Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

«Πάνω στην άκρη τ’ Ουρανού, στην τέλειωση του Κόσμου, μοναστηράκι έχτιζεν η Παναγιά Παρθένος. Oύλ’ οι γι’ αγγέλοι κουβαλούν, κι γι’ Αποστόλ...


«Πάνω στην άκρη τ’ Ουρανού,
στην τέλειωση του Κόσμου,
μοναστηράκι έχτιζεν
η Παναγιά Παρθένος.
Oύλ’ οι γι’ αγγέλοι κουβαλούν,
κι γι’ Αποστόλοι χτίζουν,
‘που τ’ όρος παίρνουν το νερό,
‘που την Αξιά το χώμα,
και στην Κωνσταντινούπολη
κάνουν τα κεραμύδια…»

Κρητικό ριζίτικο

9 σχόλια

  1. To hali mas to dystiho pou teleiomo den ehei, ma pos nahei diladi otan i Maria antikatestise tin Athina? Ore eseis patriotes ethnikistes, pou toson agona dinete gia tin patrida, mathete oti o necrothaftis tou Ellinismou einai o iudaiohristianismos.

    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιμούμενος το ΠΑΡΟΝ της προηγούμενης Κυριακής ,δημοσιεύετε μια ιστορία που σας έδωσε ο Ελληνόψυχος Αξιωματικός (μόνο που είναι απόστρατος Υπαξιωματικός , εκπροσωπεί αμερικάνικη εταιρεία ,που έχασε την δουλεία και πονάει που ως μεσάζον έχασε την προμήθεια του)και καταφέρετε και απροκάλυπτα αστήρικτα κατά ένστολων ανώτατων Αξιωματικών.
    Αυτό είναι κίτρινος τύπος και τραμπουκισμός και ήδη το ΠΑΡΟΝ για το ίδιο λάθος ,το δημοσίευσε με το όνομα του καταγγέλοντος,το κράξανε στο blog ΤΡΩΚΤΙΚΟ και εκεί αναφέρεται ότι ο Ελληνόψυχος που σας έστειλε το Άρθρο, έχει καταδίκες σε βάρος του για δυσφήμιση φυσικών και νομικών προσώπων ,οικονομικές απάτες και καθημερινά αποστέλλει προς όλες τις κατευθύνσεις επιστολές/e-mails με στοιχεία που κατασκευάζει μόνος του και εκβιάζει Αξιωματικούς και Υπαλλήλους Οργανισμών για να πάρει δουλειές με αναθέσεις.
    Τα στοιχεία που λέτε κατέθεσε στον εισαγγελέα είναι ιστορίες για αγρίους και καλόν είναι να είστε προσεκτικοί σε τέτοιου είδους λαμόγια ,γιατί το να ασπάζεστε την πλευρά τους ,δημιουργείτε προβληματισμό για τους λόγους που αβίαστα δημοσιεύετε ανύπαρκτες ιστορίες σκανδάλων.
    Ο Κουρής ήδη ζήτησε εξηγήσεις από τον ΕΛΛΗΝΌΨΥΧΟ ,γιατί μετά το κράξιμο από τα blogs έγινε ρεζίλι η εγκυρότητα της εφημερίδας του.
    Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ AΣΠΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Etsi file mou.O Ioudaioxristianismos syntelese stin ptwsi tou ellinismou kai tou Byzantiou.Apo tote den exei er8ei pote xana xrush epoxi gia ton ellinismo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΖ.ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΗΙΧ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ 101 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖ.ΣΟΡΟΣ.

    ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχετικά με τα όσα αναφέρει για θέμα που δημοσιεύσε η εφημερίδα μας και το ΠΑΡΟΝ. Επειδή κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και ειδικά όταν πρόκειται για ένστολους ανώτατους Αξιωματικούς, το θέμα το ψάχνουμε για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την υπόθεση. Δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο ούτε να αποκρύψουμε στοιχεία και πληροφορίες, ειδικά όταν αφορούν τον τομέα της Εθνικής μας Ασφάλειας. Άλλωστε δεν είμαστε εμείς που παίρνουμε "μίζες" για να προωθούμε το ένα σύστημα ή το άλλο! Εάν όντως ισχύουν τα όσα ισχυρίζεστε να είστε σίγουρος ότι δεν θα διστάσουμε να τα γράψουμε, μιας και είναι συχνό φαινόμενο το προσωπικό όφελος ορισμένων να αποτελεί μοναδικό τους μέλημα, ακόμη και αν πρέπει ενσυνείδητα να παραπληροφορούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zanglos... εσύ παληκάρι μου και την εποχή του Δία... τα ίδια έλεγες αλλά για τον Δία.
    Ανήκεις εντελώς στην κατηγορία των μη εξελίξιμων οντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι καλά. Εσείς που το παίζετε και αρχαιολάτρες και έλληνες ποτέ δεν γράφετε στα ελληνικά. Και σας ρωτώ. Ο χριστιανισμός σας πείραξε; Το ότι σκοτώνετε την ελληνική γλώσσα με τα greeklishs αυτό δεν πειράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oi αρχαιολάτρες είναι στην πραγματικότητα γραφικοί τύποι.Μη τους δίνετε και πολύ σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tou koraka i melodia einai mia,alla pou to tharos kai i logiki gia erevna kai aftokritiki? Afti den agorazete oute klironomite, para mono me agapi pros to Ethnos kai tin alitheia apoktiete.

    S'aftous pou den aresoun ta Ellinika mou, pliroforo oti ta Germanika, Souidika kai Anglika mou einai kallitera.

    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.