Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!

... Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ... Εντυπωσιακή αναμένεται η παρουσία των Ελληνόψυχων και ιδια...

...
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ
...
Εντυπωσιακή αναμένεται η παρουσία των Ελληνόψυχων και ιδιαίτερα της Νεολαίας στο φετινό αγωνιστικό μνημόσυνο του Αρχηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή στη Λεμεσσό. Ο άνεμος Αντίστασης και αισιοδοξίας που πνέει στην Κύπρο μας αναμένεται να εκφραστεί με δύναμη και παλμό στις 25 Ιανουαρίου με τους Ελληνόψυχους νεους να βρίσκονται ακόμη μιά φορά στην πρωτοπορία. Η «Πρώτη Γραμμή» που πλαισιώνεται ήδη από ΟΛΟΚΛΗΡΗ την μαθητική και σπουδάζουσα νεολαία του Πατριωτικού Κινήματος, καλεί σε γενική κινητοποίση και μισθώνει μάλιστα και λεωφορεία για την μεταφορά των συναγωνιστών μας από κάθε γωνιά της μαρτυρικής Κύπρου. Η επίσημη ανακοίνωση της «Πρώτης Γραμμής» που εξεδώθει είναι η εξής:

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 ΩΡΑ 9:00 Εκκλησία Αγίου Νικολάου, Λεμεσός

Το Πατριωτικό Κίνημα ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ σας προσκαλεί στο ετήσιο μνημόσυνο του Αρχηγού του Ενωτικού - Απελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει πορεία προς το κρησφύγετο του Αρχηγού όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων και ομιλία από τον ιστορικό και συγγραφέα κ. Γιάννη Σπανό.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από όλες τις ελεύθερες πόλεις.
...
Πληροφορίες στο τηλέφωνο (από Κύπρο) 7000 7067
...
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ
...
http://www.protigrammi.com/

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.