Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ι.Μ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Ι.Μ. Πειραιώς με θέμα: «Μασονία και Νέα Τάξη...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Ι.Μ. Πειραιώς με θέμα: «Μασονία και Νέα Τάξη, Σχέσεις του Τεκτονισμού με το Χριστιανισμό, την Πολιτική και τη Δημοκρατία», που πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα της εφημερίδας «Χριστιανική» στο κινηματοθέατρο Αττικόν, έναντι του Ιερού Ναού του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Η Ημερίδα, λόγω του θέματος, αφιερώθηκε στους μακαριστούς αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο και τον Νικόλαο Ψαρουδάκη, ιδρυτή της Χριστιανικής Δημοκρατίας, οι οποίοι με τα βιβλία τους αποκάλυψαν τον αντιχριστιανικό και αντιδημοκρατικό χαρακτήρα της Μασονίας. Ακούστηκαν οι εισηγήσεις του πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μεταλληνού, ομότιμου καθηγητού της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνῶν, του κ. Εμμανουήλ Μηλιαράκη, δημοσιογράφου και προέδρου της «Χριστιανικής Δημοκρατίας» και του κ. Κώστα Τσαρούχα, δημοσιογράφου και συγγραφέα, καθώς επίσης και ο χαιρετισμός του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στο ψήφισμα μάλιστα που εκδόθηκε αναφέρεται ξεκάθαρα ότι: "...όσοι χριστιανοί ασπάστηκαν τη Μασονία και όσοι μασόνοι νομίζουν ότι μπορούν συγχρόνως να είναι και Χριστιανοί και μάλιστα Ορθόδοξοι, πρέπει να διαφωτιστούν από την Εκκλησία, να μετανοήσουν και να κατανοήσουν πλήρως την επικίνδυνη τακτική της Μασονίας, δηλαδή της ηγεσίας των μασόνων, που κρατάει στο σκοτάδι τούς πρωτόβαθμους μασόνους και υπηρετεί τα διεθνή κέντρα του Σιωνισμού για την παγκόσμια εξουσία και την Πανθρησκεία, η οποία αντιστρατεύεται το Χριστιανισμό και εκφράζει το Διεθνή Σιωνισμό, που εξέπεσε στη θρησκεία του Εωσφόρου, όπως αποδεικνύει το Ταλμούδ, η Καμπάλα και η Ραβινική διδασκαλία.
Επειδή, εξάλλου οι μασόνοι, σε κατάλληλες ευκαιρίες, για να προσελκύσουν μέλη και υποψήφια θύματα και να διαφημίσουν τη Μασονία, ισχυρίζονται, ίσως κάποτε ψευδώς, ότι κάποιοι ιεράρχες ανήκουν η ανήκαν στη Μασονία, γι αὐτό είναι αναγκαία η διαρρήδην αποκήρυξη της Μασονίας από κάθε ιεράρχη και από τη σύνολη Ιεραρχία, όπως έγινε και το 1933 το 1972, το 1986 και το 1996"!

1 σχόλιο

  1. Η Εκκλησία της Κρήτης, πάντως, δεν συμμερίζεται τις απόψεις αυτές και δεν φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν. Πολλά άξια τέκνα της, με πρώτο και καλύτερο το Οικ. Πατριάρχη και αργότερα Πατριάρχη και Πάπα Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κυρό Μελέτιο Μεταξάκη, ήσαν Τέκτονες και μάλιστα υψηλόβαθμα στελέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.