Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ

... ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ!! Σύμφωνα με το ΑΠΕ – Μακεδονικό Π...

...
ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ!!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων μέλη συμμορίας που με την απειλή μαχαιριών και κατσαβιδιών λήστευαν ανυποψίαστους πολίτες, συνελήφθησαν στο Βόλο. Πρόκειται για δύο Αλβανούς, ηλικίας 21 και 22 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου. Από εκεί στο αυτόφωρο και κατά πάσα πιθανότητα στην απελευθέρωση συμπληρώνουμε εμείς... Για απέλαση ούτε λόγος να γίνεται!

www.stoxos.gr

6 σχόλια

  1. θα μεσολαβησει ο Μητροπολιτης Ιγνατιος και θα τους απελευθερωσει.
    στο σημειο βραδινής συγκεντρωσης των αναρχικων (κεντ.πλατεια Αγ.Νικολάου) στον Βόλο θα στηθει η προτομη του Χριστοδουλου; την αλλη μερα δεν προκειται να την βρουμε εκει.

    ΒΟΛΟΣ 21-9-09 / ΑΘΗΝΑ 28-1-10
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ Ὁ Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης κ. Ἀνδρέας KAI Ὁ Ξάνθης καί Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 01/09/10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΒΟΛΟ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σχεση ειχαν οι προγονοι μου που ηρθαν προσφυγες απο τον Ποντο με ολα αυτα τα ασκερια των λαθρομεταναστων που εισερχοντε παρανομα στην χωρα μας και μονο προβληματα δημιουργουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ὅλοι οἱ Ἑλληνόψυχοι ἱερεῖς βγεῖτε μπροστὰ, καὶ ὅλος ὁ λαὸς θὰ εἶναι μαζί σας. Μὴν ἀφήσετε τὸν Ἱερώνυμο, τὸν Ἰγνάτιο καὶ ἄλλους, νὰ διαλύσουν τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν Ὀρθοδοξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να φέρουμε άλλα δέκα εκ.ξένους και να τους δώσουμε και ψήφο.Αυτό θέλουν όσοι θέλουν τη διάλυση του κράτους Ελλάδα.Έτσι κάθε εθνική μειονότητα θα κοιτάζει το στενό της συμφέρον και τον απόλυτο έλεγχο θα τον έχουν αυτοί που θα τους έχουν εισάγει.Ωραίο και απλό.Οι μειονότητες κάνουν καλή δουλειά για τα κοπρόσκυλα.Οι Έλληνες πολιτικοί που συναινούν χρειάζονται εκτέλεση για έσχατη προδοσία.Καλύτερα να πεθάνουμε ως Έλληνες όλοι μας παρά να υποταχτούμε στις ορέξεις των αφεντικών.Που είναι μωρέ οι Σπαρτιάτες;Καθένας κοιτά την πάρτη του και το χρήμα σήμερα.Πως μας κατάντησαν έτσι;Φτάσανε στο σημείο οι Εφιάλτες να ζητάνε να γίνουμε μέρος της νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας.Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.