Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

... ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Όπως μεταφέρει το Greekalert το Απόγευμα κατά την διαρκεια των επει...

...
ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Όπως μεταφέρει το Greekalert το Απόγευμα κατά την διαρκεια των επεισοδίων στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο θίασο των επαγγελματιών αντιρατσιστών πήραν την Ελληνική σημαία που είχαν αναρτήσει οι κάτοικοι στην παιδική χαρά και την ποδοπατούσαν...να σημειώσουμε πως αυτό έγινε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που δεν έκαναν τίποτα!!!(αν ήταν καμμιά πακιστανική σημαία μπορεί και να παρέμβαιναν)Αυτό όμως που δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει κανείς από τους αστυνομικούς το έκανε μια γυναίκα!! κάτοικος της περιοχής που όρμηξε και τους πήρε την σημαία αγνοώντας τον κίνδυνο από τα σκυλιά του νεοταξισμού!
...
Σημειώνοται ΟΛΑ ΑΥΤΑ κύριοι... και σημειώστε το! Ειδικά εσείς που έχετε ορκιστεί για κάποια πράγματα!

17 σχόλια

  1. Εκει καταντησε η Ελλαδα,να εχουν σημερα οι γυναικες πιο πολλα...κοτσια απο τους αντρες και μαλιστα απο ενστολους αστυνομικους που δωσαν κι εναν ορκο σ'αυτην την σημαια,ενω ακομα χαροπαλευει μια συναδελφος τους απο την δολοφονικη επιθεση αυτων που αποψε καναν τους σεκιουρεταδες.
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANIKANOI ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑΝ ΔΕΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΜΗΞΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ;;; ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ;;; ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KALA OI ASTYNOMIKOI EINE XEFTILES.TO MONO POU XEROUN EINE NA TA VAZOUN ME KANA ADYNAMO ANTROPAKI.SKYLAKIA THS KATHE POULIMENHS EXOUSIAS EINE.AN EIXAN LIGO FILOTIMO NA PARETIOUNTAN.ZHTO O STRATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο Απόγευμα κατά την διαρκεια των επεισοδίων στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο θίασο των επαγγελματιών αντιρατσιστών πήραν την Ελληνική σημαία που είχαν αναρτήσει οι κάτοικοι στην παιδική χαρά και την ποδοπατούσαν...να σημειώσουμε πως αυτό έγινε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που δεν έκαναν τίποτα!!!(αν ήταν καμμιά πακιστανική σημαία μπορεί και να παρέμβαιναν)Αυτό όμως που δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει κανείς από τους αστυνομικούς το έκανε μια γυναίκα!! κάτοικος της περιοχής που όρμηξε και τους πήρε την σημαία αγνοώντας τον κίνδυνο από τα σκυλιά του νεοταξισμού!


    Yπάρχει ακόμα Έλληνας πού να περιμένει να τον σώσουν αυτοί οι ανίκανοι επίορκοι???!!!!!!

    Είναι τόσο ανίκανοι και λειτουργούν καθαρά σαν δημόσιοι υπάλληλοι πού αν τούς λείψουν για μία μέρα μόνο οι ρουφιάνοι τους δεν θα ξέρουν τι τούς γίνεται!!!

    Αναρωτιέται κανείς γιατί να πληρώνει ο κάθε Έλληνας άδικα ένα μάτσο επιόρκους ??!!!

    Έχουμε πολλά λεφτά για ξόδεμα??!!!

    Τόσο καιρό σκεφτόμουν ότι φταίνε μόνο οι πολιτικάντηδες και δέν είχα άδικο.

    Μετά από αυτήν την ξεφτύλα αναθεωρώ την στάση !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ...ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ;ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ;ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ;ΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ;ΗΡΩΕΣ 100 ΑΠΛΥΤΟΥΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις ημερες που προγραμματίζονται εκδηλώσεις "αντιρατσιστικές" στον Ag. Παντελεήμονα ΠΡΟΤΕΊΝΩ να γίνονται Πατριωτικές εκδηλώσεις στα ΕΞʼΡΧΕΙΑ.
    Τι γνώμη έχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Εθνόσημο τις Αστυνομίας, απότι βλέπω, έχουνε μεγενθύνει τον θυρεό και σχεδόν έχουνε καλύψει τον Σταυρο του Εθνοσήμου. Πολύ πονηρός αυτός που το έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά μην έχετε τον στρατό κάποιοι σαν το τέλειο πατριωτικό σώμα. Τον περασμένο δεκέμβρη ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ στρατιωτικοί διοικητές σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο, να σταθμεύουν λόγω των γεγονότων, αστυνομικά οχήματα σε στρατόπεδα.
    Η δικαιολογία? Για να μην μπουν στο στόχαστρο των συμμοριτων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EIΠΕ Ο PATRIOT

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ....ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ...ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ;ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΡΕ PATRIOT MHΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ.

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ PATRIOT ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΠΕΣΚΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ?
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΥΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ?

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 10000 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 100 ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΜΠΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ.
    ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αστυνομικοί έχουν εντολές και είναι υποχρεωμένοι να υπακούνε. Μην τους ρίχνουμε όλα τα φταιξίματα, διότι είναι άδικο.
    Θα μπορούσαν να δράσουν αυθορμήτως εμφορούμενοι από ένθερμο πατριωτισμό, άλλα η συνεχής κατακραυγή εναντίον τους από ΚΑΘΕ πλευρά, δεν τους έχει αφήσει ίχνος ενθουσιασμού. Είναι τα εξιλαστήρια θύματα σε κάθε περίπτωση και τους καταλαβαίνω.

    @ religious Pagan 2:44 πμ

    Συμφωνώ με την πρόταση.
    Ξημερώματα γράφεις; Αϋπνίες έχεις; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ! ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΓΟΜΑΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΖΗΛΟΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ! ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ '50 ΚΑΙ ΤΟΥ '60 ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ! ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ, ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ! ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ! ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πατριώτες,
    Η απάντηση και θεραπεία στην επιδημία τις εποχής μας που λέγεται λαθρομετανάστευση και αναρχισμός είναι μία:

    Συντηχθείτε στις γραμμές τις Χρυσής Αυγής.

    Δυναμικά με πάθος για την πατρίδα και μίσος για τους προδότες να τους τσακίσουμε, η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν τα σκυλιά είναι το ρόπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κι έχουμε και την ΕΕ να αβαντάρει την ΝΤΠ:
    Καταδίκη της Ιταλίας για την ύπαρξη σταυρού στις σχολικές τάξεις

    Tα βλέπω σύντομα κι εδώ αυτά. Η ΕΕ δεν είναι παρά προσπάθεια ομογενοποιήσης εθνών με σκοπό τον αφανισμό της εθνικής συνείδησης.

    Κι εσείς τα βάζετε με την ΕΛ.ΑΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝ “ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ” ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ,ΣΤΑ ΟΠΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ , ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
    ΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ-ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι ξεφτιλες αυτοι οι μπατσοι αναμεσα στο δηλημα, μισθος η πατριδα επιλεγουν το μισθο. προτεινω αφου πλεον δεν ειναι μαζι μας να αρχισουμε να τους την πεφτουμε οπως οι αναρχικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.