Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 Α.Φ. 372 (1170)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΜΑΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" & ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ... ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ...


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΜΑΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" & ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
...
ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΤΟ "ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟ ΤΗΣ Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ. ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΔΩΡΕΑΝ" ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΣΑΔΗΚ. ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΟΙ "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ" ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΥΛΗ. - ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" - ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ Ο ΟΣΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ... - ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ. ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΞ - ΚΑΤΣΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΗΠ. ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ - ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ - ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΙ Ο ΧΡΟΣΤΟΦΙΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΝΑΝ. ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΒΑΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟ. ΧΑΡΙΖΟΥΝ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ. ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Η ΜΕΙΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ - ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ; ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...

ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" "ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ" - "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" - "ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ" - "ΒΓΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ" - "ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ..." - "ΗΛΙΑΣ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ" - "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"... "ΤΟ ΚΥΜΑ Τ' ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ... "ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ!"

22 σχόλια

  1. Δε θα εξετάσω καθόλου την ίδια την επίθεση, δε θα πάρω καμία θέση σχετικά καθώς δεν έχω τα δεδομένα που χρειάζονται από αξιόπιστη πηγή για να κρίνω. Το να εμπιστευτώ τις ανακοινώσεις των μπάτσων και των παρακρατικών που έχουν αναλάβει το μοιρολόι του τρύπιου μπάτσου είναι ισοδύναμο με το να εμπιστευτώ τα δελτία τύπου του ισραήλ σχετικά με τη σφαγή στη Γάζα.
    Εδώ θα εξετάσω την υποκρισία του δολοφονικού κράτους της Πρώην Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας και την σπαραξικάρδια αρθρογραφία του παρακρατικού τύπου (στόκοι, καρατζαφέρηδες, χρυσαύγουλοι και δε συμμαζεύεται) που την συμπληρώνει.

    Σε κάθε πόλεμο εκείνο που θεωρείται έγκλημα δεν είναι οι θάνατοι των ενόπλων στρατιωτών αλλά των αμάχων. Ακόμα και οι ίδιοι οι ισραηλινοί παρουσιάζουν σαν "θύματα" τους άμαχους που σκοτώνονται ή τραυματίζονται από την παλαιστινιακή αντίσταση, όχι τους στρατιώτες. Οι παλαιστίνιοι από την άλλη, ποτέ δε ζήτησαν τον οίκτο της διεθνούς κοινής γνώμης για τους μάρτυρες της αντίστασης, επειδή ακριβώς είναι στρατιώτες. Εκείνο που εξοργίζει τον καθένα και είναι αντικειμενικά εγκληματικό είναι οι δολοφονίες μικρών παιδιών, γυναικών, ασθενών, αμάχων.

    Στον δικό μας κοινωνικό και ταξικό πόλεμο, οι μοιρολογίστρες του τρυπημένου μπάτσου, λίγο ως πολύ πάνε να εξομοιώσουν την υπόθεση του τρυπήματός του με τη δολοφονία του Αλέξη, του Μιχάλη και άλλων ανηλίκων και αμάχων. Ο ένστολος, ένοπλος, από επιλογή ενταγμένος στην υπηρεσία της εξουσίας μπάτσος, ξαφνικά έγινε "ο Διαμαντής μας", "νέος με όνειρα" και "αναξιοπαθής"!!!

    Αν θέλουν να είναι συνεπείς με την κοινή λογική όλες αυτές οι μοιρολογίστρες θα έπρεπε φυσιολογικά να χύνουν τα ίδια δάκρυα για τους ένοπλους χασάπηδες του ισραήλ και για τους αποκεφαλισμένους αμερικανούς σταυροφόρους στο ιράκ. Και κείνους "μάνα τους έκανε", κι εκείνοι είχαν όνειρο "να πιούν τη φραπεδιά τους μετά την υπηρεσία", κι εκείνοι ανθρώπινες ζωές είναι.

    Σύμφωνοι, ο μπάτσος είναι δικός τους. Ανήκει στον ίδιο στρατό που ανήκουν και κείνοι. Δεν παύει όμως να είναι στρατιώτης πρώτης γραμμής, ένστολος και ένοπλος. Δεν είναι ούτε παιδάκι ούτε άμαχος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν.

    Υπάρχει μια τεράστια διαφορά στις συνθήκες πολέμου ανάμεσα σε ένοπλους στρατευμένους και αμάχους. Οι μοιρολογίστρες την αγνοούν συνειδητά υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, ωστόσο αυτή η διαφορά είναι ριζωμένη στις συνειδήσεις μας και το μοιρολόι τους μόνο προσωρινά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

    Ακόμα περισσότερο, μόλις ο κόσμος συνειδητοποιήσει την απάτη τους θα κατέβει στο δρόμο με ακόμα μεγαλύτερη οργή που θα κάνει τον τραυματισμό του μπάτσου να φαντάζει παρανυχίδα.

    Η εξουσία που νικήθηκε στην εξέγερση των Δεκεμβριανών είναι αυτονόητο ότι θα πιαστεί από τα μαλιά της, ότι θα κάνει την τρίχα τριχιά, ότι θα καταφύγει στον παραλογισμό. Και μέσα α'αυτό τον παραλογισμό της θα στερήσει από τους υμετέρους πεσόντες τη θέση που διαφορετικά θα κατείχαν στην όποια "Βαλχάλα", παρουσιάζοντάς τους σαν "αμάχους".

    Και νικημένοι και ξεφτιλισμένοι! Σας αποδίδω τον οίκτο που σας αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΚΙ ΑΠΟ ΝΕΤ ΚΑΦΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει αρχιδάκι την έκανες την φιγούρα σου είπες και τις μαλακίες του καθοδηγητή σου, πέταξες και τις μολοτοφ σου,σε είδαν και τα γκομενάκια πήγαινε τώρα στα καφε της Κηφισίας και του Ψυχικού και ζήτα και απο την μαμά το τζίπ και λεφτά να πας βολτούλα, την έκανες την επανάσταση σου και όπως πάντα αφού τα έκαψες φάνηκε η πλούσια επιχειρηματολογία σου και οι λύσεις στα καυτά προβλήματα της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια Δεκεμβριανα ρε κακομοιρη,ξυπνα!!!Η πολλη πρεζα και θολοκουλτουρα σας εχουν καψει το μυαλο!Και που'σαι...μην πιανεις στο στομα σου τους Παλαιστινιους και κανεις γελοιες συγκρισεις με αλεξηδες,γιατι πρωτον ειναι εντελως ατοπες και δευτερον κανεις δε διορισε αυτοκλητο συνηγορο των Παλαιστινιων ουτε εσενα ουτε το σιχαμενο σου κομμα (συριζα).Επειτα,θα πρεπει να ξερεις οτι τους στρατιωτες τοςυ σκοτωνουν με στρατιωτικη τιμη,δηλαδη προσωπο με προσωπο και οχι ΠΟΥΣΤΙΚΑ οπως πηγανα νατη φερουν στο νεο αστυνομικο.Καταλαβαινεις τη διαφορα ή δεν στην εμαθε ο ινστρουκτορας σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι ποτέ δυνατόν να ταυτίζει κανείς τον αγώνα επιβίωσης του Παλαιστινιακού λαού, με τον ..αγώνα των αναρχοτσόγλανων των Εξαρχείων. Η διαφορά είναι περισσότερο από εμφανής.
    Ο Παλαιστίνιος δεν παλεύει για να πουλήσει δήθεν ιδεολογία αλλά για να επιβιώσει.
    Ο Παλαιστίνιος όχι μόνο δεν έχει πεντάρι στην Πεντέλη αλλά δεν έχει καν πατρίδα!
    Ο Παλαιστίνιος παλεύει ενάντια σε έναν εχθρό όπως ο διεθνής Σιωνισμός και όχι ενάντια στους ίδιους του τούς αδελφούς αν και αμφιβάλω αν γνωρίζεις καν τον ίδιο σου ο πατέρας και όχι απαραίτητα τον αδελφό σου. Πόσο μάλλον την έννοια της φυλής και της πατρίδας που είναι βαθύτερες αξίες.
    Ο Παλαιστίνιος δεν έχει την επιλογή ..αλλαγής ιδεολογίας όπως θα κάνεις εσύ σε μερικά χρόνια όταν ..πήξει το μυαλό σου και καταλάβεις πόσο δίκιο έχει ο μπαμπάς όταν σου μιλάει για ..καριέρα!
    Θα σου πρότεινα λοιπόν να κάτσεις να μελετήσεις λίγο για το ποιος έχει δημιουργήσει αυτό που σήμερα θέλεις να πρεσβεύεις και ποιον εξυπηρετεί στην παγκόσμια σκακιέρα.
    Διάβασε για τον ρόλο του Σιωνισμού στην Γαλλική και την Οκτωβριανή επανάσταση και σε κάθε τι που εσύ με το απλοϊκό μυαλό σου κρίνεις σαν “προοδευτικό” ή “trendy”. Μάθε ακόμα ότι ο χειρότερος εχθρός του Σιωνισμού όχι μόνο σήμερα αλλά από τα βάθη της Ιστορίας είναι αυτό ακριβώς που εσύ θεωρείς σαν ..αντιδραστικό! Η έννοια της πατρίδας, της φυλής της αγάπης για τους δικούς σου ανθρώπους. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΔΟΣ. Εάν λοιπόν είσαι ένας ακόμα από αυτούς τους δήθεν ..ρομαντικούς που μοιράζουν ..γαρούφαλλα, το μόνο που σου λέω είναι ότι χρησιμοποιείσαι ασύστολα από αυτούς που νομίζεις ότι πολεμάς. Αν πάλι είσαι συνειδητά βαλτός από το βρώμικο Εβραίικο λόμπι είσαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    Αυτά τα λίγα απλοϊκά για το απλοϊκό σου μυαλό γιατί αν περιέπλεκα τα πράγματα λίγο πιο πολύ, αμφιβάλω αν καταλάβαινες τίποτα γιατί πραγματικά δεν θεωρώ ότι κατέχεις ιδιαίτερα υψηλό IQ..
    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε θα εξετάσω καθόλου την ίδια την επίθεση, δε θα πάρω καμία θέση σχετικά καθώς δεν έχω τα δεδομένα που χρειάζονται από αξιόπιστη πηγή για να κρίνω.

    ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
    KAI ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ;
    TO INTYMINTIA;
    Ή ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    7/1/09 10:04 μμ

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ, Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΝΕΟΣ ΣΤΑ 11-12 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ 13 ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΗΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΗΓΗΣΕΣ....
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΣΥΛΛΑΒΕΣ, ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ, ΤΗ ΣΠΙΡΤΕΞ, ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ, ΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, ΤΗΝ 4η ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ, ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟ'Ι'ΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΓΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΔΕΙΣ, ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ, ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΖΑΚ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΞΕΘΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΛΥΦΕ, ΤΟ '81 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΟΤΑΝΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΕΝΩ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡAΨΕ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝΕ "ΜΙΚΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΖΑΝ ΖΑΚ ΣΕΒΡΑΝ ΣΡΕΥΜΠΕΡ- ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ- ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΤΟΥ ΝΤΑΣΕΝ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ- Η Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΜΕ 67% ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ 99% ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝΕ ΤΙΣ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 1% ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΥΣΑΝΕ ΜΕ ΣΑΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΨΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΓΡΗΓΟΡΗΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ Ο ΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ- ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ-ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ ΜΑΡΞ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ, ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΩ. ΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ ΑΔΕΛΦΕ ΚΟΜΠΑΝΙΕΡΟ ΔΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ 3,5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ.
    ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΗΝΗΤΙΚΟ ΑΣΜΑ ΕΠΙ ΝΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
    της Πρώην Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας
    (ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΛΙ)(ΔΕ ΜΑΖΕΥΕΣΑΙ)(ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!)

    ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

    ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νικημενοι και ξεφτιλισμενοι?Μαλλον βιαζεσε κουλτουριαρη,γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.Λοιπον θλιβερη και ανυπαρκτη πλοιοψηφια για το νεο χρονο σου ευχομαι το εξης,να μπουνε ληστες,βρωμιαρηδες,ιρακινοι εγκληματιες σπιτι σου,να παιρνεις τηλ την αστυνομια και να μην απανταει κανεις.βγαλτα περα μονος σου μουλε αφου δεν γουσταρεις την αστυνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ που λες τρυπημένο τον αστυνομικό και αναφέρεσαι με τέτοια λόγια, τρυπημένος είσαι ΕΣΎ. Τρυπημένος με βελόνες αλλά και απο πίσω μουνάκι. Προκάλεσες αρκετά μην προκαλείς αλλό το χέρι της δικαιοσύνης μπορεί να αργεί αλλά αν σε πιάσει θα βάλεις φούστα... Τέλος μην κάνεις ήρωες τα τσογλανάκια και τα αλητάκια που μπορεί να χάθηκαν κακώς μεν, αλλά προκάλεσαν όπως εσύ με μολότοφ και πέτρες. Οι ΗΡΩΕΣ είναι αυτοί που υπηρετούν και πολεμούν για την πατρίδα. Μάλλον δεν σε γάμησαν στο στρατό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΑΚΡΑΤΕ; ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕΣ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξίζει τον κόπο να απαντάτε στο αληταριό του indymedia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το έχω ξαναπεί σε άλλη στήλη ότι
    δε μας ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ κανένας νέος, για
    ΧΑΣΙΜΟ!!Όσο για το "τρυπημένος", που έγραψε ο α΄ σχολιαστής είναι μεγάλη ΑΣΕΒΕΙΑ όχι απέναντι στον
    αστυνομικό, αλλά απέναντι στον ΑΝ-
    ΘΡΩΠΟ, που αυτή την ώρα ΠΑΣΧΕΙ και
    ΟΔΥΝΑΤΑΙ χωρίς να ΦΤΑΙΕΙ σε ΤΙΠΟΤΑ!
    Το μόνο του φταίξιμο είναι ότι επέ-
    λεξε να επιβιώσει και αργότερα να δημιουργήσει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μέσω αυτού του επαγγέλματος! Εύχομαι με όλη μου την ψυχή ΟΧΙ μόνο να ζήσει, αλλά και να αποκατασταθεί ΠΛΗΡΩΣ, όπως ήταν και ΠΡΙΝ!! Επίσης πρέπει να σκεφτούμε και συμπαρασταθούμε στους δικούς του και προ πάντων στους γονείς του, που ΣΙΓΟΥΡΑ βρί- σκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τους εύχομαι να ξαναπο- λαύσουν το παιδί τους, όπως και πριν!!
    Κάποια στιγμή ΟΛΟΙ μας και ΕΝΝΟΩ
    ΟΛΟΙ μας να φροντίσουμε να ξαναγί- νουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ...!! Υ.Γ. Δεν
    είμαι ούτε παπάς ούτε αστυνομικός (-το μπάτσος- το ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ!!),Αλ
    λά ένας απλός δάσκαλος της Μ.Ε συν/χος και αγαπάω ΟΛΑ τα παιδια, ένθεν κακείθεν. Άλλωστε οι ΠΡΑΞΕΙΣ
    τους απηχούν το ΠΡΑΔΕΙΓΜΑ μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟ 1ο ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ , Ε ΕΘΝΙΚΙΑ;
    ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ:ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ!
    Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ NICKNAME ΑΚΡΑΤΟΣ , ΤΙ ΝΑ ΠΩ...
    ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΝΟΩ. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ( ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ κτλ. )ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΤΟΤΕ ΠΑΛΑΒΩΝΕΙΣ
    ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΚΡΑΤΕ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...ΠΟΥ ΛΕΝΕ? ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΛΗΤΕΥΕΤΕ? ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΛΕΠΤΟ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟΜΑΡΙΑ, ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΣ(ΜΗ ΧΕΣΩ) ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ! ΠΑΨΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ!(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ?) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ(ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ) ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ! ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ! Κ Α Θ Ι Κ Ι Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλληνες, διάλογο μόνον με άνδρες, με πρόσωπα, όχι με δειλούς κουκουλοφόρους. H θέση των μειονεκτικών ελληνόφοβων και των χαμερπών γραικύλων είναι στην οδοποιία, για να μπορέσουν με την σκληρή δουλειά να θεραπευθούν από την πνευματική τους σύφιλη. Οι θεραπεύσιμες περιπτώσεις τουλάχιστον. Διότι για τις ανίατες περιπτώσεις, τους πορωμένους καθοδηγητές του αναρχοαπλυταριού, τους συνειδητούς πράκτορες και προδότες, δεν υπάρχει θέση παρά δυο μέτρα κάτω από το χώμα.

    Πές τα μεγάλε Κωνσταντίνε Πλεύρη.

    ...
    «Να νικηθεί η ΕΛΛΑΣ από μια εκατοστή κουκουλοφόρους και μια εβραιοσιωνιστική οργάνωση είναι αδύνατον. Ο Ελληνισμός θα επιβληθεί και η αλήθεια θα νικήσει.
    ...
    Εγώ προσωπικώς εύχομαι να συνεχίσουν. Καλά κάνετε, συνεχίστε! Γιατί στο τέλος σας περιμένει κάτι για το οποίο δεν θα είμεθα εμείς εκείνοι οι οποίοι θα λυπηθούμε.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >εβραιοσιωνιστική οργάνωση<

    Ποιαν εννοεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    8/1/09 10:32 μμ

    ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙΚΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΑ'Ι'ΝΟΜΑΝΗ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΑ. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ.

    ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΑ (ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΚΛΠ). Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΑΜΝΗΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΧΡΩΤΙΖΕΣΘΕ.
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΤΕ, ΕΧΕΤΕ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΩΝ ΠΟΔΟΦΘΑΛΜΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΥΔΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η 6Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ 70 ΕΛΑΣΙΤΩΝ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΤΑΚΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΤΡΑΤΟΥ" ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙΣ.

    ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΡΕΖΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΚΛΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ.

    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ -ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΑΣ-ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ), ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.

    ΝΙΚΗΣΑΤΕ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πραγματικά πολύ αξία δόθηκε στο σούργελο που δεν την αξίζει. Κάποιος τον χαρακτήρισε μάλιστα και κουλτουργιάρη! Φαιδρό! Γαμώ την κουλτούρα του!
    Οι Τούρκοι με προβληματίζουν εμένα και οι τελευταίες προκλήσεις. Πιστεύεται ότι θε έπρεπε ήδη να έχουν γίνει καταρρήψεις ή μήπως είναι ο καιρός κατάλληλος για μια Ελληνική απάντηση τύπου επέκταση τών χωρικών στα 12? Πάντως για καλό και για κακό το Φύλλο Πορείας έτοιμο! Οσο για τον κουλτουριάρη μας άν είναι να ξαναπιάσω όπλο δεν νοιώθω καθόλου άνετα ξέροντας ότι αφήνω τέτοια φίδια πίσω μου που σίγουρα θα υπονομεύσουν την πατρίδα από τα μέσα. Γιατί αν ποτέ έμπαιναν Τούρκοι στο σπίτι του αυτός πρώτα θα έδινε την μάνα του και μετά θα στηνότανε και ο ίδιος για ..οθωμανικό δίκαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.