Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ" ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ ... Παραθέτουμε απλά την ιδιαίτερα γλαφυρή σημείωση ενός κληρικού...

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ" ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ
...
Παραθέτουμε απλά την ιδιαίτερα γλαφυρή σημείωση ενός κληρικού της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που έφτασε στον "Στόχο":
...
ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο 82ΧΡΟΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ Κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ). ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ Κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ- ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΌΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ.

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔOΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΗΣ Ι.Μ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.

ΚΛΗΡΙΚΟΣ Ι.Μ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

7 σχόλια

  1. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και φυσικά στον Γιάννη Παρασκευαίδη,αδελφό του Μακαριστού Χριστόδουλου!Πείτε του ότι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα καλά στην υγεία του και ότι ο Μακαριστός Χριστόδουλος μου άλλαξε τρόπο σκέψης και ζωής και ας μην τον γνώρισα ποτέ,την ώρα που έφευγε...να ζήσει πάρα πολλά χρόνια,να τον θυμάται,και να εχει υπόψιν του ότι ζει για πάντα στις καρδιές όλων μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ ΝΑ ΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.

    2009 ΕΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Του πολλά κι από μένα! Σ.Κω-ν/ίδης λέγομαι από Πάτρα! "Δρυός πεσούσης...!", "Ουδείς ασφαλέστε- ρος εχθρός και επιλήσμων από τον ευεργετηθέντα υπό τινος." Αλήθεια ούτε κι ο κ Σκλήφας ο δικός μας, μητροπολίτης που από τα χέρια του μακαριστού Χριστόδουλου πήρε τη με-γάλη και κατά πάντα εξέχουσα μητρό-πολη δεν τον θυμήθηκε;; Αν συμβαί- νει έτσι, τότε ΑΙΣΧΟΣ!! Ο Χ. έβαλε πλάτες γιαυτόν και μάλιστα τον σύ- στησε στον τότε Πατρινό Πρόεδρο κ. Στεφανόπουλο ως τον Άριστον των Αρ-ίστων..!! Αποδείχθηκε όμως κατά τη γνώμη μου "Μικρός" μέρχι τώρα και δημιούργησε πολλά προβλήματα! Επί- σης και για τον Δημητριάδος, αν κι αυτός δεν τον πήρε τηλ/νο, που δια-δέχθηκε τον Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι ειναι,ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου!Καλά κάνει ο Σεβασμιώτατος Καλαβρύτων και τον στηρίζει όσο μπορεί,και οι τρείς ζήσανε πολλά μαζί...Το κακό είναι αλλού,ότι όπως σωστά λέει ο Στόχος τον ξέχασαν όσοι ήταν τόσο καιρό κοντά στο Χριστόδουλο.Και ας μην ξεχνάμε ότι σε λίγες μέρες ο Χριστόδουλος συμπληρώνει ένα χρόνο μακριά μας !Ισχύει και για τον Ιωάννη Παρασκευαίδη,ό,τι και για όλους μας μετά από ένα θάνατο :Μετράμε φίλους.Και τραβάμε μπροστά.Φυσικά ένας άνθρωπος που έζησε μια τόσο υπέροχη αλλά και συγκλονιστική ζωή δίπλα στον καλύτερο Ιεράρχη που πέρασε από τη δύσμοιρη αυτή χώρα,ζει με τις αναμνήσεις και τη στήριξη που του παρέχουν οι δικοί του άνθρωποι,όσοι υπάρχουν...Αλλά είναι και ένα δίδαγμα για όλους μας,ότι οι άνθρωποι ξεχνούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔOΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ "

    εκει θα ειναι για παντα!(ετσι δεν ειναι κ.εκδοτη;)

    Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.