Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Με την μεταφορά ψευτοοπαδών – ψευτομακεδόνων και την ενοικίαση Πολωνώ...

...
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Με την μεταφορά ψευτοοπαδών – ψευτομακεδόνων και την ενοικίαση Πολωνών (μιά πληροφορία που μας έρχεται από την Πολωνία και που εξηγεί το άδειασμα της εξέδρας τους στο δεύτερο ημίχρονο) οι γυφτοσκοπιανοί έκλεψαν την παράσταση και δείξαν πράγματα σε όλη την Ευρώπη ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, κι ας έχασαν στο παρκέ. Ανύπαρκτο ως έθνος αλλά τελικά και ως λαός οι Σκοπιανοί με χρήμα και μόνο με χρήμα στήνουν τα παιχνίδια τους εξαγοράζοντας ότι βρεθεί μπροστά τους. Πολύ από αυτό το χρήμα μάλιστα το δίνουν με διάφορους τρόπους και «έλληνες». Ένα κατασκεύασμα χωρίς καμιά συνοχή μας χορεύει στο ταψί επειδή κάποιοι κατόρθωσαν να αποχαυνώσουν τους Έλληνες.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση στα Σκόπια που δημοσιεύετε σήμερα, το 52% απαντάει αρνητικά σε όλα και αρνείται να συμμετάσχει στο δημοψήφισμα. Από αυτούς που τελικά απαντάνε το 36% απαξιώνει κάθε κόμμα. Κι απο τους υπόλοιπους τα Αλβανικά κόμματα κοιτάνε από κοντά την δεύτερη θέση πίσω από το σλαβοφασιστικό VMRO του Γκρουέφσκι, (άμεσο απόγονο του βουλγαρικού BMRO πού είχε ιδρυθεί στα πλαίσια της προσπάθειας για ενσωμάτωση της Μακεδονίας στην Βουλγαρία.) που πιάνει ποσοστά της τάξης του 25% από το μισό του μισού των ερωτηθέντων. Ταυτόχρονα υπάρχουν και λειτουργούν στα Σκόπια ισχυρά , τουρκικά, βλάχικα, σερβικά ακόμη και... βοσνιακά κόμματα.

Αν αφαιρέσεις από όλους αυτούς και τους συνειδητοποιημένους (και είναι εκατοντάδες χιλιάδες) που έχουν πάρει βουλγαρικό διαβατήριο, τότε μισή χούφτα άνθρωποι μας έχουν πάρει φαλάγγι και κερδίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια απέναντι σε 20.000.000 τουλάχιστον Έλληνες που το παίζουν «υπεράνω» ή και έχουν μάτια και αυτιά δεμένα επικίνδυνα από το σύστημα. Κατά τα άλλα στις 4 Οκτωβρίου θα κάνουμε την αντίσταση μας πάνω στα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που στοιχίζουν οι εκλογές και τα κόμματα και πλήρωνει ο κατά τα άλλα κυρίαρχος Ελληνικός λαός. Με ελάχιστα από αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο θα είχε εξαφανιστεί η βρώμικη προπαγάνδα του ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΥ που υιοθετεί και η Νέα Τάξη. Για αυτό διαγράφουμε από το λεξιλόγιο μας τη λέξη συγχώρεση.

«ΣΤΟΧΟΣ»

υ.γ. 1 ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤAIΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ, ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙΑ...)

υ.γ. 2 ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΗ" ΓΙΟΡΤΗ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΟΡΓΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...)

4 σχόλια

  1. www,egersis blogspot,com.εχει την νουμεραδα τον γιωργακη καποια βιντεο,πολυ γελιο,ρε αυτος θα ειναι ο αυριανος αρχηγος,ουτε τα ελληνικα δεν ξερει,αυτα γινονται μονο στο γραιλικισταν,αν ηταν αλλου θα τον ειχαν πεταξει με τις κλωτσιες και θα του ριχνανε στη μαπα σαπια αβγα κλουβια σαπισμενες ντοματες και γιαουρτια με σαλμονετα,μιλαμε για πολυ σουργελο ο ανθρωπος,δειτε το οπωσδηποτε με το μαγιο εφριξα με τον καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 12:15 πμ

    Το URL ενός ιστολογίου δεν έχει "www". Γιατί δεν δίνεις και μάλιστα με HTML κατ' ευθείαν τον σύνδεσμο (ελληνιστί λινκ), ώστε μα μην ταλαιπωρείς τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >εχει την νουμεραδα<

    Τι έχει, λέει; Τσόντες βάζουν εκεί; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1059,φαινεται πως δεν εισαι εθνικιστης αλλιως θα την ηξερες την ιστιοσελιδα,γιατι νουμερο δεν ειναι ο γιωργακης για να του πεταμε σκατα εσυ τι ζορι τραβας?οχι δεν εχει τσοντες αν θες τσοντες και εισαι λιγουρης και θες γυναικες ειναι γεματο το ιντερνετ,εμεις δεν ασχολουμαστε με μαλακιες,εχουμε γυναικα και πολυ ωραια μαλιστα.ασχολησου με κατι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.