Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Ο ΔΟΝ ΛΙΑΠΗΣ... Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας ότι ο Δον Λιάπης ήξερε τι τον περίμενε... Πάνε τα μεγαλεία για τον ...


ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Ο ΔΟΝ ΛΙΑΠΗΣ...

Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας ότι ο Δον Λιάπης ήξερε τι τον περίμενε... Πάνε τα μεγαλεία για τον ξάδερφο. Ενώ η είσοδος του Αντώνη Σαμαρά στην κυβέρνηση μπορεί ποικιλοτρόπως να ερμηνευτεί...

16 σχόλια

  1. Αυτόν έπρεπε να κάνουν ΥπΕξ κι όχι το Μηλτιαδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ypoyrgeio eksoterikon o samaras? oyte sta pio trela soy oneira...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚ ΘΕΣΕΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai ti theseis exei re paidia o Samaras gia ta ethnika. den ton exw akoysei pote. oso asxoloyme toylaxiston ta teleytaia 5 - 6 xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nai o samaras einai patriotis. xaxaxa re autos den itan pou xoreue me tous alvanous kai tous parakinouse na kateuoun stin ellada?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ESY EISAI AGORI MOYPOY BAFTIZEIS ALVANOYS TOYS VOREIOHPEIROTES? O SAMARAS EFERE TOYS ALVANOYS STHN ELLADA? STHN ITALIA? O SAMARAS TOY PIGE? ANTE GIA VROUVES ASXETE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ 93 ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΝΤΩΣ... ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DEN EINAI OLOI OI ALBANOI BOREIOHPEIROTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα τελευταία 5-6 χρόνια, ανώνυμε 5:11 μμ(βάζετε και κανένα ψευδώνυμο, ρε παιδιά!); Όχι, είσαι πολύ μικρός για να θυμάσαι τον Σαμαρά στις αρχές της 10ετίας του '90, όταν σε ηλικία μικρότερη των 40 ετών, διαχειριζόταν το Σκοπιανό, που μόλις είχε αναφυεί.
    Ο Σαμαράς είναι γνήσιος πατριώτης και το απέδειξε και προ δύο ετών στην Ευρωβουλή, όταν μόνον αυτός από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ ΑΡΝΗΘΗΚΕ να υπακούσει στην γραμμή του κόμματος και να υπερψηφίσει έκθεση που έθαβε την Ελλάδα υπέρ των Σκοπίων.
    Τον είχε διώξει ο Μητσοτάκης από ΥπΕξ το 1992, διότι δεν υποχωρούσε στο Σκοπιανό. Δεν δεχόταν να το πουλήσει!
    Ιδέα του Σαμαρά ΛΕΓΕΤΑΙ ότι ήταν να ανοίξουμε τα σύνορα για τους Έλληνες της Β. Ηπείρου και μόνο. Δύσκολο να το πιστέψω, διότι δεν είναι καθόλου βλάκας και ασφαλώς ήξερε τι θα επακολουθούσε. Απλώς, μία κυβέρνηση που έκανε απανωτές γκάφες, έριξε κι αυτήν στην πλάτη ενός υπουργού που είχε απολυθεί, επειδή αρνήθηκε να ενδώσει.
    Ακόμη και το γεγονός ότι δεν έφυγε από την ΝΔ και να κάνει κόμμα όντας βουλευτής, αλλά παραιτήθηκε πρώτα από το βουλευτικό του αξίωμα, δείχνει τι πάστας άνθρωπος είναι. Άντε, να θυμούνται οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Σαμαράς έχει δοκιμαστεί και τον ξέρουμε. Συμφωνώ με τον nativist. Ήταν ο καταλληλότερος για το ΥΠΕΞ και μάλιστα στις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Θα συμπληρώσω ότι τότε, αρχές 10ετίας το '90, είχε και την υποστήριξη των ΗΠΑ και δη του James Baker, τότε ΥΠΕΞ του πατρός Bush.
    Είναι άλλο όμως να έχεις την υποστήριξη για κάποιους λόγους (ήταν και μία πολιτικός ακόμη που τον στήριζε, της οποίας το όνομα μου διαφεύγει τώρα) ορισμένων κύκλων και εντελώς διαφορετικό να είσαι όργανό τους, όπως η Μπακογιάννη. Αν ο Καραμανλής μπορούσε να κυβερνήσει, θα έπρεπε να διώξει την Μπακογιάννη και όλο το Μητσοτακέικο, το οποίο μόνο ζημιά κάνει. Δυστυχώς, δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι εντιμος και ιδεολογος πολιτικος ο Σαμαρας, αλλα δυστυχως σε αυτην την θεση, δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα.Θα μπορουσε να κανει πολλα στο ΥΠΕΞ, αλλα να φυγει η Ντορα για να μπει αυτος στην θεση της θα προκαλουσε εκρηξη οργης απο τον Μητσοτακη και τους βουλευτες που τον στηριζουν.Επισης ο Σαμαρας θεωρειται εντελως αδικα προδοτης του κομματος, απο μεγαλο αριθμο οπαδων της ΝΔ.Λεω αδικα, γιατι οτι εκανε το κανε απο αγαπη για την Μακεδονια, πιστη στις ιδεες του και ενα μεγαλο αισθημα αδικιας μετα το αδικο διωξιμο του απο το εξωτερικων το 1993.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 8/1/09 2:25 πμ

    Μα ο Σαμαράς δεν πρόδωσε τίποτε απολύτως. ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ από ΥπΕξ κι εκείνος παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα. Δεν πήγε σε άλλη παράταξη, ούτε έμεινε ανεξάρτητος βουλευτής. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, κατάθεσε την εντολή που του είχαν δώσει η ψηφοφόροι του. Μην ξεχνάς ότι και βάσει Συντάγματος, ο βουλευτής είναι υπεύθυνος μόνον έναντι των ψηφοφόρων του και κανενός άλλου.
    Αν ο Καραμανλής έδιωχνε την Μπακογιάννη, δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους Μητσοατάκηδες, αλλά και τους Αμερικανούς.
    Κάτι πάει να παρουσιάσει ο Καραμανλής με την στροφή που κάνει προς την Ρωσία, μία ομολογουμένως πρωτότυπη για τα νεότερα χρονικά της Ελλάδας κίνηση, αλλά συνεχώς υπαναχωρεί, διότι δεν έχει την απαιτούμενη πολιτική βούληση και το απαραίτητο ηγετικό ανάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Σαμαρά δεν πρόκειται ποτέ να τον βάλει υπουργό εξωτερικών ξανά γιατί είναι σαν να μηδενίζει όλη την «πρόοδο» στο Σκοπιανό και γυρίζει την εξωτερική πολιτική εκεί που ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 90’. Πάντως η Ντόρα σε αυτή τη θέση μόνο κακό κάνει. Καλύτερα να την έβαζε στο Υπουργείο Πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟ? ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΑΠΟ ΠΟΑΝΩ ΕΙΜΑΙ... ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ;-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o orismos kai o kanonas tou apostati mazi me ta xaivania pou ton akolouthisan tote opos o simerinos dhmarxos
    toso dosilogi einai kai afti pou ton theloun arxigo tis megalis parataksis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.