Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKTAKTO: ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ... Συγκέντρωση των Εθνικιστών της "Χρυσής Αυγής&qu...

...
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
...
Συγκέντρωση των Εθνικιστών της "Χρυσής Αυγής" αυτή τη στιγμή στην Ομόνοια σε ένδειξη συμπαράστασης στην Παλαιστίνη. Έχει μαζευτεί ήδη κόσμος και συνεχίζεται η προσέλευση. Θα ακολουθήσει πορεία. Ενημέρωση αναλυτικότερη σε λίγο...

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΩΡΑ 20:25. Πάνω απο 300 Εθνικιστές βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στην πλατεία προς την πλευρά της Σταδίου. Ακούγονται τα συνθήματα τους σε όλη την Αθήνα. Το "Αμερικάνοι - Σιωνιστές - ο τάφος σας θα γίνει απ' τους Εθνικιστές" έχει την τιμητική του... Κόσμος πάει ακόμη στο σημείο!

15 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 300 ειστε με τους μπατσους μαζι η χωρις αυτους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @10/1/09 9:36 μμ

    Μπράβο, ενώ εσύ και οι σιωνιστές είσαστε πολλοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ 300 ΗΤΑΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά μιλάμε γέλασα πολύ με τα συνθήματα. περισσότερο όμως με αυτό για το Συνασπισμό. ΤΕΛΕΙΟ!!! Άξιος όποιος το σκεφτηκε. ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ. έτσι, να ακούει και ο αλαβάνος και το τσιπράκι του πως σκεφτεται ο λαός. αλλά θα μου πεις, σιγά μην υδρώσει το αυτί τους. πάλι για "ανεγκέφαους" και καλά εθνικιστές θα πουν. το οτι αυτοί είναι προδότες του Εθνους και πιόνια των Αμερτικάνων δεν τους απασχολεί.
    Μπράβω και πάλισ τα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα και οι σιωνιστές ... εθνικιστές είναι, ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η "ΧΑ" κάπου έχει μπλέξει τα μπούτια της. Ανακάτεψε τον εθνικισμό/πατριωτισμό με τον ναζισμό και τον απέραντο θαυμασμό του Κ. Πλεύρη για την ναζιστική Γερμανία.
    Πατριώτες Έλληνες να είναι υπέρμαχοι αυτών που κατέλαβαν για 3,5 χρόνια την Ελλάδα, και την ρήμαξαν;
    Και τώρα διαμαρτύρονται υπέρ των Παλαιστινίων, απλώς και μόνο για να διαδηλώσουν κατά του Ισραήλ. Είναι συνεπείς αντισημίτες, πώς να το κάνουμε. Προσωπικά, ούτε με εκφράζουν, ούτε με πείθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΜΝΗ! ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΟΥΖΑ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΑΒΩΝ, ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ? ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ!Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΡΙΣΧΙΛΙΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ 41, ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΗΡΩΙΣΜΟ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΕΙΣΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ!ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΜΑΣ "ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΦΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφου ρε ζοφε κραζεις του κομμουνιστες για την αντισταση, τοτε πως πιστευεις οτι βοηθησε η ελλαδα στη νικη εναντιον των γερμανων; εντελως ηλιθιες και απολιτικες οι αποψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 12/1/09 12:17 πμ

    Άρες μάρες κι ανάθεμα αν κατάλαβα τις θέλεις πεις. Απαντά αυτό στο σχόλιό μου 11/1/09 7:35 μμ;
    Αν είναι δυνατόν! Μα πότε θα μάθετε μερικοί να κάνετε διάλογο πάνω σε συγκεκριμένο ζήτημα, αντί να αρχίζετε τα μπλα-μπλα εντελώς κενά περιεχομένου;

    @ 11/1/09 5:45 μμ

    Σωστή η παρατήρησή σου. Ο Σιωνισμός είναι από τα μεγαλύτερα εθνικιστικά ρεύματα στην Ιστορία. Αυτό επιβεβαιώνει ότι αυτοί που κραυγάζουν "Αμερικάνοι - Σιωνιστές - ο τάφος σας θα γίνει απ' τους Εθνικιστές" απλώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν υπάρχει σοβαρότητα, ρε παιδιά, γι αυτό και ο κόσμος δεν πείθεται. Δεν είναι εύκολο πράγμα να πείσεις, καθόλου εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ------ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΦΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα για την εθνική αντίσταση δεν ήταν μόνο να καταφέρουν οι σύμμαχοι να οργανωθούν και να νικήσουν τους Γερμανούς. Αυτό μάλλον ήταν το τελευταίο. Οι Έλληνες αντιστάθηκαν γιατί οι Γερμανοί ήταν κατακτητές. Έβλεπαν ότι δεν εντέχεται ο ζυγός και ότι ήταν αναγκασμένοι να συνεχίσουν τον πόλεμο της Πίνδου. Όχι για να βοηθήσουν τους συμμάχους αλλά για την Ελλάδα κ μόνο.
    Όσο για τον Πλέυρη, στο you tube μπορείς να βρεις πολλά βίντεο οπου εξυμνεί την αντίσταση των Ελλήνων στην Πίνδο και στα οχυρά.Τους Γερμανούς τους "θαύμαζε" γιατί κατάλαβαν από τότε το τι έμελλε να γίνουν οι Εβραίοι.
    Όσο πάλι για τον Ελληνικό και τον σιωνιστικό εθνικισμό, βασική διαφορά είναι ότι οι Έλληνες διεκδικούν και απαιτούν αυτά που τους ανήκουν ενώ οι σιωνιστές αυτά που ανήκουν στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μα και οι σιωνιστές ... εθνικιστές είναι, ρε παιδιά!
    11/1/09 5:45 μμ

    ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ=ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ;
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΠΡΕΖΑ;

    "Ο Σιωνισμός είναι από τα μεγαλύτερα εθνικιστικά ρεύματα στην Ιστορία."
    ΠΟΛΥ ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

    Ο ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΙΤΕΣ;

    ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΡΩΣΙΑ. ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΑΣ;

    ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" , ΔΗΛ. ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάξιμε,

    >Όσο πάλι για τον Ελληνικό και τον σιωνιστικό εθνικισμό, βασική διαφορά είναι ότι οι Έλληνες διεκδικούν και απαιτούν αυτά που τους ανήκουν ενώ οι σιωνιστές αυτά που ανήκουν στους άλλους.<

    Οι Έλληνες εθνικιστές (έπρεπε να) ζητούν αυτά που τους ανήκουν, όπως και κάθε εθνικιστής. Οι Εβραίοι πήραν την χώρα που τους ανήκε πριν 2000 χρόνια, όταν τους εξεδίωξε ο μετέπειτα αυτοκράτορας Τίτος. Ξέρεις κανέναν άλλο λαό που να έζησε στην διασπορά για 2000 ολόκληρα χρόνια, να μην έχασε την εθνική του ταυτότητα και να είχε σαν όνειρο την επιστροφή στην πατρίδα του και τελικά να το πέτυχε; Εγώ όχι και γι αυτό τους θεωρώ αξιέπαινους και αξιοθαύμαστους. Μακάρι, μωρέ, οι Έλληνες, που ο νους μας είναι μόνο στην αρπακόλλα, να τους μοιάζαμε στο ελάχιστο.
    Όταν δεν έχει κανείς ζήσει κάποιες καταστάσεις, δεν μπορεί να εκτιμήσει τα πράγματα σωστά. Στα 30 τόσα χρόνια που έζησαν στην Παλαιστίνη οι Εβραίοι, πριν κάνουν το κράτος τους, ξέρεις πόσα θύματα είχαν από ένοπλες επιθέσεις Αράβων; Ξέρεις τι τράβηξαν για να κάνουν το κράτος τους; Έχεις καθόλου διαβάσει Ιστορία; Μην γράφετε άμα δεν ξέρετε.
    Ναι, είναι υπερβολικά σκληροί, αλλά μήπως έτσι ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ να γίνουν για να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ;
    Κανέναν δεν είχαν για σύμμαχο. Οι Άγγλοι τους αρνούνταν να κάνουν το δικό τους κράτος. Οι Αμερικανοί έγραφαν έξω από τα μπαρ "Απαγορεύεται η είσοδος στους Εβραίους, τους Αράπηδες και τους σκύλους". Οι Ρώσοι και λοιποί Σλάβοι τους κατεδίωκαν χειρότερα από τους Γερμανούς. Και κοίταξε πώς γύρισαν τα πράγματα. Σήμερα όλοι τους υποστηρίζουν. Γιατί; Διότι όλοι θέλουν σύμμαχο έναν μαχητικό λαό, αποδεδειγμένα αγωνιστή. Ενώ τον κιοτή, σαν κι εμάς που είμαστε διαρκώς χεσμένοι, κανένας δεν τον θέλει, διότι του είναι άχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.