Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... Προχθές, μου διηγήθηκαν ένα περιστατικό, που δεν έχω κανένα λόγο να αμφισ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
...
Προχθές, μου διηγήθηκαν ένα περιστατικό, που δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ξέροντας πολύ καλά αυτόν που μου το μετέφερε. Οι περισσότεροι 40+ θα θυμούνται τον Ιωάννη Λαδά, έναν από τα κορυφαία στελέχη της Χούντας του '67, τον άνθρωπο με τα "καθαρά χέρια". Ο άνθρωπος αυτός, αφού τιμωρήθηκε δεόντως, ζει στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ κάπου στη Καλαμάτα νομίζω.Ετυχε να ασθενήσει και φυσικά αναζήτησε βοήθεια... στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ούτε ένα Ευρω για να πληρώσει το εισητήριο. ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ!!! Κι ας ήταν ασθενής! Το περιστατικό το πληροφορήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και νυν Δκτης του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ο κ. Σωτηρόπουλος Δημοσθένης, ο οποίος -προς τιμήν του- εδωσε εντολή να εξεταστεί ο ταλαίπωρος γέρων με έξοδα (μιλάμε για τα 5-10 ευρω του εισητηρίου) του Νοσοκομείου.. Μπράβο Δημοσθένη!
...
Εγω από τη μεριά μου λυπήθηκα πολύ. Επίσης το περιστατικό με βοήθησε να συνειδητοποιήσω, άλλη μια ΕΙΔΟΠΟΙΟ διαφορά μεταξύ των γνήσιων αριστερών και των πλανεμένων ή θολοκουλοτουριάρηδων: Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ, η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ και ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ είναι ύψιστες αρετές που πολλοί ψευτοπροοδευτικοί στερούνται.
Οι γιατροί αυτοί, οι οποίοι έδωσαν όρκο, θα πρέπει να μάθουν, ότι ο γνήσιος αριστερός (και φυσικά και ο λειτουργός γιατρός) δεν έχει σχέση με την κακομοιριά, ήταν και θα είναι πάντα υπεράνω μικροτήτων, συμπαραστέκεται στους αδύναμους και έχει γεναιότητα ψυχής. Οι γιατροί αυτοί φάνηκαν ΑΝΑΞΙΟΙ του ρόλου τους. Βγάλτους την ιατρική μπλούζα Δημοσθένη και βάλτους ..ρόμπα!
...

9 σχόλια

  1. H πληροφορία, πρώτα ο Θεός, δεν θα πάει χαμένη, θα προσπαθήσω να βοηθηθεί.
    ΚΥΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να εξασφαλιστεί μέσω του Στόχου ( να δοθούν στον Στόχο) κάποιο τηλέφωνο ή Δ/ση του κυρίου Λαδά; Ίσως τα ζητήσω απο εκεί.
    ΚΥΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η.....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!! ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ....
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ , ΞΕΦΤΙΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ,ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ.
    Ο ΛΑΔΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΜΟΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ;ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
    ΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ 10 "ΚΑΚΑ", ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΕΣΗΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ 1000 "ΚΑΚΑ" ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ.
    Να ήταν μόνο αυτό? Εδώ νεαρό άτομο προσπαθούσε να μπει στο Λαϊκό νοσοκομείο για αιμοκάθαρση(αποδεδειγμένως και με στοιχεία ασθενής) και τα φοιτητούδια δεν του το επέτρεψαν γιατί ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ της Ιατρικής Σχολής! Αυτοί είναι οι αυριανοί γιατροί!!! Εκτιμώ ότι ενώ αν εσύ, η μέλος της οικογένεια σου χρειάζεται ιατρική περίθαλψη ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΈΤΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ. Και αν τύχη να μην ανήκεις στη ομάδα του ΑλαβανοΤσιπρα τότε καλή τύχη και ο Θεός μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.Απορία ο συγκεκριμμένος δεν ήταν αξιωματικός μέχρι την 21-4-67; Δεν είχε πληρώσει από το μισθό του κρα-τήσεις για Υγειονομική περίθαλψη; Αυτά τα λεφτά ΤΙ εγιναν;; Απ'ό,τι μπορώ να θυμάμαι τότε ήταν ΑΝ/ΧΗΣ.
    Άρα είναι πάρα πολλά, για να δικαι-
    ούται, όπως κι τελευταίος δημόσιος
    υπάλληλος Υγειονομική περίθαλψη!
    2. Επίσης είχε κρατήσεις για το Μ. Τ.Σ,κ.ά, ώστε να λαμβάνει κάποια σύνταξη. Κι αυτά τα λεφτά του τα ΦΑΓΑΝΕ;;3. Μπορει να αποστερήθηκαν όλους τους βαθμούς και να εξέπεσαν στην τάξη του στρατιώτη, ως τιμω- ρία, αλλά τη σύνταξή τους τη δικαι-ούνται ΟΛΟΙ!! και 4.Έστω κι αν εί- ναι χωρίς σύνταξη ο ΟΓΑ δεν έχει ασφαλίσει ΟΛΟΥΣ τους ανασφάλιστους ώστε να έχει συμπεριληφθεί κι αυτό ς; 5. Νομίζω ότι η πληροφορία εί- ναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ και ΚΚΟΒΟΥΛΗ, που σκοπό έχει να διεγείρει πάθη!! Όσο για το διοικητή, μην τον παινεύετε το καθήκον του έκανε προς ένα ΑΝΘΡ ΩΠΟ, όποιος κι αν ήταν αυτός!!Υ.Γ. Ο Πατακός, που κάθε τόσο "ακούγε- ται" ΠΩΣ ζεί::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 22/1/09 3:55 μμ

    Όταν τους κατεδίκασαν δι εσχάτην προδοσίαν, τους ξήλωσαν τους βαθμούς και τους στέρησαν και την σύνταξη, πράγμα συζητήσιμο κατά πόσο στέκει λογικά, ηθικά και νομικά. Όπως είπες, οι άνθρωποι αυτοί πλήρωναν για σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με κρατήσεις από τον μισθό τους.
    Υποθέτω ότι θα το έψαξαν νομικά και δεν θα μπόρεσαν να κάνουν τίποτε.
    Ο Πατακός ζει από το ταμείο απόρων της Αγίας Παρασκευής και από συνδρομές κάποιων γνωστών του. Ίσως έχει βγάλει και τίποτε από τα βιβλία του, αλλά δεν το ξέρω.
    Το ερώτημα που μπαίνει είναι ότι, εφ' όσον είναι άποροι, πώς δεν δικαιούνται δωρεάν περιθάλψεως, όπως ένας λαθρομετανάστης για παράδειγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τον συνανώνυμο των
    5.53΄, που είχε την ευγενή ΚΑΛΟΣΥΝΗ
    να απαντήσει στο σχόλιό μου.Άυτό το
    να τους ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ τα υλικά δικαιώ- ματά τους και να τους ΦΑΝΕ τα λεφ- τά τους είναι το μεγαλύτερο ΑΙΣΧΟΣ και ΕΓΚΛΗΜΑ!! Δηλαδή έχουμε κράτος ΛΗΣΤΗ!! Πέρα από το ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ του πράγματος δε βρέθηκε κανένας απ' αυτούς, που ευεργετήθηκαν από εκεί-
    νο το καθεστώς, ώστε να τους υπο- στηρίξει και να τους βοηθήσει να ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ στα ευρωπαΐκά δικαστή-
    ρια, ώστε να δικαιωθούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    να πάρουν αυτά, που τους ΑΝΗΚΑΝ και
    τα είχαν πληρώσει-στερηθεί τόσα χρό
    νια ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ τό άσπλαχνο κράτος και το σύνολο της κοινωνίας στον πιο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ τομέα,το στρατό;;!! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατά αρχήν περαστικά στον κύριο Λαδά και συγχαρητήρια στο κύριο Σωτηρόπουλο.
    Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση αυτοί είναι οι κακοί έλληνες οι συνταγματάρχες του 67 – 74 που πεθαίνουν φτωχοί χωρίς τη δυνατότητα ούτε για ιατρό φαρμακευτική περίθαλψη;
    Οι σημερινοί φωστήρες που μας κυβερνάνε που μπαίνουν στην πολιτική με μια άλφα περιούσια και φεύγουν (που δεν φεύγουν) με περιούσια που φτάνει για τα δισέγγονα τους τι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.