Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣΑΝ 21ΧΡΟΝΗ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ 5.500 ΕΥΡΩ

ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ... Έπειτα από επισταμένη αστυνομική ...

ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
...
Έπειτα από επισταμένη αστυνομική έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την 17-09-2009, στην περιοχή της Τούμπας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 29 (άνδρας) και 24 ετών (γυναίκα), οι οποίοι κατακρατούσαν και εκμεταλλεύονταν εργασιακά/οικονομικά μία ομοεθνή τους, ηλικίας 21 ετών.
Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, τον Οκτώβριο του 2008, «αγόρασαν» από τον πατέρα της την 21χρονη, έναντι του ποσού των 5.500 ευρώ και υπο την απειλή θρησκευτικών δοξασιών («βουντού»), την υποχρέωναν να εκδίδεται και να τους παραδίδει το σύνολο των εισπράξεών της. Διαπιστώθηκε μάλιστα ότι, οι δράστες προμήθευσαν την παθούσα με πλαστό διαβατήριο της αλλοδαπής, προκειμένου να τη μεταφέρουν στην Ιταλία και την «μεταπουλήσουν» σε συγγενικό τους πρόσωπο.

3 σχόλια

  1. Μήπως θα πρέπει για τέτοιου είδους εγκλήματα και κυρίως εναντίον ανηλίκων
    ν επανέλθει η ΠΟΙΝΗ του ΘΑΝΑΤΟΥ;;!!
    Και να μη γίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ διαχωρίσμός
    ή διάκριση ούτε χρονοβόρες διαδικασίες
    , όπως ακριβώς κάνουν και οι μουσουλ- μάνοι στις χώρες τους! Μέσα σε ένα μήνα από την αποδεικτική διαδικασία
    να εκτελούνται και ει δυνατόν ΔΗΜΟΣΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ.ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΕΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΙΑΖΕ ΤΟ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 85 ΕΤΩΝ.ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ 11 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡ.. ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΚΑΙ ΞΕΘΑΒΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΚΡΥΨΑΝ ΑΥΤΑ...ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΤΑ ΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΚΩΛΙΟΜΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο χουφταλος το 11 χρονο τι το θελε? αφου σε τετοια ηλικια δεν κανει κουκου..βαρεμενοι και ψυχικα αρρωστοι .τερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.