Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙΜΑΣ... ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ... Άπό πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής Ανενταχτοι Πατριώτες εί...

...

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙΜΑΣ... ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
...
Άπό πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής Ανενταχτοι Πατριώτες είχαν μεταφέρει το μήνυμα που συνόδευε τον Αρχιεπίσκοπο Κεραυνό στην τελευταία του κατοικία πέρυσι τέτοιες μέρες, έξω από την Μητρόπολη. ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ! Ένα μήνυμα απέναντι και κόντρα στους εχθρούς του που είναι εχθροί της Πατρίδας και της Πίστης, όσο κι αν καταφέρνουν με τερτίπια και υποκρισίες να κοροιδεύουν κόσμο για το αντίθετο. Αυτός ήταν ο λόγος που δέχονταν διαρκώς τα συγχαρητήρια των Πιστών που ξεχείλισαν την Μητρόπολη. Αργότερα στο τρισάγιο που ετελέσθη στο Πρώτο Νεκροταφείο το παρών έδωσε και ο αδερφός του Αλησμόνητου Κεραυνού, Γιάννης Παρασκευαίδης, συνοδευόμενος από τον Εληνόψυχο Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Εκεί πάνω στον τάφο του οι Ανένταχτοι αντί για λουλούδια σε μιά συμβολική κίνηση τοποθέτησαν μιά ελληνική σημαία, από αυτές που έχουν συμμετάσχει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις προηγούμενων ημερών, υπενθυμίζοντας με τον τρόπο αυτό τα λόγια και τις προτροπές του Χριστόδουλου "Πρέπει να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν αντίσταση". Υποσχέθηκαν δε εκπλήξεις για του χρόνου...

Αιωνία η μνήμη σου Αρχιεπίσκοπε... Εμάς δεν θα μας κάνουν κιμά, γιατί ακούγαμε και προσέχαμε τα λόγια σου.

7 σχόλια

  1. Σιγουρα δεν πρόκειται κανείς μας να ξεχάσει το Χριστόδουλο.Ηταν ο καλύτερος που είχαμε,και προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για όσα έρχονταν...Και για να το πετύχει αυτό,το πλήρωσε πανάκριβα,γιατί ζούμε σε μια εποχή που οι αλήθειες δεν ειναι συμφέρον να ακούγονται...Είναι συμφέρουσα η σιωπή για να περνάνε τα ύποπτα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά τους σχέδια.Εμείς όμως δεν ξεχνάμε τον αγαπημένο μας Ιεράρχη και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε όσα μας έλεγε.Αιωνία του η μνήμη στην καρδιά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΣΑΜΕ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα έτσι είναι ο Χριστόδουλος,δικαιώνεται κάθε μέρα που περνά,αυτά μας έλεγε,αυτά και γίνονται...και φυσικά δεν θα γίνουμε κιμάς,γιατί εμείς τον ακούσαμε και θα έφαρμόσουμε όσα έλεγε...Μας λείπει και σίγουρα δεν τον ξεχνάμε,και σίγουρα τον χρειαζόμασταν τώρα περισσότερο από ποτέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN ZOΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ. ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΤΩΡΑ ΔΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

    Υ.Γ. ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ : 'ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λείπει. Ναί, λείπει. Μιλούσε για πράγματα που δεν μιλάει κανείς πλέον. Γέμιζε τις καρδιές μας. Η απουσία του είναι εκωφαντική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήτο ο μέγιστος αγωνιστής των ιεραρχών, ένας ταπεινός αλλά δυναμικός ιερεύς, όστις εγνώριζε την δυσχερεστάτην θέσιν του ελληνικού λαού εξαιτίας των πολιτικάντηδων, αλλά και τας δυνατότητας του ελληνικού έθνους εις τας αιώνας. Ορώμενοι την πολιτικήν ανυπαρξίαν ενός εθνικού φορέως ώς είναι η Εκκλησία της Ελλάδος μετά την απώλειαν του εθνάρχου, διερωτώμεθα το κακόβουλον σιωνιστικόν σχέδιον κατά του Έθνους, το οποίον, βέβαιος ειμί,ευθύνεται και διά τον θάνατον του Αρχιεπισκόπου Κεραυνού, όστις δεν εκανέλωνεν τον λουκουμάν!
    Αριστείδης Παλίντος, τέως γυμνασιάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.