευκής κυβερνήσεως, υπήρχε νόμος η κάθε οικογένεια να συντηρεί αριθμό εργαζομένων μαύρων ανάλογα με το μέγεθός της. Πχ μια 4μελής έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2 μαύρους. Τώρα;
    Τώρα έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό Αιντς... στον κόσμο!
    Επίσης, έφτιαξαν μόνοι τους δικά τους γκέτο (!?!?!?!?) και ζουν σε πόλεις με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα σαν σε δημόσια φυλακή (νομίζουν ότι είναι πάρκο στη ζούγκλα φαίνεται).
    Τέλος, πριν ειχαν εχθρό μόνο τον λευκό, τώρα έχουν τους εαυτούς τους. Μαύροι αστυνομικοί εναντίον μαύρων που επιτίθενται σε λευκούς, είναι ένα ζόρι, πώς να το κάνουμε!?


    Βέβαια, αντίθετα με τους μαύρους της Ν.Αφρικής και της Ροδεσίας, που έδιωξαν τους λευκούς (κολοκύθια, δεν είχαν το σθένος, σιωνιστικό έργο είναι), οι χώρες των λευκών, Ευρώπη κατεξοχήν και οι άλλες, όχι μόνο δεν τους έδιωξαν αλλά τους περιμαζεύουν κιόλας, κι όσο πάνε και αυγατεύουν κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.