Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 - ΑΡ.Φ. 440 (1238)

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ... ... ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓ...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...
...

ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ, ΚΥΠΡΟ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ - ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΕΤΡΟΒΟΛΗΤΟ...
...
-ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ... - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ... ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

-ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΑΡΕΛΑΣΗ! - ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

-"ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ" ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ -ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ!

-ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΡΩΣΙΑ... - Η "ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

-ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ!

-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ - "ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ "STATE DEPARTMENT"

-ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ - 5000 ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ!

-ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ!

-ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ - "Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗΣ", "ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ"!

-ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΕΣ...

-ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ! - ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ...

-"ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" - Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

-ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! - "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ '74" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΟΓΛΟΥ!
...
Και δεκάδες άλλα θέματα και στήλες πατριωτικού ενδιαφέροντος
...
Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
...
ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

8 σχόλια

  1. ΤΟΥΡΚΕΨΑΜΕ...

    Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

    Άμεση ανέγερση Tεμένους στην Αθήνα..

    Την "άμεση" ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, στην περιοχή του Βοτανικού, ανακοίνωσε ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.
    Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

    "Η κυβέρνηση ανακοινώνει την άμεση οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών με εφαρμογή του Ν. 3512/2006. Το τέμενος, με χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων, θα οικοδομηθεί σε τμήμα του οικοπέδου όπου βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στον Βοτανικό, με τρόπο που θα ενταχθεί οργανικά σε ένα ευρύτερο ανοιχτό χώρο πρασίνου.
    Η κατασκευή του τεμένους θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας με καλυμμένο χώρο, σύμμετρο προς τους συντελεστές. Ως προς την διοικητική δομή, με απόφαση του Υπουργού Παιδείας διορίζεται επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, δύο μέλη του οποίου προτείνονται από αναγνωρισμένα, έγκριτα μουσουλμανικά σωματεία, ενώ πέντε άτομα είναι Έλληνες κρατικοί λειτουργοί.
    Το έργο θα εκτελεστεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές.
    Ως προς την υλοποίηση του έργου, ο Πρωθυπουργός διορίζει Επιτροπή υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Πάγκαλο με την συμμετοχή των Υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΚΕΔ".



    Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/04/t_28.html#ixzz0mR09dbRm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Στοχε" σχετικα με το σημερινο φυλλο σου αναφερεσαι στο βουλευτη Ψαριανο των Τσυριζαιων που ηταν στην αμερικη για τον εορτασμο τηs 25ηs Μαρτιου. Για το τσαμπα ταξιδι τον κατηγορειs αλλα εγω διαβασα οτι ηταν ο μονοs που εμεινε στη παρελαση.Το υπολοιπο ασκερι των βουλευτων εγιναν καπνοs και εκαναν επιδρομη στα καταστηματα.Μεταξυ των αθλιων και ο μεγαs ελληναραs-κουραμπιεs Bελοπουλοs του παλαι ποτε κραταιου κομματοs ΛΑΟΣ των ελληναραδων οπλαρχηγων: Αιβαλιωτη,Μπουμπουκου κτλ. Ρεεε με τετοια λαμογια θα σηκωσει κεφαλι η Ελλαδα ? Φτου σαs αθλια παρασιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ! ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΛΑ Μ...Ι ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Π....Ο ΜΗΝ ΓΥΡΕΥΕΙΣ! ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ Ε! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΘΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ! ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ! ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΟΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΑΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ "ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ" ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝΕ...
    ΚΑΤΩ ΟΙ 300 ΜΑΚΑΚΕΣ... ΖΗΤΩ ΟΙ S-300...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καποιος λεβεντης ΕΔΩ ΜΕΣΑ,γραφει οτι οταν βλεπει την ΤΖΑΚΡΗ ΝΤΟΡΚΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ,του ερχεται να την αρχιση στα χαστουκια μεχρι να κουραστη το χερι του!!!
    Αδελφε μου Συνελληνα,αισθανομαι ακριβως οπως εσυ!Με εκφραζεις απολυτα..
    Πριν περασω στο δια ταυτα,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ οτι βοηθησα στον Εθνικο αγωνα ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ να κανουν το ιδιο:

    Υφυπουργος Εσωτερικων,ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,γεννηθεισα το 1970,εγγαμος και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    Ν.ΠΕΛΛΑΣ,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ,ΠΛΑΣΤΗΡΑ 53Α,2382083768,2382031932.
    Εχει σπουδασει Νομικα.
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ,να αποστειλει μια επιστολη διαμαρτυριας-σε οποια γλωσσα νομιζει αν και τα φιδια δεν θελουν αβροτητες- και να της θυμισει οτι την αναμενει Στρατοδικειο και σκληρη τιμωρια.Και αυτην και το αφεντικο της...
    Αλλα ας κοιταζει πισω της,καλου-κακου..Τιποτα δεν μενει κρυφο απο τον ΣΤΟΧΟ. "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ,ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ"!

    ΑΡΜΟΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 29/4/10 4:50 μμ

    Οι S-300 είναι στην Κρήτη και όχι στην Κύπρο, ως θα όφειλαν, αφού ο Σημίτης ενέδωσε στις τουρκικές απειλές και πήρε η Ελλάδα τους πυραύλους. Αυτός ο ξεφτιλισμένος μας έφερε σ' αυτό το χάλι με τον συνεχή ενδοτισμό του.

    Πάντως, μιας κι ο λόγος για την Κύπρο, οφείλω να ευχαριστήσω τα ελληνόψυχα αδέλφια μας εκεί, για την προθυμία τους να βοηθήσουν.

    ΣΤΟΧΕ, καλό θα ήταν να αναρτήσεις αυτό το άρθρο της "ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ", για να δουν κάποια εθνομηδενιστικά καθίκια ότι οι Έλληνες της Κύπρου αισθάνονται ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι χωριστό έθνος, όπως πάνε κάποιοι ελεεινοί να αποδείξουν εσχάτως. Κι ένα ευχαριστώ με email στον κ. Λάζαρο Μαύρο και την εφημερίδα δεν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.