Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Η προγραμματισμένη εκδήλωση για την λαθρομετανάστευση που θα πραγματοποιούνταν την Κυριακ...

...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Η προγραμματισμένη εκδήλωση για την λαθρομετανάστευση που θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου σε αίθουσα ξενοδοχείου της Λάρισας αναβάλλεται λόγω αιφνίδιου και άδικου χαμού συγγενούς μέλους του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου.
Εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για την απώλεια αυτή καθώς και τα συλλυπητήρια μας στον συναγωνιστή.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Τα Συλληπητήρια του και την θλίψη του για τον άδικο χαμό εκφράζει και ο "Στόχος" και όλοι οι Ελληνόψυχοι.

2 σχόλια

  1. www.smarkos.blogspot.com

    Η λύση της αλβανικής πολιτικής κρίσης, είναι βαθύτερη από ό, τι φαίνεται



    "Korrieri" & "TEMA", Εφημερίδες

    Δύο μεγάλες εφημερίδες της Αλβανίας, κριτική του καθεστώτος του Σαλί Μπερίσα, "Korrieri" και "TEMA", έχουν δημοσιευθεί γνώμη γραμμένα από μένα, σχετικά με την πολιτική κρίση που περιέλαβε την Αλβανία. Εφημερίδες τονίσω ότι η κρίση που έχει συμπεριληφθεί η Αλβανία, είναι διαστάσεων και είναι βαθύτερη από ό, τι φαίνεται.

    Η ανάλυση, περιλαμβάνει τρία επιχειρήματα, ότι ο κίνδυνος για την αποσταθεροποίηση της χώρας, παρακολουθούμε φαινόμενα με κριτική ματιά, ότι οι κυβερνήσεις της Αλβανίας, απαιτούν μεγάλη καλύψει την αγωνία αληθές ότι η Αλβανία αντιμετωπίζει σήμερα.

    Για Συντάκτης τρία φαινόμενα που είναι αναπόφευκτες, γεγονός που οδηγεί τη χώρα σε βαθιά κρίση με την κρίση της ψήφου δωρεάν, ιδιωτική περιουσία των κρίσεων και την κρίση της «εθνικής ταυτότητας». Από τα τρία, μόνο η πρώτη θεωρείται ως προτεραιότητα από την αλβανική αντιπολίτευση, ενώ δύο άλλοι, οι συνέπειες της κακής διακυβέρνησης η πολιτική της Αλβανίας από το 1990.

    Η μάχη για την ελεύθερη ψηφοφορία, σύνθημα διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης, είναι ο βασικός πυλώνας της δημοκρατίας, η οποία έχει οδηγήσει την Αλβανία στη σύνθεση των δύο κυβερνήσεων, που προστατεύεται από τις πολυεθνικές γιαrces, η κυβέρνηση της σταθερότητας του 1991, και «κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης" του έτους 1997. Στην Αλβανία, η συμπερίληψη της πολιτικής κρίσης, αναμένεται να υπερβεί τη σύνθεση της κυβέρνησης κατά το ένα τρίτο του χρόνου πάλι ....

    Η ιδιωτική ιδιοκτησία κρίση στην Αλβανία και ιδιωτικών επιχειρήσεων σε γενικές γραμμές, έχουν προχωρήσει σε διεθνή σχόλια. Το φαινόμενο της ιδιοκτησίας, ιδίως στο νότο της χώρας, ανάγκασε την ελληνική πρέσβη στα Τίρανα για να δηλώσει ότι: "Οι ιδιότητες της Ελληνικής καταγωγής, θα μεταβούν στο Στρασβούργο», πράγμα που σημαίνει ότι τα Τίρανα πρέπει να είναι υπεύθυνος για τη διάκριση της εθνικής ελληνικής κοινότητας στη Βόρειο Ήπειρο.

    Το θέμα της τρίτης και θεωρήθηκε δύσκολη, είναι η «κρίση της εθνικής ταυτότητας Αλβανών. Σε αυτό το πρίσμα, το κλείδωμα σκόπιμα την αλβανική κυβέρνηση και το σημερινό, την απογραφή, στην οποία δηλώνεται η εθνικότητα και τη θρησκεία, τα Τίρανα θα μπορούσε να φέρει σε ακατέργαστη κατάσταση με τα Σκόπια, για τα οποία η Αθήνα μπορεί να αντιδράσει με σκληρό. Το αδιέξοδο των αστικών και πολιτικών δικαιωμάτων στη Βόρεια Epirioteas στην Αλβανία, μπορεί επίσης να φέρει την Αλβανία κλείδωμα όλες τις προσπάθειές της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Μια λύση θα μπορούσε να είναι για το σκοπό αυτό, διάταξη της διπλής ιθαγένειας μπορεί να είναι σύντομα για τη Βόρεια Epirioteas από την Αθήνα, η οποία μπορεί να επιφέρει σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις στην Αλβανία, πριν από τις Βρυξέλλες θα ανοίγει την εκτροπή των Τιράνων για τις θεωρήσεις.

    Αλλά πέρα από αυτό, η Αλβανία έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη και τη διαφθορά σε όλες της σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών που έχουν παράπονα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η οικονομική κρίση, μπορεί γρήγορα να χτυπήσει κατά τη διάρκεια του 2010, ως αποτέλεσμα της ελληνικής επιρροής στην κρίση των οικονομιών της βαλκανικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αλβανίας.

    Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε γιατί η κρίση στην Αλβανία είναι πιο σοβαρή από ό, τι φαίνεται στην εμφάνιση, οι συνέπειες του οποίου καθιστούν αναπόφευκτη, φέρνοντας μια νέα λύση, όπως πάντα, που επιβλήθηκαν με μεγάλες δυνάμεις, όπως και οι Αλβανοί δεν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.