Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ!

Με την κατηγορία ότι «προκαλούν ανησυχία στους πολίτες» στέλνει σε δίκη τρία μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας ο εισαγγελέας πλημμελειοδι...

Με την κατηγορία ότι «προκαλούν ανησυχία στους πολίτες» στέλνει σε δίκη τρία μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών υιοθετώντας πλήρως το σκεπτικό μήνυσης που έχει υποβάλει εναντίον τους ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Η υπόθεση αφορά καταγγελίες για την αντισημιτική στάση συγκεκριμένων λειτουργών της Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, τα μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Άννα Στάη, Ρένα Κούτελου και Λάμπης Κατσιάπης θα δικαστούν με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων επειδή κατήγγειλαν τις πρακτικές που ακολούθησαν συγκεκριμένα μέλη του δικαστικού σώματος κατά τη διάρκεια της δίκης του Πλεύρη για το βιβλίο του «Εβραίοι όλη η Αλήθεια» που είχε διεξαχθεί με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.
Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία έχει καταγγείλει δημοσίως για τη μεροληπτική και αντισημιτική τους στάση τους εισαγγελείς Λεωνίδα Λαζαράκο, Παναγιώτη Ματζούνη και την εφέτη Μαριάνθη Παγουτέλη.
Μάλιστα η "Αντιναζιστική Πρωτοβουλία" εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει:
"Αφού τα δικαστήρια αθώωσαν το ναζιστή Κ. Πλεύρη το Μάρτιο του 2009, ασκούν ποινική δίωξη κατά των κατηγόρων του. Φαίνεται ότι το έγκλημα πρέπει να ολοκληρωθεί για να καταλάβει και ο πιο ανύποπτος δημοκράτης ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει σε αυτή τη χώρα.
Μετά λοιπόν από μήνυση του ναζιστή Κ. Πλεύρη η εισαγγελία Πλημ/κών της Αθήνας άσκησε δίωξη κατά των 3 μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Άννας Στάη, Ρένας Κούτελου, Λάμπη Κατσιάπη που ήταν μάρτυρες κατηγορίας κατά του Κ. Πλεύρη για το ρατσιστικό του βιβλίο «Εβραίοι όλη η αλήθεια», στο οποίο αυτός υμνεί το Γ΄ Ράιχ, καλεί σε εξόντωση των Εβραίων και «κατηγορεί» τον Χίτλερ ότι δεν την ολοκλήρωσε «ενώ ηδύνατο»! Ο Πλεύρης αθωώθηκε κατά σκανδαλώδη παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου 927/79. Η δίωξη κατά των 3 μαρτύρων κατηγορίας γίνεται επειδή στη διάρκεια της δίκης η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία κατήγγειλε τη μεροληπτική στάση συγκεκριμένων δικαστών υπέρ του ναζιστή, τις αντισημιτικές θέσεις που αυτοί έκφρασαν και τις γενικότερες μεθοδεύσεις για την αθώωσή του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο αυτές οι καταγγελίες της Αντιναζιστικής αποτελούν «ψευδείς ειδήσεις» που μπορούν να προκαλέσουν «εύλογη ανησυχία στους πολίτες» (191 ΠΚ)
Οι πολίτες όμως δεν ανησυχούν όταν καταγγέλλονται αυτά τα εξαιρετικά ανησυχητικά και μοναδικά για τη δικαιοσύνη μιας ευρωπαϊκής χώρας φαινόμενα, αλλά ανησυχούν όταν αυτά αποκρύπτονται και αθωώνεται ο ναζισμός.
Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία θεωρεί τη δικαστική δίωξη των μελών της μια καθαρά πολιτική δίωξη μιας αντιφασιστικής οργάνωσης με ευθύνη όλου του πολιτικού συστήματος. Γιατί είναι αυτό το τελευταίο που απέκρυψε μεθοδευμένα αυτή τη δίκη, ώστε να μη μάθει ο κόσμος ούτε το εγκληματικό γενοκτονικό κάλεσμα του κατηγορούμενου ναζιστή, ούτε, κυρίως, τη νομική και ηθική αθώωση αυτού του καλέσματος από τους δικαστές.
Η μετατροπή από την εισαγγελία Πλημ/κών Αθήνας των 3 αντιναζιστών μαρτύρων κατηγορίας σε κατηγορούμενους και μάλιστα σε σύμπλευση με τον ναζιστή, θα πρέπει να ανησυχήσει κάθε δημοκρατικό άνθρωπο στη χώρα.
Η δίωξη αυτή έχει σαν στόχο να φράξει το στόμα μιας αντιφασιστικής οργάνωσης για να μην συνεχίσει τις καταγγελίες της ενάντια στο δικαστικό και πολιτικό σύστημα και ακόμα να τρομοκρατήσει όλους τους πραγματικούς δημοκράτες που θα επιχειρήσουν στο μέλλον να κάνουν το ίδιο.
Πιστεύουμε ότι τελικά η δίωξη της Α.Π θα πετύχει το αντίθετο αποτέλεσμα: Καλούμε όλους τους δημοκράτες να σταθούν αποφασιστικά στο πλευρό μας για να υπερασπίσουμε τα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας που πραγματικά απειλούνται από την αυξανόμενη βία των ναζιστικών συμμοριών και του ρατσιστικού λόγου.
Αθήνα 1 Δεκεμβρίου 2009"

8 σχόλια

  1. Ο Κ.Πλευρης περναει στην αντεπιθεση.Αντε να σας δω τωρα μελη των πρωτοβουλιων του κωλου πως θα την βγαλετε καθαρη.
    Απ'οτι βλεπω αρχισατε την κλαψα και τα γνωστα δακρυβρεχτα για "φασισμους","ολοκαυτωματα","φαντασματα του Χιτλερ" κι οτι αλλη παπ@@@α κατεβαζει η πλουσια αλλα τοσο προβλεψιμη φαντασια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O MONOS TROPOS NA SOPASHS AYTA TA KATHIKIA TOUS PROODEFTIKOUS EINE NA TOUS ARXISOUME STIS MYNISEIS.SEIRA EXEI O INDYMEDIA POU PROKALH KAI TROMOKRATH POLITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΠΟΕΛ και η ελληνοκυπριακή εθνικοφροσύνη

    Τι απ' αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμματα, ή έστω υπερβολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου μεγάλε διδάσκαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Den mas "katourate" kyria koutelou,kai kyria stah lew kai egw,den afhnete ekei tous Evraious kai na asxolh8hte ligo kai me ta skeletwmena kai pe8amena paidakia ,ELLHNOPOULA tis katoxhs kai tous alous Ellhnes pou pe8anan apo tin Peina stin Katoxh...
    lolakas555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aνώνυμε 11:23 πμ

    Προφανώς ο αντι-φα τα έχει βάλει με τον ελληνικό χαρακτήρα της Μεγαλονήσου και σστράφηκε προς τον "κακό" εθνικισμό.Λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mas exoun pri3ei ta myala mas mia zoi me ta olokaftomata,kai,kai,kai....

    Exoume vare8ei epitelous me tis ahdies.
    Giati then milame gia tous Ellenes pou pe8anan stin katoxi,antres,gynaikes,paidia,skeletoi oloi,pou einai ena mouseio,ena mnimeio stous ELLENES???!!

    Se oli tin Europe pe8ainan
    an8ropi,afti then yparxoun,mono oi sk..o evreoi????

    Oso gia ton Kyrio Plevri,einai
    spa8i,a3ios apogonos ton arxaion Ellenon,kai nyn prostatis tou Ellenismou,kato ta xeria sas apo ton megalo Plevri!!!
    To fysate kai then kryonei.
    Siopi tora,sas tin efere o Plevris!!
    Sout paidia,siopi,na to mougosete,tha ta poume otan 8a katadikazeste gia dysfimisi tou megalou Plevri.
    KYRIE PLEVRI eiste poly genaios,
    a3ios Ellenas,sas stelno ta syxaritiria mou.Eimaste mazi sas,KALI NIKH!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.
    ΔΙΟΤΙ Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥ Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ. .ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .ΑΦΟΣΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΥΔΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.