Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ Η Φινλανδία θα υποστηρίξει τον κα...

Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

Η Φινλανδία θα υποστηρίξει τον καθορισμό ημερομηνίας για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την ΕΕ, δήλωσε ο Φινλανδός πρωθυπουργός Μάτι Βανχάνεν μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στο Ελσίνκι με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Αναφερόμενος στη σύσταση της Κομισιόν για καθορισμό ημερομηνίας των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ο κ. Βανχάνεν επισήμανε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί αυτή η θετική στιγμή, ώστε η ΠΓΔΜ και η Ελλάδα να καταλήξουν σ' έναν συμβιβασμό για το θέμα της ονομασίας.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
αετός για το stoxos.gr

11 σχόλια

  1. Oi Filandoi Eine syggenevousa "ratsa" me tous Tourkous,Ouggrous,Voulgarous ktl,H Glwssa tous miazei me tin Ouggrikh ,kai den exei kamia sxesh me ta souhdika px.eine ta Legwmena Tatarika Fyla,eine oi Ksan8oi Katoikoi tou Vora me ta sxista matia,Kontos psalmos alhlouia,kai h Souhdia kratei akrws ex8rikh stash pros tin Ellada,sta diafora provlhmmata pou exoume me Tourkous ,skopianous ktl....
    Lolakas555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lolakas555
    gia rota kai tous laous ayton ton xoron...
    Kaneis tous den agapaei tous moggolus,apla oi politikoi tous einai poulhmena tomaria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω το ελεγα, τι θα δουμε απο τους κουτοφραγγους? Τι βοηθεια μας προσεφεραν στο παρελθον? Νατα παλυ, οπως και το 22 που μας πουλησαν στους Μογγολους ετσι τωρα μας πουλανε παλυ. Για αυτο λοιπον προτεινω εξοδο της Ελλαδα απο την ΕΕ, για μια Ελλαδα που την κυβερνουν ΜΟΝΟ Ελληνες. Ειναι δυνατον οι Βρυξελες να βαλουν σε πρωτη φαση την Ελλαδα η τα δικα τους συμφεροντα, απλη λογικη. Η μηπως οταν μπουν οι Τουρκοι στο Αιγαιο θα μας γλλυτωσουν. Να σου και η σταση που πηρε το Ελσινκι και να σου σε λιγο καιρο η Ελλαδα αναγκασμενη να αποδεχτει τα Σκοπια ως Μακεδονια...

    Ελλας, νοτιοανατολικο προαστιο των Βρυξελων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ
    ΦΙΛΑΝΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΄΄ΝΟΚΙΑ΄΄ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ HANDSFREE ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ
    ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΦΙΛΑΝΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ
    ΦΙΛΑΝΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΄΄ΝΟΚΙΑ΄΄ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ HANDSFREE ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ
    ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΦΙΛΑΝΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι ο Φιλανδικος λαος που υποστηριζει και στηριζει τους Σκοπιανους,οι προσκυνημενοι πολιτικοι τους ειναι,οπως γινετε δυστηχως και σε οποιαδηποτε αλλη χωρα.
    Μην πεσουμε στην παγιδα κι αρχισουμε θερμοαιμα να εχθρευομαστε λαους των οποιων τα πολιτικα "πιονια" εκτελουν τις διαταγες των εντολοδοχων τους.
    Ολα τα Ευρωπαικα Εθνη ενωμενα εναντιων του κοινου εχθρου κι εμεις οι Ελληνες θα πρεπει να ειμαστε πρωτοποροι,αν αντεξουμε εμεις στα κτυπηματα της Νεας Ταξης Πραγματων θα δωσουμε κουραγιο κι ελπιδα και στους αλλους λαους.
    Εμπρος Ελληνες,για μια ελευθερη Ευρωπη,για μια μεγαλη Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράφετε ελληνικά. Δεν μπορούμε να βγάζουμε τα μάτια μας. Και μην γράφετε αρλούμπες. Τι σχέση έχουν οι Βούλγαροι (Σλάβοι) με τους Φινλανδούς. Σύννεφο πάει...

    Οι Φινλανδοί ας υποστηρίξουν ό,τι θέλουν, αρκεί η ελληνική κυβέρνηση να μην αποδεχτεί.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα γίνει καθόλου πρόσκληση στα Σκόπια, μετά την δήλωση Παπανδρέου ότι δεν θα συναινέσει Η Ελλάδα, αν προηγουμένως δεν λυθεί το όνομα. Κατά τούτο, το μόνο που μας απασχολεί είναι η Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΒΗΝΟΥΝ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Makari na egrafa arloumpes!!H Imima8eia eine xeiroterh tis ama8eias,(ANOIKSE KAI KANENA VIVLIO!!) LOIPON OI VOULGAROI EINE MOGGOLIKO FYLO KAI SYGGENEIKOS PROS TOUS TOURKOUS LAOS!! EIR8AN SE EPIMIKSIA ME TOUS SLAVOUS KATOIKOUS,AFTOI EINE OI SHMERINOI VOULGAROI,OSO KAI EAN FAINETE PERIERGO EPANALAMVANW ;H TOURKIA,VOULGARIA,OUGGARIA,FILANDIA EINE SYGGENEIS LAOI.TWRA OI KYVERNHSEIS AFTWN TWN XWRWN YPOSTHRIZOUN TOUS TOURKOUS KAI SKOPIANOUS, GIATI PERNOUN GRAMMH APO TIN OUASIKTWN,(EINE KAI OI MPIZNES STIN MESH!!)OI LAOI OMWS AFTWN TWN XWRWN AKOUN GIA TOURKOUS KAI FTYNOUN, KAI OPOSDHPOTE VLEPOUN EMAS TOUS ELLHNES ME KALHTERO MATI...KONTOS PSALMOS ALHLOUIA H ELLADA PREPEI NA STIRIX8EI STOUS ELLHNES!!H ELLADA XREIAZETE ATOMIKA OPLA.
    Lolakas555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΟΒΙΖΙΟΝ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΣΤΕΣ! ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΕΥΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 4/12/09 8:33 μμ

    Μάθε κατ' αρχάς να γράφεις ελληνικά και μετά παραδίδεις μαθήματα εθνολογίας.

    Η βουλγαρική γλώσσα είναι η συγγενέστερη προς την ρωσική, οι δε Βούλγαροι είχαν και έχουν πάντα διαφορές με τους Τούρκους. Σε τι μοιάζει η κουλτούρα των Βουλγάρων και η θρησκεία, με αυτή των Τούρκων; Σε απολύτως τίποτε.

    Κύριε καθηγητά, ατυχήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.