Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ...

9 σχόλια

  1. ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΧΛΥΔΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΣΤΟΥΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΤΩΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΟΧΕ ΩΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    http://www.youtube.com/watch?v=WBRISxfnBVo

    ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ

    +ΠΑΠΑΛΟΧΙΑΣ ΣΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ειναι η ανασταση του Χριστου η ιδια με την ανασταση του μεγαλου μας Εθνους.Για να υπαρξει ομως ανασταση πρεπει να υπαρξουν και ταφοι.Ο Θεανθρωπος σιγουρα ποναει μαζι με τους Ελληνες Εθνικιστες με τον κατηφορο που εχει παρει το Εθνος μας και με την θλιβερη κατασταση που βρισκομαστε κι ας ειναι το φως Του το ιδιο με αυτο της Χρυσης Αυγης.Οποιος δεν ειναι Χρυσαυγιτης η μαλλον οποιος ειναι εχθρος της Χρυσης αυγης ειναι προδοτης και Εχθρος της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ZHTO TO BYZANTIO! ZHTO H ELLAS! ZHTO TO ETHNOS!

    Xaipetisate apo Germania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα ως γνωστον ο Χριστος ηταν Ελληνας κι οχι Εβραιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 6/4/10 8:41 πμ

    "ως γνωστόν" σε ποιον;
    Αν ήταν Έλληνας, γιατί μιλούσε αραμαϊκά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ φοραγε τα χρυσα αμφια και νομιζς σε ημερεσ πενθουσ οχι, ολοι τον κατηγορουσαν. τωρα που Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο JERONYMO 2300 δεν μπορουσε να περπατησει απο τα πολλα χρυσα ρασα, ουδεις ειπε κατι. μα καλα ημερα πενθουσ και αυτος να φοραει ολοχρυσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o xristos htane Evreos alla htane stin eresi twn Essaiwn pou htane filellhnes kai prospa8ousan na zoune oso konta ginotan sto ellhniko pneuma. Milouse kai ellhnika. Alla dusthxws oi makaveoi (shmerinoi siwnistes) ton staurwsane..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o xristos htane Evreos alla htane stin eresi twn Essaiwn pou htane filellhnes kai prospa8ousan na zoune oso konta ginotan sto ellhniko pneuma. Milouse kai ellhnika. Alla dusthxws oi makaveoi (shmerinoi siwnistes) ton staurwsane..
    -----------------------------
    φιλε μου λαθος τα εχεις διαβασει και λες αλλα αντι αλλων.
    Πρωτα πρωτα δεν ηταν ΕΣΣΑΙΟΣ. Δεν ηταν φιλλεληνες αλλα φανατικοτατοι εβραιοι. Εμοιαζαν λιγο με την ζωη των Πυθαγορειων. Τι δουλεια εχουν οι Μακκαβαιοι με το Ιερατειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.