Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ... ... Γι αυτό δεν αιφνιδιαζόμαστε με ότι "καινούργιο" βγαίνει ...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ...
...
Γι αυτό δεν αιφνιδιαζόμαστε με ότι "καινούργιο" βγαίνει στο φώς της δημοσιότητας και αφορά την Εθνική μας Ασφάλεια. Σήμερα όσοι παρακολουθούν τα ΜΜΕ -που φιλτράρουν και ξαναφιλτράρουν την είδηση κι αν πάρουν εντολή την βγάζουν- έμαθαν αυτό που οι αναγνώστες του "Στόχου" γνωρίζουν εδώ και μήνες. Επιχείρηση κατασκευής θερμού επεισοδείου στο Φαρμακονήσι... ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τι γράφαμε από τις 11 Σεπτεμβρίου (αρ. φ.355) Σελίδα 13
...
ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ» Η ....ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ (ΛΥΚΟ)ΦΙΛΙΑ - ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ «ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ» ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ»
...
Νέου τύπου θερμό επεισόδιο -όχι α λά «Ίμια» -βρίσκεται προ των πυλών ανά πάσαν στιγμήν κατά τα φαινόμενα και με τα δεδομένα που έχουν στη διάθεση τους οι Αξιωματικοί ΜΑΣ! Πιθανότατα, θα είναι «μαγειρεμένο» με φτιαχτό «ναυάγιο», πολλούς λαθρομετανάστες, έρευνα και διάσωση, πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος αλλά και της Τουρκικής ακτοφυλακής, ελικόπτερα, μαχητικά αεροσκάφη για τοπική υπεροχή, νύχτα πτος ξημερώματα ή και νωρίς το απόγευμα, «τσιμπημένα» μποφόρ, τηλεοπτική κάλυψη και γιατί όχι και «προβοκατόρικες» ριπές όχι μόνον στον αέρα αλλά και στο ψαχνό....
...
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ.... «ΧΑΒΑΛΕ»
...
Ο «βαρυρμάγκας» καλά θα κάνει να αφήσει για λίγο τα εσωκομματικά της Ρηγίλλης και τα ανέκδοτα που έλεγε στον «Πάκη» και την «Αυτοκράτειρα Θεοδώρα» μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεως Τύπου του Καραμανλή την Κυριακή, να αρχίσει να αφουγκράζεται «ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ» τους Επιτελικούς Αξιωματικούς ΜΑΣ και να μεριμνήσει έτσι ώστε η Ελλάς να βρεθεί ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ μπροστά σε ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ. Η Τουρκία πρέπει να ρεζιλευτεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη στο επόμενο επεισόδιο! Επικίνδυνα σημεία για αυτό που έρχεται, είναι πάμπολλα και οι μογγόλοι ύπουλοι και πονηροί. Από τα Δίκαια Έβρου και τη Ζουράφα Σαμοθράκης μέχρι το Καστελόριζο - ακόμη και οι ακτές της Εύβοιας (!) είναι μέσα- όμως οι περιοχές των Οινουσσών, των Ψαρών -Αντίψαρων, των Φούρνων, των Αρκών, των Λειψών και φυσικά της Πρώτης γραμμής του Φαρμακονησίου και του Αγαθονησίου είναι.... «ΚΟΛΑΣΗ»! Εμείς, το καθήκον μας το πράξαμε. ΠΡΟΣΟΧΗ!
"Διηνέκης"
..
Ετσι; Δεν αναφέρονται μόνο οι περιοχές "διεξαγωγής" του θερμού επεισοδίου αλλά και η αφορμή... Αυτός είναι ο "Στόχος" και αυτοί οι συνεργάτες του...
...
(ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ)

9 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι εδώ και 13 χρόνια είμαστε θεατές ενός εν εξελίξει σχεδίου ανακατανομής/αναδιάταξης του γεωγραφικού/γεωστρατηγικού χώρου στο Αιγαίο και τα Βαλκάνια, όπου η χώρα μας κατέχει εξέχουσα θέση. Προφανώς, η ελληνική πολιτική ηγεσία, ασχέτως κυβερνώσης παρατάξεως, έχει συναινέσει σ' αυτό. Έτσι εξηγείται αυτή η συνεχής ενδοτικότης, που ούτε φυσιολογική, ούτε τυχαία μπορεί να είναι. Όχι τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό.
    Αν προσθέσετε στα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 13 χρόνια, δηλ. από τα Ίμια και μετά, και την ετσιθελική μετατροπή του κράτους μας σε πολυπολιτισμικό καρνάβαλο, τότε βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η Ελλάδα είναι ένα μαγαζάκι υπό πτώχευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΝΗΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ 'Η ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νατιβιστ σε παρακολουθω καιρο φιλε μου και οφειλω να σου αναγνωρισω τη γνωση πραγματων που εχεις,τις πολλες φορες εμπεριστατωμενες αναλυσεις,την ικανοτητα εκφρασης ετσι ωστε να γινεσαι κατανοητος σε ολους και κυριως την ψυχραιμη και νηφαλια ματια σου στα πραγματα ακομα και σε θεματα συναισθηματικα φορτισμενα για τους ελληνες.Πραγματι χρειαζομαστε τετοιες αναλυσεις και πιστευω οτι μπορεις να δωσεις πολλα φιλε....οσον αφορα αυτα τα συμπερασματα στα οποια καταληγεις φιλε μου(τα οποια ειναι φανερα και στους μη γνωριζοντες) συμφωνω αναμφιβολως,δεν ξερω αν συμφωνουμε στα αιτια,στα κινητρα και στις δυναμεις που φαινεται να εχουν εδω και καιρο στησει σκηνικο προαναγγελθεντος θανατου της χωρας μας και μιλαω για τους εσωτερικους παραγοντες..εδω που φτασαμε παντως ο μοναδικος λογος που αυτη τη στιγμη δεν γινεται συρραξη μεταξυ ελλαδος-τουρκιας ειναι η απιστευτη,υποπτη και περιεργη εδω και καιρο δικη μας υποχωρητικοτητα.....ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύγε στον κ.Διηνέκη, έχει πάντοτε έξοχες πληροφορίες που δεν μπορούμε να τις βρούμε πουθενά αλλού. Το ερώτημα είναι: Θα αντιδράσει ο Παπούλιας στην προσβολή που του έκαναν οι Τούρκοι; Ή θα γυρίσει και το άλλο μάγουλο στους Μογγόλους που τον χαστουκίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα περι ισχυρης Τουρκιας ειναι ενα μεγαλο παραμυθι τιποτα δεν εχουν, τρανο παραδειγμα οι Κουρδοι, και πρεπει επιτελους αυτη η καραμελα να σταματισει. Η Πατριδα μας εχει και οπλα και αξωματικους ικανους για να καταφερει ισχυρο πληγμα στους μογγολους, πολιτικη ηγεσια ανικανη εχουμε και ξεπουλιμενους πολιτικους δυστυχος, και το 1987 και το 1996 ειχαμε την μεγαλη ευκαιρια τσακισουμε τα μογγολια αλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ANTIOXO

    Κατ’ αρχάς, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πράγματι, προσπαθώ να παρατηρώ ψύχραιμα, διότι η ψυχραιμία είναι απολύτως απαραίτητη σε κάθε περίσταση της ζωής, πολλώ μάλλον δε σε κρίσιμα εθνικά θέματα.
    Δεν γίνεται σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας λόγω δικής μας ενδοτικότητας, συμφωνώ, αλλά η Τουρκία παίρνει αυτά που θέλει ... χωρίς σύρραξη, ακίνδυνα και άκοπα. Και μέχρι σήμερα είναι μόνον η Τουρκία που παίρνει. Έχουν κι άλλοι σειρά. Περίμενε πέντε, το πολύ δέκα χρόνια και θα δεις πού θα καταλήξουμε.
    Αίτια, κίνητρα, δυνάμεις. Ποιος μπορεί να αποφανθεί με βεβαιότητα; Οι δυνάμεις είναι προφανώς η ΝΤΠ και κίνητρο (τι άλλο;) η κυριαρχία. Νομίζω ότι αυτό απαντά και στα αίτια.
    Συντελείται μία τεράστια εθνική προδοσία, αλλά δεν ξέρω από πότε ξεκίνησε και με ποιους. Ακόμη λιγότερο ξέρω πώς μπορεί να ανακοπεί και από ποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.