Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ 13 ΟΥΤΕ 103 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ

.. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ. ... Δεν είναι απειλή... Είναι...

..
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.
...
Δεν είναι απειλή... Είναι νομοτέλεια... Δεκατρία χρόνια, βράζει το καζάνι, το φόβο μας να έχετε προδότες και ρουφιάνοι". Το σύνθημα στο πανό του "Στόχου" που εισήλθε συνοδευόμενο από ομάδα δεκάδων Ελληνόψυχων νέων στο χώρο της συγκέντρωσης, περιγράφει την υπομονή και την διάθεση του δικαίου και της νομιμότηας να επιβληθούν απέναντι σε αυτούς που επί δεκαετίες, υποσκάπτουν την Εθνική μας ανεξαρτησία, συνωμοτούν ενάντια στην Εθνική μας κυριαρχία και συνεργάζονται με την Νέα Τάξη για την κοινωνική και εθνική υποδούλωση του λαού μας. Κι όλοι αυτοί κυκλοφορούν ελέυθερα παντού. Σε όλοκληρο το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό φάσμα... Τους γνωρίζουμε και οι ευθύνες που τους αναλογούν σύντομα θα τους αποδοθούν. Δεν εφησυχάζουμε, δεν πτοούμαστε αλλά κυρίως... δεν βιαζόμαστε!

4 σχόλια

  1. Παιδία, χαμός έγινε όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ενθάρρυνε τους Αμερικάνους να αγοράζουν Αμερικάνικα προϊόντα. Όλοι διαμαρτυρήθηκαν, Καναδάς, Ευρωπαϊκή ¨Ένωση, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, κτλ. Όλοι τους θέλουν τον καταναλωτή να είναι υπάκουος σε όλα. Μια μορφή αντίστασης είναι να προτιμάμε τα Ελληνικά προϊόντα. Όταν ψωνίζετε ρωτήστε για την χώρα προέλευσης των προϊόντων που αγοράζετε. Θα βρείτε Ελληνικής κατασκευής(από Έλληνες τεχνίτες) ρούχα, παπούτσια, πλυντήρια, ψυγεία, φούρνους, κτλ. Και από ποιότητα είναι ανώτερα των εισαγωγών στην αντίστοιχη τιμή και πολύ καλύτερα από την Bosch Lorenz(τηλεοράσεις, φούρνοι, πλυντήρια, ψυγεία κτλ) που κατασκευάζονται στην Τουρκία. Ο καλύτερος τρόπος να χτυπήσεις τον εχθρό σου είναι εκεί που πονάει περσότερο, στην τσέπη του. Από τρόφιμα δεν το συζητάμε. Τα προϊόντα μας είναι ανώτερα όλων. Αναρωτιέμαι γιατί μεγάλη αλυσίδα υπεραγοράς τροφίμων κρύβει, κυριολεκτικά θάβει τους Ελληνικούς χυμούς στο βάθος των ραφιών πίσω από τους εισαγόμενους? Είναι αναγκη να αγοράσω πορτοκάλια απο το ΙΣΡΑΗΛ, η μανταρλινια απο το Μαρόκο οταν το Αργος, η Λακονία, η Αρκαδία παράγει τα καλύτερα? Θα δείτε, μόλις δουν 10%, 15% πτώση πωλήσεων τους στην Ελληνική αγορά θα γίνει πανικός. ΑΝ η πτώσεις φτάσουν το 20%-25% οι εισαγωγείς μας θα χρεωκοπήσουν. Χρειάζετε όμως μαζική προσπάθεια για να γίνει αυτό. Ως καταναλωτές έχουμε το πάνω χέρι και καλώ όλους τους πατριώτες να απαιτούν τα Ελληνικά προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνηθίζω να γράφω συγκεκριμένα και όχι με αόριστες απειλές. Τόσα χρόνια θα μπορούσε κάποιος να είχε μηνύσει το Σημίτη, διότι, υποστέλλοντας την Σημαία μας στα Ίμια, μείωσε την εδαφική έκταση της Ελλάδας, μείωσε την εθνική μας κυριαρχία. Μετέβαλε τα σύνορα της χώρας, κάτι για το οποίο, βάσει του ελληνικού συντάγματος, απαιτείται ειδικός νόμος. Πώς μήνυσε ο Λυκουρέζος την Χούντα για καταπάτηση του όρκου τους, παραβίαση του Συντάγματος κλπ.;
    Δεν θα έπρεπε και ο Σημίτης να περάσει από δίκη και να καταδικαστεί δι' εσχάτην προδοσίαν;
    Έχω ρωτήσει νομικούς και μου έχουν βεβαιώσει ότι η άποψή μου στέκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @3/2/09 5:25 μμ

    nativist,

    ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΕΚΕΙ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΥΡΙΩΝ (ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΙΤΗ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ).

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 74ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.