Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!

... ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΞΕΘΑΨΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ "ΠΕΪΜΠΟΥΚ" ΚΑΙ "ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ"... ... --- ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ...

...
ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΞΕΘΑΨΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ "ΠΕΪΜΠΟΥΚ" ΚΑΙ "ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ"...
...
--- ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5:30 ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΥΠΟΥ "HERON" ΥΠΕΡΙΠΤΑΤΟ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΥΨΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΩ- ΝΙΣΥΡΟ- ΡΟΔΟ. ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ. Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ.
--- ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ. Η ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ Ή ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 100 ΜΕ 110%!!!
--- ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΑΠΟ 2 ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ! ΑΠΟΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.
--- ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ... ΗΘΙΚΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ.
--- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΚΑΙ ΠΛΩΤΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ! ΓΡΑΨΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ- ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΙ. ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ!
...
"ΣΤΟΧΟΣ"

23 σχόλια

  1. Θα έρθει επιτέλους η ώρα που θα ξεμπερδέψουμε μία για πάντα με τους τουρκομογγόλους;
    Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ένα θερμό επεισόδιο και θα προλάβουν να το λήξουν οι ΗΠΑ και δεν θα είναι καθόλου ευνοϊκά τα πράγματα για εμάς, γιατί ως συνήθως δεν κάνουμε ποτέ την πρώτη κίνηση σαν κορόιδα που είμαστε που έχουμε σκατοηγέτες εκεί ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προκλητικότητα της Τουρκίας είναι δεδομένη εδώ και χρόνια.
    Δεν είναι σημερινό το φαινόμενο. Η διαφορά είναι πως τώρα
    τα «καιρικά φαινόμενα» είναι εντονότερα από πριν.

    Για ποιους λόγους το κάνει αυτό η Τουρκία;

    1. Επιθυμεί συγκυριαρχία στο Αιγαίο;
    2. Επιθυμεί να εξάγει την κρίση που υπάρχει στο εσωτερικό της;
    3. Επιθυμεί την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς ωστόσο να ληφθούν υπόψη οι προϋποθέσεις, που έχουμε θέσει;
    4. Ήρθε για αυτούς η ώρα να επεκτείνουν τα σύνορά τους;

    Κύριε Καραμανλή αποκρυπτογράφησε, ποια είναι η πραγματική
    αιτία της κρίσης που δημιουργούν και πράξε ανάλογα.

    Κύριε Καραμανλή αποκρυπτογράφησε, αν οι Τούρκοι επιθυμούν
    θερμό επεισόδιο ή πόλεμο. Αν επιθυμούν θερμό επεισόδιο δώσε
    τους να καταλάβουν πως εμείς πάμε για πόλεμο.

    Αν επιθυμούν πόλεμο δώσε τους να καταλάβουν πως υπάρχει για
    αυτούς και η λέξη ήττα.

    Στη περίπτωση που δεν μπορείς, ούτε να αποκρυπτογραφήσεις
    τη πραγματική αιτία της έντασης, αλλά ούτε ξέρεις μέχρι που
    είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν οι Τούρκοι το σχοινί,
    θα είσαι υπόλογος στον Ελληνικό λαό αν αποδειχτεί πως ο
    Ελληνικός Στρατός δεν είναι ανάλογα εξοπλισμένος ώστε να
    κοιτάξει στα μάτια τον εχθρό.

    Δεν είσαι μόνος σου και δεν θα είσαι μόνος σε αυτή τη
    μάχη αλλά και σε καμία μάχη. Όχι προσωπικά εσύ, αλλά όλοι
    οι εκάστοτε Έλληνες πρωθυπουργοί.

    Οπότε κύριε Καραμανλή…

    Βγάλε μας στους δρόμους όπως βγήκαμε και πριν 17 χρόνια
    για τη Μακεδονία μας.

    Βγάλε μας στους δρόμους να διατρανώσουμε το υψηλό φρόνημα
    που μας διακατέχει.

    Βγάλε μας στους δρόμους ώστε να αντιληφθούν οι μογγόλοι πως
    επρόκειτο να αγκαλιάσουν πολλοί δικοί τους τον Αλλαχ, εφόσον έρθουν.

    Βγάλε μας στους δρόμους ώστε να δείξουμε σε όλους πως ΟΛΟΙ
    οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αυτή τη στιγμή ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

    LOUKAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 1: ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!

    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 2: ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 3: ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνοτουρκικοι κριση θα ειναι
    Σαββατο κυριακη δευτερα
    Συντομα

    αν ειναι σωστω το ημερολογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ....
    ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΙ ΑΝΕΜΟΙ,ΒΡΟΧΗ.
    ΤΟΠΟΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ Ή ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΝΗΣΙΔΑ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΒΕΡΥΚΙΕ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΘΑ ΣΕ ... ΑΠΟ ΤΟΝ Κ..ΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να το δημιουργεί ο μέγας ηγέτης μας, Κώστας, μπας και πάρει τα πάνω της η κυβέρνηση, δεν σας περνάει από το μυαλό; Μάλλον είστε ή πολύ αγνοί ή πολύ ανόητοι. Ελπίζω το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ 1996 ΗΜΟΥΝ 44 ΕΤΩΝ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΕΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ! ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ "40" ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕ ΕΝΑ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"! ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ! ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΡΑΧΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ! ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΓΗ, ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΤΡΟΠΗ! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ 57 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράψας + Βουλγαράκης = Ο ... γράψας του γράψαντος!

    ___________________________

    Οι Τούρκοι στρατηγοί τελικά φαίνεται να επικρατούν. Η κυβέρνηση Ερντογκάν απλώς παρακολουθεί. Μάλλον παίζεται η τελευταία φάση του προαναγγελθέντος θανάτου της Ελλάδας.
    Αν λάβετε υπ' όψιν και την επιρροή που ασκεί η Τουρκία στην Αλβανία, τότε δεν αποκλείεται το κτύπημα να είναι διπλό. Μου φαίνεται πιθανόν να χρησιμοποιηθούν Αλβανοί κουκουλοφόροι σε συνεργασία με ελληνόφωνους ανθέλληνες.
    Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι όλα είναι εις βάρος μας. Ακόμη και η κυβέρνηση, για να μην πω ιδιαίτερα αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
    ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
    Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδια εχετε παει φανταροι η ετσι μιλατε κουβεντα να γινετε.εγω πηγα 18 μηνες και καθαριζα τουαλετες και πευκοβελονες .Οταν καναμε ασκησεις ψηναμε σουβλακια και προσεχαμε μη σβησουν οι φωτιες και κρυωσουν οι αξιωματικοι.Το μονο που γουσταρα ηταν οι βολες αλλιως δεν ηταν στρατος μια αγγαρεια ητανε. ΑΡΑ ποιος θα πολεμησει που ολοι ειμαστε ανεκπαιδευτοι.Θα μας παρουν φαλαγγι τα μογγολα και δε θα προλαβουμε να πουμε κουβεντα.Στα ριζια που ημουνα Ορεστιαδα ζητημα το 1/3 απο τα οχηματα να δουλευανε.
    Καθιστε στα αυγα σας και μη μιλατε , δεν εχουμε την υποδομη να αντιμετωπισουμε στρατιωτικα κανεναν αυτοι πολεμανε στα βουνα τους Κουρδους και ειναι μαθημενοι, δεν ειναι παιδια της πολης ,να μη πω για τα αλβανα που εχουν απο 2 καλασνικοφ ο καθενας σπιτι του ,εγω εχω να δω οπλο απο το στρατο ουτε πως λυνετε δε θυμαμαι αρα και τη ψυχη και το θαρρος που εχω να πολεμησω για τη πατριδα μου το μονο που θα καταφερω ειναι να σκοτωθω και να παρω και αλλους μαζι μου μιας και δεν εχω ιδεα απο πολεμο.
    ΑΡΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.
    Λυπαμαι που το λεω αλλα η στρατιωτικη μου θητεια ηταν μια απογοητευση , ειδα το χαλι του στρατου μας και φοβηθηκα .Ελπιζω να μη γινει τιποτα και ξαναλεω δε φτανει μονο η ψυχη χρειαζεται και εκπαιδευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάντως το ακονίζω το μαχαίρι μου εδώ και καιρό. Χαιρετισμούς από Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.aviationmadness.com/play.php?vid=274

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Κατάσταση δυσκολεύει επικίνδυνα.
    Μίλησα με κάποια άτομα με από την Τουρκία, και μου είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι εκεί υπάρχει λογοκρισία και δεν τους αφηνουν να μιλαν και πολυ.Ωστόσο μου ανέφεραν πως οι σχέσεις της Κυβερνησης Ερντογαν με τον Στρατό δεν είναι και οι καλύτερες.
    Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον μια χωρα σαν την Τουρκία ενω εχει τοσα εσωτερικα προβληματα να κανει διαφορες ''φουστιές'';.

    Εντωμεταξυ,απ οτι βλεπω στην Β.Ηπειρο αρχισαν οι ''φίλοι'' μας Αλβανοι τις...''μικροδιεκδικησεις'' και ο Μογγολος Πρωθυπουργος των Σκοπιων θελει να κανει καινουρια πραγματα.

    Τις προηγουμενες μέρες είχαν δει στο Μεγκα την κανελη (οχι δεν με εκφραζει η ιδεολογια της ουτε η ιδια)μου εκανε εντυπωση ενα χαρτι που ηρθε απο την Ε.Ε προς την Ελλάδα το οποιο έλεγε οτι πρε΄πει να περιμενουμε..Θερμο επισοδιο,πολεμο και 14 κατασταλτικες οργανωσεις...

    το παρελειψα καθως ειπα πως μλκιες λεει..αλλα σημερα η ανυπαρκτη Κυβερνηση Καραμανλη μετα απο τον ''σοβαρο'' ανασχηματισμο...εδωσε,προφανως,εντολη να κλεισουν 60 ατομα μεσα σε μια πολυκατοικια μεταξυ αλλων ηταν και 18 δικηγοροι δνε φτανει μονο αυτο,αλλα ηταν και μια γιαγια και την βαραγαν και την τραβουσαν...

    Εσεις εκει πανω στην Κυβερνηση της παρωδιας και της Εθνικης Προδοσίας συγχαρητηρια για ακομη μια φορα.Φαινετε πως ο Θανατος του Αλεξανδρου αλλα και ο τραυματισμος του Παλικαριου-Αστυνομικου στα Εξαρχεια δεν σας αγγιξε καθολου..ακολουθηστε λοιπον αυτα που σας λενε οι ανωτεροι σας και καντε μας μπουρ..λο..

    Ολοι παλι θα κατηγορουν τους αστυνομικους..Που θελουν δεν θελουν τους αρεσει δνε τους αρεσει εκτελους εντολες αναγκαστηκα!!
    Ριξτε παλι το φταιξιμο στα 15χρονα που κατεβαζεται και κατευθυνεται ολοι εσεις οι Πολιτικοι ανεξαρτητως κομματος και ιδεολογιας να καινε να σπανε περιουσιες Πολιτων!!!!

    Απλα να θυμασται πως οι Ελληνες αντέχουν και οταν ξυπνησουν ολοι οι Ελληνες θα σας παρουμε τα Σκαλπ εκτος αν μας προλαβει κανενας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ 1996 ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ! ΜΟΝΟ ΤΑ Α7 ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΒΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΟΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Κοσμάς ο Αιτωλός και αργότερα ο Πατέρας Παϊσιος (για όσους τους πιστεύουν) είπαν ότι οι τουρκοι θα φτάσουν μέχρι το Εξαμίλι. Ενοώντας ότι οι θα καταφέρουν να πάρουν τα 6 ναυτικά μίλια που διεκδικούν, ύστερα όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να αντιστρέφονται μέχρι να πάρουμε πίσω όλες τις αλλύτρωτες πατρίδες.
    Το σκηνικό στην τουρκία μοιάζει λογικό.Τον τελευταίο καιρό έγιναν 2 φορές συλλήψεις στο "στακ" πριν γίνει πραξηκόπημα. Ο τουρκικός στρατός ζητάει αφορμή για να πάρει την εξουσία και αφού δε τα κατάφερε με τον πόλεμο στο Κουρδιστάν, επόμενη λύση είναι η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εαν γινει αυτο, μαζι θα πολεμησουμε αριστεροι και δεξιοι, οπως το 40 , δεν αγαπατε την χωρα περισσοτερο απο τους αλλους ουτε ειστε οι μονοι που την υπερασπιζεστε και το γνωριζετε πολυ καλα. Μπορει μετα να αλλησκοτωθουμε αλλα οταν η Ελλαδα εχει εναν εχθρο, δεν τον εχετε μονον εσεις. Στον πολεμο θα ειμαι διπλα σας, μετα απο αυτον θα ειμαι παλι απεναντι σας, πολυ απλα , οχι γιατι δεν αγαπαω την Ελλαδα, αλλα γιατι δεν την αγαπαω με τον τροπο τον δικο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re pedia auta pou grafete ta pistevete?ta lete me tin kardia sas ???AN NE BRAVO SAS > xenitemenos-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ . ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΑΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ . ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ !!!
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ 4:42

    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 1: ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!

    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 2: ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 3: ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ !!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ !!!

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , Η ΠΑΝΑΓΙΑ , ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΕΡΑ - ΘΑΛΑΣΣΑ - ΞΗΡΑ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΧΗ Ε.Α ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥς ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΟΣΟ ΗΣΟΥΝ ΕΝ Υ. ΤΙ ΕΚΑΝΕς ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.


    ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανὠνυμε ποὐ ἠσουν 44ετὠν τὀ 1996,μἠν ανησυχεἰς.Εἰμαι στἀ δἐυτερα -ἠντα καἰ γυναἰκα καἰ θἀ κἀνω καἰ εγὠ ὀτι μπορὠ,καἰ ὀπλο θἀ μἀθω ἀν χρειασθἠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπλα, μπλα, μπλα ... λόγια, ανοησίες και τίποτε άλλο. Με τρομάζει πάνω απ' όλα η ανευθυνότητα των περισσοτέρων εδώ μέσα, που λες και πρόκειται να παίξουν πόλεμο σε βιντεοπαιχνίδι.

    Ούτε έτοιμοι είμαστε, ούτε η πολιτική ηγεσία ενδιαφέρεται μα μας ετοιμάσει, διότι δεν έχει σκοπό να κάνει πόλεμο.
    Είμαστε ένα κράτος χρεοκοπημένο, αφερέγγυο, που κανείς δεν δανείζει. Την ερχόμενη Τρίτη, 13 τρχ., θα δούμε πόσα θα μας δώσουν και με τι τόκους. Άλλοι μιλάνε για τους "φίλους μας" τους Ρώσους... και πάει λέγοντας. Υπάρχει και μία μερίδα θρησκόληπτων, που έχουν κατασκευάσει "προφητείες" διαφόρων "Γερόντων" και πορεύονται μ' αυτές.
    Η όλη κατάσταση θυμίζει έντονα Κ/πολη λίγο πριν την άλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είδη επιβίωση: Έτοιμα

    Γιλέκο μάχης: Έτοιμο

    Μπέργκιν: Έτοιμο

    Στολές παραλλαγής: Έτοιμες

    Πάντα έτοιμος! ΣΤΡ(ΤΘ) ***** Σιτιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.