Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O... ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΜΠΑΜΑ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΑΙΞΠΗΡ)


9 σχόλια

  1. Αλλη μια φωτογραφια, απο το ζευγαρωμα των πιθηκων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eτσι φιλάνε οι ερωτευμένοι;
    Πλάκα μου κάνετε;
    Ετσι φιλιούνται όσοι συνθηκολογούν αλλά κατά βάθος συχαίνονται!
    Ελα που θα μου πείτε και για έρωτα της Νεράιδας!

    ;-) Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ Α....ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ! Ο ΟΜΠΑΜΑ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ! ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣΑ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ! Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ! ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΛΑΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΤΙ ΕΘΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ!ΑΣΠΡΟΥΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ, ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΤΙ ΕΘΝΟΣ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ(ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΥΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ! ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ! Ο ΝΕΟΣ "ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ" ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ!ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΡΟΕΙΔΗ ΤΗ ΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΜΕ;
    ΟΝΤΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΦΙΧΤΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ!
    ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΠΩΣ ΦΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΑ; ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Neraida, που υπογράφεις λατινικά αντί ελληνικά, ... ψώρα, ψώρα;; :))
    Έχει μεγάλες χάρες ο Μπάρακ, για ρώτα την Michelle!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 21/1/09 11:18 μμ

    Δεν νομίζω ότι κανείς πιστεύει στα σοβαρά ότι θα αλλάξει κάτι με τον Ομπάμα, τουλάχιστον στην εξωτερική και αμυντική πολιτική των ΗΠΑ. Κανείς δεν έχει κρεμαστεί από τα ... τέτοια του, όπως λες. Άλλωστε, συνηθίσαμε πια να μας εμπαίζουν οι εκάστοτε υποψήφιοι πρόεδροι των ΗΠΑ. Ο Κάρτερ είχε αναλάβει δέσμευση για την επίλυση του Κυπριακού, πήρε μονοκούκκι τις ψήφους της Ομογένειας κι από δω παν κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασα κάπου ότι ο ΟΜΠΑΜΑ ορκίστηκε για δεύτερη φορά κεκλυσμένων των θυρών, γιατί λέει τη πρώτη φορά είχε γίνει κάποιο λάθος. Μήπως ξέρει κανείς να μας πει, σε τι ορκίστηκε ο πλανιτάρχης, τη δεύτερη φορά, επειδή ο αντιπρόεδρός του είχε ορκιστεί στη βίβλο, σαν εβραίος, που είναι. Όσο για τον έρωτα με τη γυναίκα του, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα, για να ξεχνά ο κόσμος τα προβλήματά του. εξάλλου ο έρωτας πάντα ήταν μέρος του πολιτικού παιχνιδιού, σε όλες τις εποχές.


    ΑΝΏΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αντιπρόεδρος, όπως και όλοι οι πρόεδροι μέχρι σήμερο, ορκίζονται στην Βίβλο (Π.Δ. + Κ.Δ.) του Αβραάμ Λίνκολν. Δεν είναι ο αντιπρόεδρος Εβραίος. Ό,τι βλακείες βρείτε γράφετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.