Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ...

... ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ! .. Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τα ...

...
ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ!
.. Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τα ξημερώματα στο Περιστέρι (στη συμβολή των οδών Κουντουριώτη και Αγ. Παύλου) δύο νεαροί, οι οποίοι αφού βεβήλωσαν με αναγραφή συνθημάτων τον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, κατέβασαν από τους ιστούς της Εκκλησίας την Ελληνική και την Βυζαντινή σημαία και προέβησαν σε καταστροφή της πρώτης. Πριν όμως προλάβουν να ξεσπάσουν τα αρρωστημένα σύνδρομά τους και στην δεύτερη σημαία συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας. Πρόκειται για τους Π. Α. ετών 22 και Κ. Κ. ετών 19 (και οι δύο Έλληνες που να τους κάνει ο λόγος δηλαδή... κι ο δεύτερος με μανιάτικο επίθετο μάλιστα) ενώ αναζητούνται άλλοι δυό νεαροί που συμμετείχαν στην ενέργεια τους. Επάνω τους εκτός από τα εργαλεία της βεβήλωσης βρέθηκε και έντυπο υλικό με συνθήματα και διάφορα άλλα... Θεωρούμε υπερβολή να προσθέσουμε σε ποιόν χώρο κινούνται οι συλληφθέντες.

"ΣΤΟΧΟΣ"

17 σχόλια

  1. Κανονικά έπρεπε να δοθούν τα ονόματα και οι φάτσες τους στην δημοσιότητα. Χαίρομαι όμως που για ακόμα μία φορά αποδεικνύουν με τα έργα τους πόσο φασίστες και ανεγκέφαλοι είναι. Αυτοί δεν είναι που έχουν ευαγγέλιο τους την ελευθερία λόγου και ιδεών;;;
    Άντε τώρα παλικάρια να τα συζητήσετε με τους βαρυποινίτες θα καταλάβουν αμέσως και θα κατανοήσουν τις θεωρίες του κώλου σας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να αποδομήσω τίποτα γύρω από τους μανιάτες η έλληνες άλλων περιοχών της Ελλάδος με υπερπλούσια εθνική, πολεμική δράση και θυσίες κλπ αλλά από όλες τις περιοχές της πατρίδας βγαίνουν τέτοια βρωμερά τομάρια.
    Εμείς εδώ στο Παρίσι Ελληνες του εξωτερικού δεν είδαμε μανιάτη, με πολιτική καταγωγή από το ΠΑΣΟΚ, παντρεμένος με εβραία και παιδιά περιτομημένα (όπως βλέπουμε από τις εκθέσεις από το εκπαιδευτικό τμήμα στο Παρίσι) να είναι ένας από τούς αρχιυπεύθηνους της διάλυσης της Ελληνικής Κοινότητας στο Παρίσι; Ο δε άλλος, αρχιυπεύθυνος, με πολιτική καταγωγή το ΚΚΕ, δεν είναι από Θεσσαλονίκη; Δεν με εκπλήσει πια τίποτα. Τέτοια ερπετά έρχονται από όλα τα μέρη της Ελλάδος δυστυχώς. Και με τι θράσος μάλιστα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε η πολιτική καταγωγή και οι ενέργειες των εφιαλτων που αναφαίρεις δεν αποτελούν εκπληξη. Αν θες δώσε τα ονόματα τους να τους βάλουμε στο πάνθεον των προδοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εμπέδωσαν ότι ο Αη Αντώνης δεν μασάει, ή ακόμα να πουν ήμαρτον;
    Θα το εμπεδώσουν εν συνεχεία...



    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στόχε δώσε ονόματα απάτριδων προδοτών.
    Δε συμφωνώ με αυτόυ του τύπου τις διακριτικότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΩΝ ΜΗΤΡΑΛΟΙΩΝ. ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ.
    ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΑΝΤΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ" ΠΟΛΙΤΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oute prodotes oute ierosuloi ..
    2 paidakia megalwmena mesa sto mpeton arme ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για ανα γραφεις οτι ειναι μανιατικης καταγωγης σημαινει οτι ξερεις τα ονοματα,δωστα τωρα στη δημοσιοτητα-τι φοβασαι;
    εμεις θα
    αναλαβουμε τα υπολοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μηπως γνωριζει κανενας τι ποινες προβλεπει ο νομος για αυτους που βεβηλωνουν τη σημαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΑ. ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ - ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ- ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΕΑ, Η ΓΕΝΕΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΛΟ ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΗ ΜΙΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα.
    Συνέχεια από 11/2/09 10:39 μμ.
    1. Το πνεύμα με το οποίο αναφέρθηκα εχθές το βράδυ για να μήν μακρυγορώ θα το συνόψιζα σε δύο ονόματα Κερκυραίων. Μεταξάς-Κλάρας. Ο νοών νοείτω.
    2. Ασφαλώς και δεν θα πω ονόματα για δύο λόγους- Πρώτον γιατί δεν το επιτρέπω αυτό στον εαυτό μου αλλά κυρίως γιατί το πράγμα θα σταματούσε εκεί χωρίς έρευνα. Και σας διαβεβαιώ ότι αν κάνατε την ερευνά σας για την Ελληνική Κοινότητα Παρισίων θα βγάζατε πολλά σκούπ δημοσιογραφικά. Παρεπιπτώντος στην όλη υπόθεση συμετείχε και στρατηγός στό ΝΑΤΟ του οποίου βέβαια καθόλου δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή.
    3. Επειδή δεν μιλάω στόν αέρα και επειδή η Ελλ. Κοιν. Παρισίου είναι διαλυμένη εντελώς σας δίνω την αρχή του νήματος της Αριάδνης και αν θέλετε ξετυλίξετέ το. Ψάχτε τίς αναφορές πρός το Υπ, Παιδείας επί Γιαννάκου 2οο2-4 του τότε συντονιστή εκπαίδευσης και αν σας ανοίξη η όρεξη για έρευνα κατεβήτε μέχρι τον κινηματογραφηστή που όργάνωσε το όλο σύστημα μετά την μεταπολίτευση. Παράλληλα δε με αυτό μπορείται να ερευνήσετε για τούς 58 εκπαιδευτικούς που ο ελληνικός λαός πληρώνει το έργο τους αδίκως .....
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Ανώνυμο εκ Παρισίων.
    12/2/09 4:54 μμ

    Φίλε Ανώνυμε, Ανώνυμε Έλληνα. Σ’ ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Συγνώμη που σου ζήτησα να δώσεις ονόματα αλλά πιστεύω να κατανοείς τον θυμό μας και την αγανάκτησή μας για τα όσα συμβαίνουν γύρω και την προδοσία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Ο Ελληνισμός βάλλεται πανταχόθεν .
    Πιστεύω οι πληροφορίες σου να αποτελέσουν την αφορμή και να γίνουν η αφετηρία να ξεσκεπάσει η δημοσιογραφική έρευνα την βρωμιά και τον ανθελληνισμό κάποιων.
    Αν θες και μπορείς θα μπορούσες να κάνεις τον δημοσιογράφο τροφοδοτώντας την εφημερίδα με ειδήσεις από την ομογένεια και το Παρίσι. Αν δεν θες δημόσια μπορείς να στέλνεις το υλικό στο mail του Στόχου.
    Να είσαι καλά και να έχεις την Ελλάδα μέσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 19 και 22 χρονών δεν θεωρούνται παιδιά, αλλά ενήλικες και δεν εξαιρούνται από τον νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΟΥΛΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΜΠΤΥΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΥΤΑ! ΜΑ ΤΙ ΨΟΦΗΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προτεινω τον σχηματισμό ομάδων περιφρουρησης κεντρικών εκκλησιων.
    Να δοθουν τα ονοματα των ενόχων στη δημοσιοτητα και να αναρτηθουν φωτογραφιες των ανθελληηνων, να βγουν αυτοκολητα και να κολλυθουν σε όλη την Αθηνα σαν καταζητουμενοι, εφοσον αφεθουν ελευθεροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 12/2/09 7:50 μμ

    Ακόμη ισχύει, νομίζω, ο περίφημος Ν. 4000, απλώς δεν εφαρμόζεται. Μήπως εφαρμόζεται και κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.