Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΡΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ

... ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! ... Ποιος έδωσε στους Τούρκους τόσο θράσος; Ποιος τους έδωσ...

...
ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!
...
Ποιος έδωσε στους Τούρκους τόσο θράσος; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να διεκδικούν πλέον τόσο προκλητικά και απροκάλυπτα όλο σχεδόν το Αιγαίο μας; Μα φυσικά οι Έλληνες πολιτικάντηδες! Να γιατί η εφημερίδα «Στόχος» από την εποχή του αείμνηστου Γιώργου Καψάλη, όχι απλώς τους έχει στο σκοπευτικό της, αλλά τους θεωρεί ως τον υπ’ αριθμόν ένα Εθνικό κίνδυνο.
Στο Αγαθονήσι, το οποίο μεσούσης της κρίσης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατοικούν περίπου 70 κάτοικοι σε μόνιμη βάση. Στο Φαρμακονήσι, εν αντιθέσει, δεν υπάρχei πια μόνιμος πληθυσμός. Εκεί έχει απομείνει μόνο η Στρατιωτική Φρουρά του. Δυστυχώς, εξαιτίας της αδιαφορίας των ποικιλόχρωμων πολιτικάντηδων οι λίγοι μόνιμοι κάτοικοι του, το εγκατέλειψαν, γιατί δεν τους στήριζαν οικονομικά οι κρατικοί φορείς, ώστε να επιβιώσουν. Ούτε συγκοινωνία είχαν, νερό τους έστελναν με καράβι- βυτίο, όποτε θυμόντουσαν, ρεύμα δεν είχαν για πολλές ώρες τον χειμώνα, με αποτέλεσμα όλων αυτών των εξαθλιωτικών συνθηκών να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι τα πάτρια εδάφη τους. Είναι, δυστυχώς, η απόλυτη κατάντια της Ελληνικής Πολιτείας, από τότε που έπεσε στα χέρια των αετονύχιδων πολιτικάντηδων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μεριμνήσουν, ώστε να δοθούν τα αναγκαία κίνητρα στους κατοίκους για να παραμείνουν στις πατρογονικές τους εστίες. Παρόλα αυτά το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί, έστω και τώρα, αλλά φαίνεται πως πραγματικά κανείς πολιτικάντης δεν ενδιαφέρεται ειλικρινά για την επίλυση μιας τόσο Εθνικά κρίσιμης υπόθεσης, που σε τελική ανάλυση θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί προ καιρού και με ελάχιστο κόστος. Το μόνο που απαιτούνταν ήταν ένα δείγμα ενδιαφέροντος για αυτούς τους ανθρώπους που φυλάνε Θερμοπύλες, αλλά όπως εφιαλτικά αποδείχθηκε, δεν υπήρχε ούτε αυτό.
Άλλωστε, οι τουρκικές προκλήσεις έχουν ως πρόσθετο στόχο να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους των μικρών νησιών του Αιγαίου μας και να τους ωθήσουν στο να μεταναστεύσουν σε μεγαλύτερα νησιά. Διότι η ερήμωση των μικρών νησιών τα καθιστά ευάλωτα στις τουρκικές διεκδικήσεις και διευκολύνει τη συστηματική προσπάθεια της Άγκυρας να δημιουργήσει όλο και περισσότερες «γκρίζες ζώνες».
Η παραμονή μόνο της Στρατιωτικής Φρουράς δεν εξασφαλίζει στο ακέραιο τα Εθνικά μας Δίκαια. Να γιατί η αδιαφορία των ποικιλόχρωμων πολιτικάντηδων είναι εγκληματική για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνισμού. Να γιατί ξεκάθαρα και χωρίς φανταχτερά περιτυλίγματα πιστεύουμε ότι είναι Εθνικά επικίνδυνοι.

Εφημ. "Στόχος"

3 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ !!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ...."ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΜΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως αγαπητε στοχε, εγω πιστευω, πως αυτο το καθεστος των πολιτικαντηδων πρεπει καποια στιγμη να ανατραπει.......
    Δυστυχως αυτο δεν θα γινει:
    1)ουτε με διαδηλωσεις
    2)ουτε με βανδαλισμους
    3)ουτε με εκλογες.....
    4)ουτε με πραξικοπημα, γιατι τα ρουσφετια τους εχουν απλωθει ακομα και στο χωρο του στρατου.......

    Θεωρω πως η χολερα του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. εχει προχωρησει πολυ βαθια στον κρατικο και κοινωνικο ιστο, οποτε μαλλον χρειαζομεθα συγκλονιστικα ανατρεπτικα γεγονοτα, που θα ανατρεψουν την αθλια αυτη κατασταση.......

    "Για να σκοτωσεις 1κατσαριδα χρειαζεσαι απλα 1 παντοφλα, για να καθαρισεις 1 ορδη κατσαριδων χρειαζεσαι ολοκληρο συνεργειο απολυμανσης".......

    Τελος, ειλικρινα δεν περναει απο το μυαλο, τι μπορει να ανατρεψει αυτη την ολοενα και αθλιοτερα κατασταση που ζουμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 22/1/09 2:46 μμ

    Εύχομαι να μην είναι κάποια νέα τραγωδία, όπως αυτή της Κύπρου, που ανέτρεψε την δικτατορία κι έφερε ... το χάλι που έφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.