Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ...

... "ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ¨ - ΝΗΣΟΣ ΣΚΥΡΟΣ, 135 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ ...

...
"ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ¨ - ΝΗΣΟΣ ΣΚΥΡΟΣ, 135 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ
...

10 σχόλια

  1. Προσέχτε στο video την καβλα που έχουν οι πιλότοι μας για αυτό που κάνουν.Αυτό τα λέει όλα.
    Κοπιάστε μογγόλια και αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα βρείτε μπροστά σας.Φανταστείται και το δεύτερο κύμα.
    Δεν σας σώζει τίποτα.
    Kill από ώρα σκατότουρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >Κοπιάστε μογγόλια και αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα βρείτε μπροστά σας.<

    Μα τα "μογγόλια" έχουν προ πολλού κοπιάσει και είναι κι αυτά ολοκαύλωτα.
    Δεν το πήρες πρέφα; Η διαφορά είναι ότι τα "μογγόλια" έχουν αφεντικά που δείχνουν τα μπροστινά τους, ενώ των δικών μας των παιδιών τ' αφεντικά δείχνουν τα πισινά τους! Με παρακολουθείς;
    Αν η πυγοδοσία γινόταν ολυμπιακό άθλημα, μονίμως η Ελλάδα θα είχε το χρυσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Τούρκοι έχουν περισσότερα α/σκάφη και πιλότους. Οι δικοί μας ξεπερνούν τα όρια της αντοχή των για να τους προλάβουν. Τα δικά μας πληρώματα είναι κουρασμένα και με σπασμένα νεύρα. Εκεί ποντάρουν και οι Τούρκοι, στην κούραση και τα τσακισμένα νεύρα. Περιμένουν να γίνει το "μοιραίο λάθος". Τι θα επακολουθήσει μετά; Κύριος οίδε. Αλλά για να το επιδιώκουν τόσο επίμονα οι Τούρκοι και να το αποφεύγουν εξ ίσου επίμονα οι πολιτικοί μας, μάλλον και οι δύο την ίδια γνώμη έχουν γι αυτό που θα επακολουθήσει.
    Τα περί ... στύσεων και άλλων θα σας τα πει ο Δρ. Θ. Ασκητής ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΝΕΑΡΟΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΝΝΟΙΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ" Σ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ!ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ! ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν μιλατε για τους Ελληνες ιπταμενους, παρακαλω να προσεχετε τι λετε! 12+ ωρες την ημερα ταλαιπωρια και απο λεφτα αρχ...δια και κανενας ποτε δε ζητησε τιποτα περισσοτερο. Και στον απο πανω ουτε νευρα σπασμενα εχουν και ειναι μακραν καλυτεροι χειριστες απο τους βρωμιαρεους απεναντι.-
    -tally ho-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 12/1/09 12:56 πμ

    Με τι στοιχεία μιλάς; Γιατί είναι καλύτεροι χειριστές; Oι Τούρκοι πιλότοι είναι σαφώς πιο έμπειροι και κάνουν πολύ περισσότερες ασκήσεις από τους δικούς μας. Συνεργάζονται με την ισραηλινή αεροπορία, κάτι που τους έχει ωφελήσει τα μέγιστα, διότι έχουν πολλά διδαχτεί απ’ αυτήν. Δεν αρκούν τα λόγια, φίλε, αλλά πρέπει και κάπου να τα βασίζεις. Όσο για τα σπασμένα νεύρα, μα και μόνος σου το λες: «12+ ωρες την ημερα ταλαιπωρια». Εκτός κι αν δεν ξέρεις τι λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "φιλαράκι"(τρόπος του λέγειν δηλαδή) που λες αυτές τις ανοησίες για τους πιλότους μας, άκου λίγο.
    πρώτων, σπασμένα νεύρα δεν έχουν γιατί το κάνουν απο αγάπη αυτό το πράγμα. όταν κάτι το κάνεις επεισή το λατρεύεις και το αγαπάς, τίποτα και κάνένας δεν μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα!!!
    βγάζεις γούστα όποτε το κάνεις και έτσι είσαι μια χαρά. στενοχώρια για το γεγονός οτι δεν τους αφήνουν να μπαζώσουν κανα μεχμέτι στο Αιγαίο μας, ναι , αλλά όχι σπασμένα νεύρα!
    δεύτερον, για το ποιός είναι καλύτερος. δεν θυμάμαι να υπήρξε φορά όπου να προβήκαν σε αναχαίτηση τα παλικάρια μας και να μην έφυγαν οι τούρκοι με την ουρά στα σκέλη!!! ή μήπως άκουσες εσύ ποτέ κάτι τέτοιο. πάντα φεύγουν κυνηγημένοι και ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ.
    με ελαφρά πιδηματάκια.
    Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό οτι οι Αξιωματικοί μας, οχι αυτοί του γραφείου στην Αθήνα, αλλά αυτοί που καθημερινά είναι εκεί και υπερασπίζονται τα Πάτρια εδάφη μας, λένε ξεκάθαρα : "τα μογγολάκια(δικό μου αυτό) έρχονται εδώ για να εκπαιδευτούν από εμάς γιατί δεν έχουν τις ικανότητες των χειριστών μας". αυτό νομίζω τα λέει όλα.
    όσο για τους ισραηιλινούς πιλότους, ... άντε καλά. μιας και έχουν πολλές εμπόλεμες καταστάσεις όπου αντιμετωπίζουν πραγματικούς εχθρούς. εκτός και αν θεωρείς ετοιμοπόλεμο εχθρό, μάχη αέρα - αέρα, τους παλαιστίνιους. που αντιμετώπισαν στον αέρα ισραηλινοί άλλους πιλότους; ξαναλέω, στον αέρα. όχι να πρέπει να αποφύγουν πυρά εδάφους!.
    μάλλον είσαι λίγο εκτός τόπου και χρόνου ή η προπαγάνδα σου είναι άκαρπη. τουλάχιστον εδω!
    τις ητοπάθιες που θέλουν κάποιοι να ενσπείρουν στον Ελληνκό λαό σε κάποιους "άσχετους" του καναπέ, ενδεχομένους και να το καταφέρουν. Δόξα το Θεό, του καναπέ είναι όλο και λιγότεροι. αρχίζει και ξεσηκώνετε ο απλός πολίτης. και όταν αυτός ο ξεσηκωμός αρχίσει να εκφράζεται στα ίσια, ίσως και έμπρακτα, να δεις που θα πάνε όλοι αυτοί οι προδώτες που μας θέλουν στο ρόλο της ωραίας κοιμωμένης.
    Υπομονή και ο καιρός πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >πρώτων<

    Πρώτον, άνοιξε καμιά γραμματική και μετά έλα να γράφεις.
    Δεύτερον, εγώ γράφω αυτά που μου λένε οι ιπτάμενοι φίλοι μου (κι έχω αρκετούς), τα δε υπόλοιπα που γράφεις εσύ είναι απλώς παπαριές για μωρά παιδιά.

    >πάντα φεύγουν κυνηγημένοι και ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ<

    και τι θέλεις να κάνουνε, να μείνουν για καφέ; Αυτή είναι η αποστολή τους, αυτό κάνουν. Στο Φαρμακονήσι που πήραν εντολή να μην αποχωρήσουν, διότι είναι "έδαφος τουρκικό", δεν αποχώρησαν. Όσο για ουρές στα σκέλια, καλύτερα στο σπίτι του κρεμασμένου να μην μιλάς για σχοινί. Σουρωτήρι έχουν κάνει το Αιγαίο, οι πιλότοι μας κάνουν ό,τι μπορούν και Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, αλλά τα πληρώματα είναι κουρασμένα και αυτό είναι αδιάψευστο! Σου είπα, είμαι από Κρήτη κι έχω πολούς γνωστούς ιπτάμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά βρε φίλε,
    οτι πεις!!!
    μιας και τα ορθογραφικά λάθοι είναι πιο σοβαρά από όλα τα άλλα.
    βλέπουμε κι εσένα που ξέρεις να γράφεις τι ...παπαριές (όπως λες) γράφεις.
    το οτι λες..., πως είσαι από Κρήτη και έχεις πολούς φίλους αεροπόρους, δε μου λέει τίποτα. όποιος θέλει το λέει. και το οτι είσαι από Κρήτη, έ σίγά τα αυγά. ε και;;;
    κι εγώ Γερμανία γεννήθηκα και μεγάλωσα. κάθε μέσρα είχα να κάνω με όλους αυτούς τους αμόρφωτους, και τι πάει να πει αυτό.
    ασε βρε μεγάλε την προπαγάνδα και πιες το μόνος σου το ποτίρι της ητοπάθιάς σου.
    αυτή είναι η αξία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πειραζει που εισαι τουρκος, μη ντρεπεσαι. Ηθελα να σου γραψω πολλα, ομως θα πανε στο βροντο. Πρωτη φορα πηραμε μερος στη red flag και πρωτη φορα ξενη δυναμη παιρνει τα πρωτεια!!!
    Οσο και να χτυπιεστε δε θα καταφερετε τιποτα, ο Ελληνας δε μασαει!!!
    -tally ho-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.