Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ... ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ!

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Εμείς μπορεί να μαζεύουμε σαν... φιλάνθρωποι που είμαστε τους Πακιστανούς στην Πατρίδα ΜΑΣ- φανατι...

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Εμείς μπορεί να μαζεύουμε σαν... φιλάνθρωποι που είμαστε τους Πακιστανούς στην Πατρίδα ΜΑΣ- φανατικοί δε μουσουλμάνοι- αλλά στη δική τους πατρίδα γιορτάζουν μαζί με το ψευδοκράτος και αξιωματούχους της Άγκυρας την "26η επέτειο της ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας βορείου Κύπρου", όπως έχουν αναγνωρίσει οι Πακιστανοί το καθεστώς του "Αττίλα".
Το γραφείο αντιπροσώπευσης του ψευδοκράτους, έδωσε δεξίωση στο Ισλαμαμπάντ με την Χασιπέ Σιάχογλου να δέχεται τις ευχές του κοινού! Στην αρχή μάλιστα της δεξίωσης ακούστηκε ο ύμνος του Πακιστάν και των κατεχομένων. O υπουργός Βιομηχανίας και Παραγωγών του Πακιστάν Μίαν Βάττο, ο Πρόεδρος του Κασμίρ Ράκα Ζουλκαρνεϊ Χάν, πρεσβευτές από την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, του Σουδάν, την Παλαιστίνη, το Ιράκ και τη Λίβυη καθώς επίσης μεγάλη ομάδα Τούρκων και Πακιστανών πολιτών παρέστησαν στη δεξίωση. Είχαν δε το θράσος κατά την διάρκεια του πανηγυριού τους, να προβάλουν και ταινία σχετικά με την... ιστορία, την γεωγραφία και την... πολιτιστική κληρονομιά του ψευδοκράτους! Είπατε τίποτα;;;

5 σχόλια

  1. Πακιστάν-"ΤΔΒΚ". Χαρακτηριστικά δείγματα κρατών που δημιουργήθηκαν απο τη Βρετανική αυτοκρατορία στην απελπισμένη της προσπάθεια να σώσει ο,τι μπορεί. Ιστορικά τέτοια καθεστώτα δεν επιβιώνουν για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sosta,as ma8oun oi Ellhnes 5 Alh8eies gia tous "sympa8estatous" Pakistanous.Opos oti kata thn Eisbolh sthn Kypro to 1974,mexri kai na steiloune stratiotikh Boh8eia sthn Tourkia(!) 8elane.Gia tetoies Agapes milame.As pane sthn Filh Tourkia kalytera,edo den tous 8eloume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ 3/12/09 7:38 μμ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΑΓΟΤΑΝΕ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΗΘΙΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. epeidh to 8ema exei endiaferon kai einai en pollois agnwsto, mporei kapoios na dwsei perissoteres plirofories gia tin summetoxh tou Pakistan sthn eisvoli tou 1974? Isws 8a htan kalo o Stoxos na dhmosieysei kati panw se ayto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 2/12/09 3:58 μμ

    Το Πακιστάν δεν δημιουργήθηκε από την Βρετανική Αυτοκρατορία (διάβασε λίγη Ιστορία), αλλά από το πείσμα του Μωχάμεντ-Αλι Τζίνα. Ο λόρδος Μάουντμπάντεν, ως τελευταίος αντιβασιλέας των Ινδιών, προσπάθησε με κάθε μέσο και σε αγαστή συνεργασία με τον Μαχάτμα Γκάντι να αποτρέψει την δημιουργία δύο κρατών (Ινδίας-Πακιστάν), διότι ήξερε ότι αυτό θα απαιτούσε τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών, αναταραχές και συγκρούσεις.
    Δυστυχώς, απέτυχαν στην προσπάθειά τους αυτή και ο διαχωρισμός στοίχισε 2.000.000 νεκρών. Το Πακιστάν, σε αντίθεση μ' αυτά που λες, έχει επιβιώσει ήδη 61 χρόνια και είναι πυρηνική δύναμη.

    Το Πακιστάν ήταν πάντα στο πλευρό της Τουρκίας, όπως και όλες οι ισλαμικές χώρες, αλλά πρώτη φορά ακούω για συμμετοχή του στην κατάληψη της Κύπρου το 1974. Αντιθέτως, γνωστό είναι ότι η Λιβύη τροφοδοτούσε με καύσιμα την "φίλη" Τουρκία δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.