Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ...

... ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ 9 ΚΟΤΕΣ (!) ΚΑΙ ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΕΡΟΝΤΩΝ! ... Δεν πάει παρακάτω η κατάσταση στην Ελληνική ύπαιθρο που βιώνει συνθή...

...
ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ 9 ΚΟΤΕΣ (!) ΚΑΙ ΤΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΕΡΟΝΤΩΝ!
...
Δεν πάει παρακάτω η κατάσταση στην Ελληνική ύπαιθρο που βιώνει συνθήκες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Η παρακάτω είδη είναι πέρα για πέρα αληθινή και μας ψυχοπλακώνει, αλλά... συσσωρεύει κι άλλη οργή από αυτή που θα ξεσπάσει ξαφνικά και θα αποτιναξει και αυτόν το ζυγό από τα χώματα μας. Διαβαστε...
...
Σε έξαρση βρίσκεται στη Μερόπη Μεσσηνίας το πλιάτσικο, οι ζωοκλοπές, οι λεηλασίες αγρόκηπων και εσπεριδοειδών καθώς και οι καταλήψεις αγροικιών και ακατοίκητων σπιτιών από Αφγανούς και Πακιστανούς λαθρομετανάστες που έχουν "καταλάβει" το χωριό. Ήταν επόμενο, νομοτελειακά, ότι κάποια στιγμή κάθε μορφής παραβατικών πράξεων θα λάμβανε χώρα.
.......
Τελευταία θύματά τους υπήρξαν ένα ηλικιωμένο δύστυχο ζευγάρι συγχωριανών μας, ο Ιωάννης και η Αικατερίνη Μπαλτουμά, που σήμερα στις 11 το μεσημέρι δέχτηκαν θρασύτατη εισβολή στην αυλή του φτωχικού τους από ομάδα λαθρομεταναστών, και μπρος στα έντρομα μάτια τους τους άρπαξαν όλα τα κηπευτικά του κήπου τους και εννέα κοτόπουλα! (τόσα είχαν).
......
Πλήρες post στο http://meropitopik.blogspot.com/

10 σχόλια

  1. Εχω μια απορια.

    Ας υποθεσουμε οτι ο κοσμος παιρνει την κατασταση στα χερια του ( αφου απο τους πολιτικους μην περιμενετε)
    λογω πχ ενος τραγικου περιστατικου(εννοω να την πληρωσει ενας Ελληνας).
    Τοσοι πια που ειναι,και ειναι πολλοι (αυτοι που φαινονται και αυτοι που δεν φαινονται)πως θα φυγουν, πως θα τους απελασουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήραν και τα αυγά, ή τα άφησαν μπουρμπουάρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτὀ σἐ απασχολεἰ kokgr79;ὀταν ἐρθη ἠ ὠρα θἀ λἐνε...τρεχἀτε ποδαρἀκια μου,νἀ μἠ σἀς χ..ει ὀ κω..ς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάσταση οσημέραι καθίσταται από
    ΤΡΑΓΙΚΗ σε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!! Ποιος θα
    μας ΣΩΣΕΙ;;!! Κι αν αγριέψουν τα πράγματα και, όπως λέει ο α΄ σχολι-
    αστής, ο υφιστάμενος την τρομοκρατί
    α κόσμος ΠΑΡΕΙ το νόμο στα χέρια του κι αρχίζει και ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ, όπως
    ΠΡΕΠΕΙ τότε ποια δικαιοσύνη θα τον
    τιμωρήσει;;!! Το έχουν σκεφθεί αυ-
    τό ο ΠΟΛΥΣ κ. Παυλόπουλος και ο νεωστί ανλαβών τη δημόσια...ΤΑΞΗ κ
    Μαρκογιαννάκης και τη δικαιοσύνη κ. Δενδιάς;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ! ΘΑ ΚΛΙΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ? ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κατάσταση με τους αλλοδαπούς δεν είναι πια αναστρέψιμη. Ο 10/1/09 1:58 μμ έχει δίκιο, ενώ ο από κάτω απαντά με πομφόλυγες.

    @ 10/1/09 3:41 μμ

    Το έχω κατ' επανάληψη γράψει κι εγώ. Είναι ένας εν δυνάμει (εχθρικός) στρατός στην χώρα μας. Οι μετανάστες είναι πολλαπλώς "ωρολογιακή βόμβα" (χρησιμοποιώ μία έκφραση του Θ. Κατσανέβα) "στα Θεμέλια της κοινωνίας" (στα θεμέλια του κράτους, θα έλεγα εγώ, και της πατρίδας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝΕ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ
    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 3 41 ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΥΗΡΕΤΙΣΟΥΜΕ.....
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ GREECΕ IS ETHIOPIA ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ φοβάμαι και κάτι άλλο αδελφέ μου. Και αν όταν εμείς πολεμούμε τους Τούρκους, αυτοί οι λεχρίτες βρπουν ευκαιρία να μαγαρίσουν τας γυναίκας μας; Αν μιάσουν το αίμα της φυλής μας; Που θα πάει τότε το έθνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λεει ο εθνικος μας ποιητης για το θεμα ?Πώς πάει το έθνος ?Είδες ποτέ να μαδάνε την κότα και ο αέρας να συνεπαίρνει τα πουπουλα?Ετσι πάει το έθνος...Και φυσικά αφού το γεμίσαμε μετανάστες που δε σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί,αφού διαλύσαμε την αστυνομία και γενικώς το κράτος,μετά τέτοια γεγονότα μας κάνουν εντύπωση...Το καλό θα είναι να μείνουμε σε αυτά μόνο και να μη συμβεί και τίποτε άλλο...Στην αμερική που ουκ ολιγοι πολιτικοί μας έζησαν και σπουδασαν,ετσι και πας μεταναστης σε παρακολουθουν για πεντε χρονια,και αν μαθεις τη γλώσσα,βρεις δουλεια και εισαι τιμιος ανθρωπος τοτε μπορεις να ζητησεις υπηκοοτητα...οχι μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μη δώστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν τους βάρβαρους ούτε στη χώρα τους ούτε στα κρεβάτια τους. Οι μόνοι Έλληνες που πιστεύουν στην αλλοίωση του ελληνικού γένους είναι οι “trendy” και “προοδευτικοί” προδότες της πατρίδας. Το Γένος ποτέ δεν πεθαίνει.

    Ιων Δραγούμης: “Όταν ένας του γένους δεν φοβάται, πώς μπορεί να φοβάται το γένος; Όταν ένας του γένους δε θέλει να χαθεί το γένος, πώς μπορεί το γένος να χαθεί;”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.