Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΣ! ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ... ... Κρατούμενοι παραμένουν οι 6 Εθνικιστές - μεταξύ των οποίων καν ένας δ...

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΣ! ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...
...

Κρατούμενοι παραμένουν οι 6 Εθνικιστές -μεταξύ των οποίων καν ένας δεκατετράχρονος ΑΝΗΛΙΚΟΣ- στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας... Οι έξι συμμετείχαν το πρωί σε νόμιμη προαναγγελθείσα εκδήλωση προς τιμήν των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ και του Αρχηγού της Γρίβα Διγενή. Όμως εξ' αιτίας ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ από τον γνωστό χώρο και τις παραφυάδες του, δημιουργήθηκε σχετική ένταση στην πόλη, που είχε ως... αποτέλεσμα την σύλληψη των ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ στον δρόμο Εθνικιστών, κατ' εκτέλεση της ρητής εντολής της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. που εκτέλεσαν με προθυμία γνωστοί καριερίστες... Μεταξύ των Εθνικιστών. το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και ο πρόεδρος του Ελληνικού Πατριωτικού Συνδέσμου, Αστέριος Χάμος... Είναι σοβαρότατο πλέον το ενδεχόμενο να απαγγελθούν κατηγορίες και να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Για οτιδήποτε νεώτερο προκύψει θα σας κρατάμε ενήμερους!

"ΣΤΟΧΟΣ"

6 σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗ... Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ...ΜΕ 50 ΚΑΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν είχαν συλληφθεί καμιά δεκαριά άπλυτοι, τώρα θα είχε μαζευτεί ο τσιπλακος με σύσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα του και θα κράυγαζαν για καταπάτηση των δικαιωμάτων των κρατουμένων κλπ, κ φυσικά θα τους άφηναν ελεύερους στο λεπτό..
    Έτσι έχουν τα πράγματα στην Ελλαδίτσα των αριστερών τρομοκρατών. Δύο μέτρα κ δύο σταθμά..
    Ωραία δημοκρατία έχουμε, κόκκινη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι σήμερα η Αστυνομία θα ήταν το πλέον διεφθαρμένο "κομμάτι" της Κοινωνίας μας αν δεν την ξεπερνούσε σε διαφθορά το Δικαστικό Σώμα!

    Οι "μπάτσοι" λοιπόν, αποτελούν πραγματικούς "εχθρούς Λαού" και δεν έχουν καμία σχέση με το ιδανικό της Αστυνόμευσης που αποτελεί θεμελειώδες κοινωνικό λειτούργημα.

    Κορκονέοι και Σαραλιώτηδες στερούν από τα παιδιά τους το γάλα για να το μετατρέψουν σε κουμπούρι με το οποίο αφαιρούν τη ζωή ενός άλλου άοπλου παιδιού! Παράλληλα, παρατηρούν αμήχανοι και φοβισμένοι ένα πάνοπλο ψυχανώμαλο κτήνος, τον Νίκο Μαζιώτη, να μεταφέρει ανενόχλητος μπροστά τους ...αντιαρματικούς εκτοξευτές και να δολοφονεί ανυποψίαστους πολίτες, φοβούμενοι για το τομάρι τους!

    Αυτοί είναι οι σημερινοί "μπάτσοι" στη πλειοψηφία τους και όποιος διαφέρει παίρνει την άγουσα για πρόωρη συνταξιοδότητση ώστε να αφήνει τον δρόμο ελεύθερο για σωματεμπορία, εμπορία ναρκωτικών, δουλεμπόριο και όλες τις ...σύγχρονες δραστηριότητες που ενισχύουν τον μισθό των ΕΛ.ΑΣ.ιτών μας!

    Εμείς οι Εθνικιστές το ξέραμε από χρόνια ότι οι βασικοί μοχλοί του διεφθαρμένου αστικού (παρα-)κράτους, με στολή ή άνευ..., είναι οι βασικοί αποδέκτες της αποδοκιμασίας μας! Καιρός να το μάθουν κι ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τώρα το καταλάβατε πως ζείτε σε κόκκινη δικτατορία ? καλά ξυπνητούρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.