Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΣΤΟΧΟΣ": ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

.. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ... ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΣΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ

..
Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ... ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΣΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ

18 σχόλια

  1. Διαβασα πριν χρονια σε ενα βιβλιο νομιζω του ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ οτι η τουρκια και η Ρωσια θα κανουν συμμαχεια εναντιω της ευρωπης...
    και μετα θα καταστρεψη η Ρωσια την τουρκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΡΩΣΙΚΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;
    http://egersis.blogspot.com/2009/01/blog-post_2172.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά το σπάσιμο, φαινομενικά, με το Ισραήλ η Τουρκία πλησιάζει στον άλλο μεγάλο παίκτη της περιοχής την Ρωσία. Μεταξύ 12 και 15 Φεβρουαρίου ο τούρκος πρόεδρος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ρωσία. Πριν λίγες ώρες έγινε επίσης γνωστό ότι η Τουρκία μπήκε σφήνα στα σχέδια για τον αγωγό South Stream και φυσικά στα τουρκικά σχέδια δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα.
    Το σχέδιο με τον αντιδραστήρα είναι ακόμα ρευστό. Η επιλογή της ρωσικής πρότασης ήταν η τελευταία επιλογή της Τουρκίας αλλά και η μοναδική αφού όλοι οι άλλοι υποψήφιοι την έκαναν. Ένας βασικός λόγος που δεν ήθελαν τους ρώσους είναι ότι ο αντιδραστήρας δεν είναι κατάλληλος για τίποτα άλλο εκτός από την παραγωγή ενέργειας ενώ οι κουμπάροι ήθελαν και το κάτι παραπάνω. Τώρα αν οι στην συνέχεια δηλώσουν υποταγή στο ξανθό γένος και πάρουν το παραπάνω που ψάχνουν αυτό θα είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη για να μην πω εφιαλτική.
    Η Ελλάδα ίσως πληρώσει την καθυστέρηση στα συμφωνηθέντα με την Ρωσία και σίγουρα θα χρησιμοποιήσει την Τουρκία ως μοχλό πίεσης στην μονομερή πολιτική της Θεοδώρας που μόνο μεγάλη δεν είναι. Υπάρχουν ακόμα κάποια χαρτιά και ελπίζω να τους φωτίσει ο θεός να τα παίξουν σωστά γιατί από δήμαρχοι πάλι κλητήρες θα καταλήξουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως μην ξεχαντε οτι ακομα το πανω χερι στο γεωπολιτικο γιγνεσθαι το εχει η Αμερικη και αν η Τουρκια παει να παιξει παιχνιδια με την Ρωσια και τους αγωγους φυσικου αεριου στην περιοχη χωρις την συμφωνη γνωμη της Αμερικης θα τα βρει μπροστα της.
    Δεν το εχει σε τιποτα η Αμερικη να διαμμελισει την Τουρκια με το κουρδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NA MAS ZIZOUNE I ALITES..DIAVAZETE PARAKATO..

    THE POPULATION OF ALBANIA GOES TO 4.200.000!!!
    How is actually the Greek minority population? 1%? 42.000 or 480.000???

    According to new general registering of Albanian Government, the population of Albania has gone 4.200.000 inhabitants. While the ethnic Greek minority is 42.000 according to Statistic Institute of Albania INSTAT.

    But noting the increase of the Albanian population in four times to 4.200.000, also the population of the Greek minority is raised fourfold in the 480,000 inhabitants!

    Again another regress to the democratic standard of Albania. Especially the Greek ethnic minority numbers are reduced by new census of Albania in 2009, when the Albanian population is fourfold since first census of 1929.

    Unfortunately there are no reliable statistics on the actual size of the minority, since no official census with ethnic criteria has been conducted to date, although this is one of the commitments to the European Union.

    According to data presented at the 1919 Paris Conference, the ethnic Greek minority numbered 120.000. The last census under the Communist regime in 1989 cites only 60.000, although the total population of Albania had fourfold in the meantime. Both 2001 and 2009 census did not cover the ethnic Greek minority as there was no question on ethnic origin.

    According to CIA estimates in 1989, the Greek ethnic minority of Albania numbered 280.000 inhabitants in a total Albanian population of 3.100.000 . Which we believe, Albania, Greece or CIA sources?

    www.smarkos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MAS PANE SE 1% I ALBANIA TOUS ELINES...MAS TOYS DIOKSANE OLI..

    Τους πληθυσμούς της Αλβανίας GOES TO 4.200.000!
    Πώς είναι στην πραγματικότητα η ελληνική μειονότητα του πληθυσμού; 1%; 42,000 ή 480,000;;;

    Σύμφωνα με το νέο γενικό εγγραφή της αλβανικής κυβέρνησης, ο πληθυσμός της Αλβανίας έχει πάει 4.200.000 κατοίκους. Αν και η ελληνική εθνική μειονότητα είναι 42,000 σύμφωνα με το Ινστιτούτο Στατιστικής της Αλβανίας INSTAT.

    Όμως, σημειώνοντας την αύξηση του αλβανικού πληθυσμού σε τέσσερις φορές σε 4.200.000, επίσης, ο πληθυσμός της ελληνικής μειονότητας είναι ανυψωμένος τετραπλασιάστηκε σε 480.000 κατοίκους!

    Και πάλι μια άλλη οπισθοδρόμηση στο δημοκρατικό πρότυπο της Αλβανίας. Ειδικά η ελληνική εθνική μειονότητα αριθμοί μειώνονται κατά νέα απογραφή της Αλβανίας το 2009, όταν του αλβανικού πληθυσμού είναι τετραπλή αφού πρώτη απογραφή του 1929.

    Δυστυχώς δεν υπάρχουν αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία για το πραγματικό μέγεθος της μειονότητας, διότι δεν με επίσημη απογραφή των εθνοτικών κριτηρίων έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα, αν και αυτή είναι μία από τις δεσμεύσεις της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το 1919 στη διάσκεψη του Παρισιού, η εθνική ελληνική μειονότητα αριθμούσε 120,000. Η τελευταία απογραφή υπό το κομμουνιστικό καθεστώς το 1989, αναφέρει μόνο 60.000, αν και ο συνολικός πληθυσμός της Αλβανίας είχε τετραπλή εν τω μεταξύ. Και οι δύο απογραφές 2001 και 2009 δεν καλύπτουν την εθνική ελληνική μειονότητα, όπως δεν υπήρχε θέμα σχετικά με την εθνοτική καταγωγή.

    Σύμφωνα με εκτιμήσεις της CIA το 1989, η ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας αριθμηθεί 280,000 κατοίκους σε συνολικό πληθυσμό 3.100.000 Αλβανών. Που πιστεύουμε ότι, η Αλβανία, η Ελλάδα ή πηγές της CIA;

    WWW.SMARKOS.BLOGSPOT.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @anonymos 11/2/09 10:44
    Ego diavasa sto Miky Maus kati allo....

    Oso gia tin pithani synergaseia Tourkias Rossias kata tin gnomi mou isos nanai kalo. Giati i Rossia endiaferete mono gia tis business, alla i USA kai to Israel pou anedixan kai stireizoun tin tourkia tha tin dialysoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, αλλά μην ξεχνάμε και την ευαγγελική΄- Θεϊκή ρήση ότι: ΄ΔΕΝ δύναται κάποιος δυσί κυρίοις δουλεύειν, τον έναν μόνο δύναται ''αγαπήσει'' και τον έτερον ''καταφρονήσει''. Απο την μια Αμερικανοεβραίοι, απο την άλλη Ρωσία, δεν γίνεται καλά και με τους δύο, ιδίως όταν είσαι Τουρκία.
    Οι ισσοροπίες παίζονται ξανά, και κανείς δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει. Έτσι κάθε τι που γίνεται δεν είναι απαραίτητα εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδος, άσχετα αν βραχυπρόθεσμα φαίνεται έτσι. Με την ρήτρα όμως ότι και η Ελλάδα θα κάνει αυτό που μπορεί στο ελάχιστο για τα συμφέροντά της.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Zanglos ,ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ; ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Κ.Α. ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΗΞΕΡΕ; ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΠΑΛΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με προφητείες αγίων δεν γίνεται δουλειά. "Συν Αθηνά και χείρα κίνει". Δυστυχώς, η Ελλάδα και πολλοί εκ των κατοίκων της θυμίζουν τις τελευταίες ημέρες της τσαρικής Ρωσίας, η οποία παράπαιε και οι κάτοικοί της, όπως και ο μονάρχης, είχαν επαφεθεί στις "προφητείες" και διάφορα άλλα, αντί να προσπαθήσουν να ανορθώσουν και εκσυγχρονίσουν το κράτος των. Καθόλου περίεργο που ηττήθησαν κατά κράτος από την Γερμανία στο Α'ΠΠ και την ολοσχερή κατάρρευση ακολούθησε η Οκτωβριανή Επανάσταση.
    Εκείνη δεν επαφέθηκε σε "προφητείες", ενεργοποιήθηκε και νίκησε την Γερμανία στον Β'ΠΠ.

    Δυστυχώς, η Ελλάδα στερείται ηγεσίας. Τα έχουμε πει αυτά. Είναι ένα κράτος διαλυμένο, παραδομένο στα κελεύσματα της "προοδευτικής" αριστεράς, διεφθαρμένο, χρεοκοπημένο, χωρίς παιδεία και ΕΔ.
    Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά ένα τέτοιο κράτος και όλη προτιμούν σαν σύμμαχο την αποφασιστικότερη Τουρκία, η οποία από το 1922 και μετά μόνο επιτυχίες εις βάρος της χώρας μας έχει να δείξει.
    Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα, την οποία δεν θα έπρεπε να καθόμαστε να βλέπουμε με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας από τους διάφορους γέροντες και αγίους να την σώσουν. Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΖΕΙΣ! ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΗΣ, ΦΑΛΑΚΡΟ!!! ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ...

    ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ "ΣΒΗΣΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ...

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ "ΧΟΝΤΡΟ" ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ! Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΥ ΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο 12/2/09 4:55 μμ ΕΙΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ Ή ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΑΝ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αλεπού ο Πούτιν δεν είναι ηλίθιος να εξοπλήσει τους Τούρκους με πηρηνικά. Είναι σαν να βάζει το φύδι στον κόρφο του. Οι όλες κινήσεις μάλλον αμηχανία δείχνουν από την πλευρά των Τούρκων που στην γενικότερη ρευστότητα εφαρμόζουν την γνωστή και προσφιλή τους διπλωματία Ότι πιούμε, ότι φάμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας! Αυτού του είδους η διπλωματία είναι προβλέψιμη και αντιμετωπίσημη άν βέβαια αντιμετωπιζόταν από μια ελληνόψυχη εθνική εξωτερική πολιτική και όχι από την προσκυνημένη την Θοδωρούλα. Με τους αλητήριους που μας κυβερνάνε έχουμε κάνει τους Μοκώλους ..τσάμπα μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Η αλεπού ο Πούτιν δεν είναι ηλίθιος να εξοπλήσει τους Τούρκους με πηρηνικά."

    Και να τους εξοπλίσει, τι έγινε; Μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας; Όχι, διότι η απόσταση είναι μικρή και θα πληγούν κι αυτοί από τη ραδιενέργεια.
    Εγώ δεν θέλω να υπάρχουν στην "γειτονιά" μου πυρηνικά εργοστάσια, διότι φοβάμαι τα Τσερνομπίλ και τα Κοζλοντούι. Αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τους Ρώσους δεν τους συμφέρει μια ισχυρή Τουρκία που παίζει παιχνίδια μέσα στο ίδιο της το έδαφος (βλέπε Τσετσενία). Απλά πρέπει να παίξουμε πονηρά για να μην βρεθούμε στο μάτι του κυκλώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι έλληνες και ελληνόβλαχοι στην Αλβανία είναι 480.000. Η Αλβανία θα είχε σήμερα 4.000.000 αν δεν είχαν ανοίξει τα σύνορα. Αλλά αφού έφυγαν οι περισσότεροι στα Βαλκάνια, σήμερα έχουν μείνει μόνο γυναίκες, παιδιά και γέροι, περίπου 1.500.000. Όσοι έφυγαν, όπου βρίσκουν δουλεία, φέρνουν και τις οικογένειες τους, μαθαίνουν την γλώσσα (Ελληνικά, Ιταλικά κλπ) και εξασθενεί η εθνική τους ταυτότητα. Επειδή λοιπόν οι Έλληνες είναι 1/4 στην Αλβανία, μετράνε τους σλβανούς που ήταν στης αρχές τις δεκαετίας του 1990.

    Εγώ τις προφητείες δεν τις απορρίπτω, αλλά πιστεύω πως πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να παίρνουμε κουράγια και ηθική δύναμη από αυτές.

    Πάντως τόσο η Ρωσία, όσο και η Αμερική, θέλουν να διχοτομήσουν την Τουρκία. Με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία. Οι Αμερικάνοι έβγαλαν χάρτες που δείχνουν ένα Κουρδιστάν, από τη Μεσόγειο μέχρι την Μ. Θάλασσα. Ότι και καλά αυτό διδάσκουν στις στρατιωτικές σχολές τους, ότι θα γίνει στο μέλλον. Πιθανότατα να είναι ενός είδους ψυχολογικός εκβιασμός προς τη πλευρά της Τουρκίας, αλλά δεν παύει να αντικατοπτρίζει τις πραγματικές βλέψεις των ΗΠ στην περιοχή. Η Ρωσία δεν πιστεύω πως είναι πιθανόν να δώσει πυρηνική τεχνολογία ικανή να κατασκευάσει όπλο στην Τουρκία. Δεν έχει λογική. Οι ΗΠ θα μπορούσαν να το κάνουν, σαν αντίβαρο στο Ιράν (όπως το Πακιστάν στην Ινδία), αλλά και αυτό μου φαίνετε πολύ μακρινό, αφού δεν προβλέπετε να επιτραπεί στο Ιράν να κατασκευάσει τέτοιο όπλο, και πυρηνικές κεφαλές υποτίθεται πως έχει ήδη το Ισραήλ. Τόσο το Ιράν όσο το Ισραήλ και η Ρωσία άλλωστε, δεν έχουν συμφέρον να επιτρέψουν στην Τουρκία να παίξει το ρόλο ρυθμιστή σε όλη την Μ. Ανατολή χρησιμοποιώντας και επιπλέον πυρηνικά σαν μοχλό πίεσης.
    Ένα πράγμα όμως που πρέπει να προσέξουμε πολύ, είναι ο ψυχολογικός εκβιασμός που ίσως να ασκήσει η Ρωσία με την πυρηνική συνεργασία με την Τουρκία απέναντι στην Ελλάδα, απόρροια της ασαφούς στάσης που κρατά η Ελλάδα στις διμερείς σχέσεις με την Ρωσία, πράγμα που στο κοντινό παρελθών έχει κάνει και η Αμερική.
    Ωστόσο η Τουρκία θέλει πραγματικά να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και το έχει δείξει επανελημένως. Πρόσφατα τούρκοι δήλωσαν πως θεωρούν απαραίτητο να φτιάξουν πυρηνικά για να προστατευτούν από αυτά του Ιράν. Γι’ αυτό, πρέπει να είμαστε (πάντα) πολύ προελκτικοί στις κινήσεις που κάνουν οι χώρες σε γεωπολιτικό επίπεδο όπως και τα υπονοούμενα και τις μπλόφες που μπορεί να κρύβονται σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Ιωαννης
    "Η Ελλάδα ίσως πληρώσει την καθυστέρηση στα συμφωνηθέντα με την Ρωσία και σίγουρα θα χρησιμοποιήσει την Τουρκία ως μοχλό πίεσης στην μονομερή πολιτική της Θεοδώρας που μόνο μεγάλη δεν είναι. Υπάρχουν ακόμα κάποια χαρτιά και ελπίζω να τους φωτίσει ο θεός να τα παίξουν σωστά γιατί από δήμαρχοι πάλι κλητήρες θα καταλήξουμε…"



    Α, σε παρακαλω φιλτατε.... Η Ελλας ασχολειται με "σοβαροτερα" θεματα, οπως πχ ποτε θα γινουν εκλογες, ποιος βουλευτης της ΝΔ θα εκβιασει, Ποσα λεφτα θα παρει η αλφα ή η β κοινωνικη ομαδα, ποσο θα παει το χρεος και τι θα γινει με την επιτηρηση της ΕΕ.

    Σιγα τωρα, με αντιδραστηρες και μακροπροθεσμες πολτικες θα ασχολουμεθα. Για τολμα να πεις τις λεξεις πυρηνικη ενεργεια ή αντιδραστηρας και θα δεις ποσους θα κατεβασει ο Τσιπρας στα οδοφραγματα.

    Κατα τα αλλα, μας φταινε οι Ρωσοι, οι Αμερικανοι, οι Καναδοι, οι Εγγλεζοι ή οποιος αλλος πουλησει στην Τουρκια το οτιδηποτε.

    Ποιος σας ειπε κυριοι οτι το χρημα εχει χρωμα κι εθνικοτητα?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε ρε πλακα! Οταν περιμεναμε το ρωσικο αεροπλανοφορο στα ελληνικα υδατα για να ....φοβισει τους Τουρκους. Παρ ολιγο θα παιρναμε και την ΠΟΛΗ. και; Το αεροπλανοφορο ελλιμενιστηκε στην Τουρκια (τοσο εχθροι ) και πηρε μερος σε ασκηση τουρκικη για διασωση. Κοινως ο Πουτιν μας εδειξε ολοφανερα ποιον προτιμαει για συμμαχο. Τα Ορλωφικα σε επαναληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.