Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 19 ΚΑΙ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ! ... Στο κόλπο «Τούρκοι της Γερμανίας», Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και Αμερικάνοι… Ένα επικίνδ...

...
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!
...

Στο κόλπο «Τούρκοι της Γερμανίας», Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και Αμερικάνοι…

Ένα επικίνδυνο ανθελληνικό σκηνικό στήνουν αυτή τη περίοδο οι Τούρκοι στη Θράκη μας. Πιο συγκεκριμένα, τη περίοδο αυτή οι Τούρκοι προσπαθούν να διεθνοποιήσουν το ζήτημα της «αναγνώρισης της μουσουλμανικής μειονότητας, ως τουρκικής». Ήδη, για τον σκοπό αυτό έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται έντονα τα γνωστά ανθελληνικά φίδια που ελέγχουν στη Θράκη μας το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. Έτσι, διάφοροι μειονοτικοί πολιτικοί, δημοτικοί άρχοντες, δημοσιογράφοι, τουρκικά κανάλια, δραστηριοποιούνται έντονα τον τελευταίο μήνα, εν όψει- όπως πιστεύουν- σημαντικών αλλαγών στη περιοχή, οι οποίες περιμένουν να τους ωφελήσουν…

Το ανθελληνικό συνέδριο

Βασικό όχημα στη προσπάθεια διεθνοποίησης του ζητήματος της αναγνώρισης «Τουρκικής Μειονότητας» στη Δυτική Θράκη, αποτελεί το Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνουν στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2009, στο Μόναχο της Γερμανίας. Για την επιτυχία, μάλιστα, του συνεδρίου, τα γνωστά ανθελληνικά φίδια στη Θράκη μας, έχουν ήδη σημάνει συναγερμό κινητοποιήσεων σε όλες τις οργανώσεις- σφραγίδες που ελέγχουν τα γνωστά φίδια του Τούρκικου Προξενείου. Σύμφωνα, με τις πληροφορίες που διαρρέουν στον «Στόχο» από Ελληνόψυχους της περιοχής, κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι η ντεφάκτο αναγνώριση μιας και μόνο «Τούρκικης Μειονότητας» στη Δυτική Θράκης μας. Το πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο συνέδριο, αποδεικνύεται και από τα ονόματα των προσκεκλημένων, όπου φαίνεται, ότι έχουν κληθεί να το παρακολουθήσουν Τούρκοι, όχι μόνο από τη Τουρκία, αλλά και εκπρόσωποι από τουρκικές οργανώσεις της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, του Ιράν, της Αυστραλίας, της Ρωσίας, αλλά και από το ψευδοκράτος των κατεχομένων εδαφών της Κύπρου μας.

Αλλά και από την ίδια τη Θράκη έχουν κληθεί και θα παρευρεθούν όλοι οι επώνυμοι- πράκτορες της Τουρκίας- που εμφανίζονται ως «εκπρόσωποι» της Μειονότητας, δηλαδή οι δύο Μουσουλμάνοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Χατζηοσμάν και Μανταζή, καθώς και πρώην Βουλευτές , όπως ο γνωστός Αχμέτ Ιλχάν και οι ψευτομουφτήδες της Άγκυρας, αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι όλων των ανθελληνικών οργανώσεων- σφραγίδων που χρησιμοποιούνται από το Τούρκικο Προξενείο Κομοτηνής και είναι οι γνωστοί σημαιοφόροι της ανθελληνικής εκστρατείας για την «διεθνοποίηση» του ζητήματος της «αναγνώρισης της Τουρκικής Μειονότητας». Και βέβαια, μεγάλη είναι η οικονομική και η ηθική στήριξη στη διοργάνωση του συνεδρίου που παρέχει και το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
Επίσης, σε αυτό το ανθελληνικό συνέδριο θα εκπροσωπηθούν με ομιλητές αρκετά τουρκιά Πανεπιστήμια, τα οποία ελέγχει οικονομικά ο Τουρκικός Στρατός, όπως το Πανεπιστήμιο της «9ης Σεπτεμβρίου» στη Σμύρνη, το ψευδοπανεπιστήμιο της κατεχόμενης Λευκωσίας που ονομάζεται «Πανεπιστήμιο της Μέσης Ανατολής», αλλά και το γνωστό ανθελληνικό Πανεπιστήμιο της Προύσσας, το «Ουλού Ντάγ», η «Ακαδημία Επιστημών του Αζερμπαϊτζάν» και το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα «BERLIN FREIE». Όπως, αναφέρεται, μάλιστα και στο ενημερωτικό Δελτίο Τύπου του συνεδρίου: «Ο κεντρικός στόχος του Συνεδρίου είναι να καταδειχθεί σε Διεθνές επίπεδο, ότι η Ελλάδα παραβιάζει τα στοιχειώδη δικαιώματα της Τουρκικής Μειονότητας στην εκπαίδευση, στην αναγνώριση της ταυτότητάς της, στην εκλιγή των μουφτήδων και στη διοίκηση των βακουφιών»!
Ήδη, το κλίμα που καλλιεργείται λίγο πριν το συνέδριο είναι άκρως ανθελληνικό και προκλητικό, ενώ είναι ήδη προγραμματισμένο να ακουστούν και φωνές που θα ζητούν την απευθείας επέμβαση της Άγκυρας στη περιοχή, προβάλλοντας το αίτημα της αυτονομίας της Δυτικής Θράκης από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Και Αμερικανική στήριξη!

Όμως, οι Τούρκοι στις προκλήσεις αυτές εις βάρος του Ελληνισμού δεν είναι μόνοι. Τους στηρίζουν και Αμερικάνοι Διπλωμάτες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας! Ήδη, στις 19 Νοεμβρίου, «ειδική αποστολή» αποτελούμενη από Αμερικάνους Διπλωμάτες της Πρεσβείας των Αθηνών, αλλά και με την υποστήριξη του Προξενείου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σημαντική επίσκεψη στα «Τουρκικά Σωματεία της Θράκης». Κατά την διάρκεια αυτής της επίσκεψης, οι Αμερικάνοι συναντήθηκαν με τα γνωστά Τουρκόδουλα φίδια της Θράκης, τον δικηγόρο Αχμέτ Καγιά, που είναι- τάχα μου- «Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής», αλλά και με μικρότερα φιδάκια, όπως τον Τουλάι Κουλτσίογλου και τον Γκιουλάι Κόρογλου. Ακόμη, συναντήθηκαν και με τον «Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνοποίησης του ζητήματος», Τζεμίλ Καμπζά.
Οι Αμερικάνοι Διπλωμάτες υποσχέθηκαν σε όλα τα τούρκικα φίδια, ότι θα υποστηρίξουν τη διεθνοποίηση του ζητήματός τους, για να αναγνώριση «Τούρκικης Μειονότητας» και ότι θα πρωτοστατήσουν στο να ασκηθούν πιέσεις στην Ελληνική Κυβέρνηση για να αναγνωρίσει τη «Μειονότητα», αλλά και για να πάψουν να «παραβιάζονται τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας»!
Αλήθεια, το Ελληνικό ΥΠΕΞ της «Αυτοκράτειρας Θοδώρας» τι κάνει; Απλώς «παρακολουθεί χωρίς να προκαλεί»;

Εφημ. "ΣΤΟΧΟΣ"

8 σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά δικαιώματα καταπατούνται. Ειδικά στην εκπαίδευση έχουν πολύ περισσότερα δικαιώματα από εμάς. Το θράσος τους δεν έχει όρια. Οι Θράκες δε μπορούμε να οργανωθούμε μόνοι μας.Ας οργανώσει κάποιο πατριωτικό σωματείο συλλαλητήρια και πορεία στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και πάρα πολλοί Κομοτηναίοι θα ακολουθήσουν. Το ίδιο δεν έκαναν και οι άπλυτοι; Όλοι οι Κομοτηναίοι κοιτάζουν τους τούρκους με μισό μάτι κ αν γίνει και επεισόδιο στο Αιγαίο τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα γι'αυτούς.Κακά τα ψέμματα όμως. Χωρίς την καθοδήγηση κάποιου Αθηναϊκού πηρύνα δε μπορούμε να οργανωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ.ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΖΩ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου φαίνεται οτι θα μιλήσουν τα όπλα...και όχι μόνο στην Θράκη αλλά παντού...Μημ ξεχνάμε τους Αλβανούς,τους Σκοπιανούς και τους Βούλγαρους...Είμαστε στην ουσία περικυκλωμένοι και οι γκασμάδες οι πολιτικοί μας,κοιμούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασχετο με το θεμα
    αλλα σημερα
    βρεθηκα στο κεντρο(Συνταγμα,Προπυλαια,Σολωνος) κατα τις 20΄00 η ωρα μεχρι 23΄00.
    Απο τις πιο ησυχες και ηρεμες βραδιες!
    Και η Αθηνα...
    ιδιαιτερως ομορφη
    και καθαρη.
    Μαλλον καθαρισε απο τους απλυτους.
    Πρεπει να φοβηθηκαν τελικα καπως
    και απο οτι ακουσα εριξαν και πολλα κλάματα.
    Ενα μεγαλο Μπραβο και Ευχαριστω (εστω και για τ΄΄αυτονοητα που δεν είναι παντα ευκολα οταν υπαρχει τοση βρωμια΄)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ.
    ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ, Ο ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ.
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ Η ΙΜΒΡΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΝΕΔΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΩΝ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΩΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ...
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΑΝΩ Σ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑ...
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ;
    ΚΑΙ ΠΩΣ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ;
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ;
    ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΕΝΩ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΝΜΕΣ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΕ'Ι'ΚΟ ΚΛΠ.. , ΕΣΥ ΟΜΩΣ;
    ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ; ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;
    ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Η ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΝΤΟΡΑ ΜΙΑ ΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ:

    "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ , ΩΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟ ΑΝΕΥ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ".

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ,

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ."

    Μα ποιος σας λέει ότι κοιμούνται; Ορθάνοιχτα έχουν τα μάτια τους και φτιάχνουν την μπάζα τους για να φύγουν. "Το μέλλον δυσοίωνο"; Ε, και; Εξαρτάται ποιο μέλλον σ' ενδιαφέρει και να είσαι βέβαιος ότι το μόνο μέλλον που ΔΕΝ τους ενδιαφέρει, είναι αυτό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.